Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
242 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

donderdag 16 januari 2020

Draadafsluiting zetten

1 lang stuk van 15m, 1 korter stuk van 9m, in het korte stuk graag een tuinpoortje. Draag graag 2m hoog. Nieuwbouwwoning.
donderdag 16 januari 2020

Plaatsen afsluiting

Afsluiting tussen onze terras en doorlopende oprit van de buur. Een 5 tal lopende meter en 1,8 meter hoog. Graag antraciet-kleurige afsluiting.
zondag 12 januari 2020

Draadafsluiting plaatsen

Betreft een nieuwbouwwoning waar ik graag een omheinig laat plaatsen. Zou gaan om 25 lopende meter, hoogte moet ongeveer hetzelfde zijn als de buren. Ik denk dat dit 1,80 meter is. Qua materiaal heb ik nog geen idee wat dit mag zijn, maar van kleur graag zwart.
maandag 6 januari 2020

Snoeien boom

Wij hebben een stadstuin in het centrum. Een paar keer per jaar hebben wij een tuinman nodig voor onderhoud en snoeiwerk. Het eerste dat moet gebeuren is het snoeien van boom die zich tegen onze zijmuur bevindt. Als het kan dan mag het snoeiafval meegenomen worden.
zondag 5 januari 2020

Draadpanelen plaatsen

Graag hadden we omheining van 1m80 hoog. Liefst draadpanelen omheining maar met een betonplaat onderaan. Afmetingen zijn 32m diep, 13,5mbreed en terugkeren naar huis 24m. Dit is een halfopen bebouwing.
maandag 30 december 2019

Beukenhaag verwijderen

Haag is 50m lang, 3m hoog en staat naast oprit, is dus zeer gemakkelijk te bereiken over de volle lengte. Voorlopig moet er niets in de plaats, dus enkel uitsmijten.
zondag 29 december 2019

Draadpanelen plaatsen

Momenteel staat er een houten panelenomheining met beton in de grond. Enkele panelen staan lis en dus zoeken we (samen met de buren) een steviger betaalbaar alternatief. Ongeveer 15 - 20 lopende meters. 1m80 hoog.
zondag 22 december 2019

Treurwilg snoeien

Snoeien van treurwilg. De hovenier moet ook het snoei afval meenemen.
zaterdag 14 december 2019

Houten afsluiting plaatsen

Omheining van 30 meter lang en hoogte 1m80. Houten afsluiting plaatsen.
zaterdag 14 december 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Betreft vervanging van bestaande draadafsluiting over totale lengte van 40,2 meter. Graag betonplaten met structuur met hoogte 180 cm.