Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in West-Vlaanderen.

76 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: tuin laten aanleggen, aanleggen van tuin, terras en oprit, houten schermen met betonplaten plaatsen, terras, oprit en gazon heraanleggen, draadafsluiting zonder beton of metalen staaf, houten afsluiting voor kinderboerderij, kunststof afsluiting plaaten, achtertuin renoveren en vernieuwen terras, betonnen afsluiting plaatsen, strakke afsluiting plaatsen, draadafsluiting weide en houten poorten plaatsen, houten afsluiting op scheidingslijn buren, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, afsluiting plaatsen beton in combinatie met hout, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis en poort plaasten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

maandag 26 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een houten omheining en poort. De oude moeten verwijderd worden. Ongeveer 2 - 3 meter.
maandag 26 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Graag hadden we een houten afsluiting in landelijke stijl met 2 'jarry' poortjes. Totaalafstand is ongeveer 7 meter. In beide zouden we graag een poortje voorzien. Deze afsluiting dient ook ter afscherming van onze tuin zodoende onze hond niet kan weglopen. Aan beide zijden sluiten we wel aan tegen het huis waar reeds een dam ligt aangelegd. Het is dan ook daarboven dat we telkens een poortje willen.
zaterdag 24 juni 2017

Bamboe verwijderen in tuin

Wij hebben heel veel bamboe in de tuin staan die nu uitlopers heeft in andere delen van de tuin en de aanpalende akker. Ik kan de grootte moeilijk inschatten maar het is veel. Op 3 locaties in de tuin 40 stappen op 5 is de grootste plaats. De andere 2 plaatsen is enkele meters
zaterdag 24 juni 2017

Omheining in draadpanelen plaatsen

Plaatsen van draadpanelen (losstaand tussen tuin en een weide) en gecombineerd draadhekken (tussen bestaande gevel en draadpanelen). Ongeveer 17m, gecombineerd hekken inbegrepen.
zaterdag 24 juni 2017

Haag verwijderen en mogelijk omheining plaatsen

Haag (leylandies) verwijderen: ongeveer 20m. 2m hoog. Tuin is toegankelijk met minikraan. Ook graag plaatsen van 20m 'houten' afsluiting met aluminium palen en betonplaat.
vrijdag 23 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen met betonnen palen

Momenteel is er een afsluiting met houten palen en houten schermen. De palen zijn rot aan de grond en moeten vervangen worden door betonnen palen. En waartussen nieuwe houten schermen komen. Ongeveer 18 lopende meters.
donderdag 22 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen platen zetten. Totale lengte van de gewenste afsluiting (Bij benadering) : 12 meter.
woensdag 21 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Aan mijn terras is nu een afsluiting in metaal met spijlen op ongeveer 11 cm van elkaar. Om wat meer privacy te hebben tegenover het terras aan de overkant van de (smalle) straat wil ik hier graag een afsluiting die natuurlijk oogt. De afsluiting moet wel wind kunnen doorlaten. Lengte = 4 meter / hoogte = 1 meter.
woensdag 21 juni 2017

Plaatsen van houten schutting met boordsteen

Graag had ik bestaande schuttingen laten vervangen door nieuwe met boordsteen. Ongeveer 20 lm.
woensdag 21 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor 3 m afsluiting en 1 m poort alles 1m80 hoog met bovenbuis. Ongeveer 4 m in totaal dus.
dinsdag 20 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting kleine helft houten panelen + grote helft betonnen plaatsen met draad afsluiting. Totale lengte af te sluiten : 28 meter.
dinsdag 20 juni 2017

Beukenhaag snoeien

Snoeien van haag +/-100 m voor, achter, bovenkant.
maandag 19 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

Het zetten van een draadafsluiting voor een gemeenschappelijke draad van 1 meter hoog en moet komen tot 2 m hoogte. Totale lengte van de gewenste afsluiting:12 meter
maandag 19 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen met klimopbegroeiing

Aan een bestaande afsluiting met klimopbegroeiing een rechthoek maken om kippen in te steken. Graag ook toegangsdeur, hoogte van alles 1m80 met betonplaat. Aan de nieuwe draad komt geen begroeiing. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting: 21m
maandag 19 juni 2017

Kunststof afsluiting plaatsen met poortje

Kunststof afsluiting plaatsen 35 meter en een poortje van 1.30 meter. De hoogte van de afsluiting is 1.80 hoogte.
zondag 18 juni 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Nu zitten er momenteel betonplaten in de grond + staken. De grond is afgegraven. Graag ter plaatse komen kijken er zou ongeveer 6 meter moeten worden afgesloten.
zaterdag 17 juni 2017

Haag snoeien

Haag snoeien enkel de hoogte 50 cm inkorten over de ganse lengte 40 meter. Liefst in augustus.
zaterdag 17 juni 2017

Houten afsluiting te plaatsen

Omheining in hout met beton platen plaatsen. Totale lengte van de gewenste afsluiting : 25 lm
vrijdag 16 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Nieuwbouw, we wensen in scheidingslijn houten panelen te plaatsen op betonplaat met betonpalen ertussen. Houten afsluiting plaatsen. Lengte ongeveer 20 meter, en hoogte ongeveer 1.80 of 2 meter.
dinsdag 13 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Oude platen uitbreken en vervangen van nieuwe. Totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 20 meter
maandag 12 juni 2017

Herstelling tuinhuis

Vervangen van van onderste 4 planken van tuinhuis.
zaterdag 10 juni 2017

Tuinafsluiting in gaas en matten plaatsen

Wij willen onze omheining van onze tuin uitvoeren in gaasafsluiting (met betonplaat en en bovenbuis) met daartegen zichtdichte heidematten. De totaal te plaatsen afsluiting is ongeveer 50m lang (3 zijden), 2m hoog. Er zit een schuin gedeelte van 15 m lang bij (hellingsgraad 40°).
vrijdag 9 juni 2017

Afsluiting plaatsen

Omheining met platen plaatsen in de tuin als afsluiting.
vrijdag 9 juni 2017

Omheining nieuwbouw

Plaatsen van een omheining rond onze nieuwbouw. We hadden graag 37 lopende meter betonplaten geplaatst in de grond met groene draad erop om later een haag tegen te laten groeien. Op het einde van het perceel zouden we 21 lopende meter houten afsluiting op betonplaten willen plaatsen. Bij voorkeur contact via e-mail.
woensdag 7 juni 2017

Onderhoud van meidoornhaag

Ik had graag het onderhoud van mijn meidoornhaag uitbesteed. Ongeveer 35 lopende meter.

Partners

Partners van Casius