Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor onderhouden en heraanleggen tuin:

Onderhouden en heraanleggen tuin

Ik wil graag onze tuin aanpassen om minder onderhoud te hebben. Daarvoor wil ik graag advies hebben en dat (deels) ook laten uitvoeren. idem voor onderhoud van een aantal bomen (Kers en Eik). Tuin is een 120m².
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Wavre (Waals-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhouden en heraanleggen tuin uit heel België:

Oprit heraanleggen in ecologische tegel of beton

We willen graag onze oprit heraanleggen, momenteel een oprit met in het midden 1 rij betontegels en de rest dollenmiet. De oprit is ongeveer 25 m lang en 3 m breed. Gezien de oprit ook toegang verleent aan 3 andere woningen, wensen wij iets dat makkelijk te onderhouden is en ca onkruidvrij.

Tuin heraanleggen en regelmatig onderhouden

Wij bouwden recent een nieuwbouw in Kessel-Lo en zijn op zoek naar iemand om onze tuin aan te leggen. Het betreft een kleine grond (3 are). We zijn er zelf nog niet helemaal aan uit wat we precies willen. Dit zal deels ook van de prijs afhangen. Is het mogelijk (eventueel na eens langs te komen) om een prijs te maken van de volgende zaken (liefst apart, zodat we kunnen kiezen welke we nemen): * Gelijkleggen van het terrein (wij hebben een berg aarde achteraan in de tuin liggen momenteel) * Draadafsluiting (zwart) omheen de tuin plaatsen, met poortje vooraan. Eventueel beplanting vlak voor/op het hek om meer privacy te garanderen (iets met weinig onderhoud en wat weinig extra plaats inneemt). * Tuinscherm tussen ons terras en dat van de buren.

Aanleggen van tuin

Ik wens mijn tuin te laten heraanleggen. Is ongeveer 50 m². Tuin is nu redelijk verwilderd met lang gras, onkruid en verschillende putten door de honden gemaakt. Ik zou graag een propere, egale onderhoudsarme gazon willen die ik zelf nadien makkelijk kan onderhouden en maaien. Liefst een oplossing waarbij de honden niet al te lang van de nieuwe gazon moeten blijven. Foto ter beschikking.

Aanleg van een tuin, 280 m2 ( slechts 4 ...

Aanleg van een tuin, 280 m2 ( slechts 4 m breed, 70 m lang), vijver en bomen, oude wasdraad... wegdoen en heraanleggen met veeg Gras, grote perken (met boord afgezet,gemakkelijk te onderhouden),dolomiet, tuinhuis, ev 2e terras halverwege de tuin, achteraan fruitbomen (voor zelfrijdende grasmachine / robomow)

Heraanleg van een permanent dicht ...

Heraanleg van een permanent dicht omheining (nu staan er allemaal oude dennen die nooit zijn onderhouden). Terras heraanleggen. Gezellige zithoek creëren. Overdekte plaats voorzien voor grasmachine en ander tuinmateriaal. Poortje aan zijkant verwijderen + nieuwe toegang voorzien aan voorkant. Verlichting. Uiteindelijk doel = eenvoudige, gezellige en kindvriendelijke tuin die makketijk te onderhouden is (minimum aan werk, dus niet te veel bloemperken e.d.).