Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in West-Vlaanderen.

59 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: nieuwe omheining plaatsen, afsluiten van autostaanplaats en fietsenberging in staaldraadmatten, afsluiting van tuin van buitenschoolse kinderopvang, aanleggen gazon en onderhouden tuin, draadomheining met bovenbuis en betonplaat plaatsen, afsluiting tuin plaatsen met poortje, vernieuwen tuin, terras afsluiting met poortje plaatsen, plaatsen van weideafsluiting voor paarden, draadomheining te plaatsen, terras aanleggen achteraan huis, plaatsen van afsluiting, houten schutting plaatsen, gracht bekleden met hardhout, tuin afsluiten met draadpanelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

dinsdag 23 mei 2017

Heraanleggen tuin

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin is 150 m² groot. De voornaamste uit te voeren werken zijn: - verwijderen oud gazon + en zaaien. - verwijderen oude beplanting en boomstammen. - aanleggen nieuwe beplanting.
dinsdag 23 mei 2017

Gras maaien van een groot grasveld

Ik zoek een geschikte tuinman voor het maaien van een enorm grasveld. Het is een grote oppervlakte en het gras is erg hoog!.
donderdag 18 mei 2017

EPDM vijverfolie te plaatsen

Vijverfolie 5. 70 x 1. 90 x 1. 20 (2 bodemdrains) en 0. 90 x 0. 90 x 0. 70 (2 ingangen 110 mm en 2 doorgangen 50 mm)
woensdag 17 mei 2017

Plaatsen tuinafsluiting met betonplaat en stalen buis

Graag willen wij onze tuin laten afsluiten, ongeveer 50m we willen deze graag met betonplaat en een stalen buis bovenaan liefst in kleur grijs of zwart
woensdag 17 mei 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting ,onderkant beton en betonpalen met houtpanelen,20m ongeveer met 1 hoekpaal.
vrijdag 12 mei 2017

Plaatsen van tuinomheining

Ik wil mijn tuin aan 2 zijden laten afscheiden. Er komt ongeveer 60-70m draad. Ongeveer 50m aan de zijkant en 8m aan de achterkant. Er zou aan de achterkant ook een degelijke poort moeten komen. De draad zou 1. 40 hoog moeten zijn of hoger.
dinsdag 9 mei 2017

Tuin afsluiten met groen doek

Ik zou graag mijn tuin laten afsluiten met groen doek. Ongeveer 100 vierkante meters.
dinsdag 9 mei 2017

Afsluiting tuin plaatsen

We zouden graag en offerte krijgen voor een betonnen afsluiting met plaatsing voor een muur van 22. 30 meter en een muur van 12. 38 meter. De hoogte ongeveer 1.80 meter. Graag betonnen afsluiting in combinatie met hout.
maandag 8 mei 2017

Plaatsen schutting

Ik wil aan één zijde van mijn tuin een schutting plaatsen van 22 meter lang met houten gevlochten panelen met een hoogte van 1. 80 meter.
maandag 8 mei 2017

Tuinafsluiting te plaatsen

Ik zou graag nieuwe tuinafsluiting laten plaatsen, zo'n 40 meter ongeveer. Opteren voor houten sluiting.
maandag 8 mei 2017

Draadafsluiting met bovenbuis en beton plaatsen

Ik wil in mijn achtertuin een afsluiting van 20 meter lang laten plaatsen (recht stuk). Het zou om groene draad gaan met betonplaten onder en palen boven.
donderdag 4 mei 2017

Grasmatten aanleggen

Graag wil ik het maanlandschap in de tuin na werf- en bouwactiviteiten omtoveren tot een mooie tuin. Ongeveer 3m op 20 m. Op het einde van de tuin komt carport en oprit. Ergens in het gazon moet dus ook een "stapstrook" voorzien worden om van de carport naar het terras en zo binnenshuis te gaan.
woensdag 3 mei 2017

Weide en vijverafsluiting plaatsen

Ik wil mijn terras dat langs de vijver ligt afsluiten van de vijver om te beletten dat mijn kleinkind (1 jaar oud) van op het terras in de vijver zou vallen. Verder moet nog een weide van 0. 5 ha aan twee zijden afgezet worden met draad om geiten en paarden binnen de omheining te houden.
zondag 30 april 2017

Omheining en houten poort zetten

Verwijderen van oude betonplaten, en vervangen door nieuwe, met daar tussenin een kleine houten poort, voor een kleine aanhangwagen. Breedte poortje ongeveer 2m is voldoende. 9x2.5m
zaterdag 29 april 2017

Tuinafsluiting met betonpalen en houten schermen plaatsen

Mijn tuin is ongeveer 6. 5 x 10 meter. De werken die moeten gebeuren zijn * het afbreken van een klein tuinhuisje ( 1. 5 x 1 m ) * het afbreken van oude tuinafsluiting met houten palen en houten schermen ( 6. 5 meter + 10 meter ) * het plaatsen van nieuwe tuinafsluiting met betonpalen en houten schermen ( 6. 5 m waarin een achterpoortje verwerkt is + 10 m ).
vrijdag 28 april 2017

Omheining zijkant tuin

Omheining op de zijkant van mijn tuin 12m lang, in hout of beton
vrijdag 28 april 2017

Omploegen moestuin grond

Door gezondheidsreden van onze omploeger zijn we genoodzaakt om naar een andere oplossing te zoeken voor het omploegen van onze moestuin.
dinsdag 25 april 2017

Herstellen en verbeteren omheining van schapenweide

Het tuingaas van de omheining moet versterkt en aangespannen worden op sommige plaatsen. Menige houten palen staan schuin en moeten terug rechtgezet worden (ong 300m).
maandag 24 april 2017

Plaatsen van omheining tuin

Plaatsen van omheining (vervanging oude) voor een lengte van 22,5 meter. Hout met betonnen palen of bekaertdraad.
maandag 24 april 2017

Afsluiting voor weide plaatsen

Afsluiting plaatsen :150 lopende meter afsluiting. Min 2 m hoog + schuine kant. 2 hoeken 1 begin 1 eind. Hoogte 2 meter hoog.
zondag 23 april 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een tuinafsluiting zetten met 2 hoeken 32 meter lang. 2 m hoog zwart of grijs antraciet met Erica matten.
zondag 23 april 2017

Onderhouden tuin

28m afsluiting , verwijderen taxus haag en grassen , zaaien of grasmatten plaatsen.
zaterdag 22 april 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Wij willen onze tuin afsluiten met een zijpoort,paal, draad + betonnen platen. Nodig afsluiting voor 11 meter + zijpoort 1 meter.
woensdag 19 april 2017

Tuimomheining verwijderen en plaatsen

De afscheiding van betonplaten en draad (38m) moet verwijderd worden. We verkiezen draadpanelen of draad met bovenbuis. We willen ongeveer 20 m kunnen afsluiten met klimplanten / houten latten of lamellen. We wensen een natuurlijke look. De hoogte mag variëren van 150cm tot 180 cm. Onder de omheining willen we een verharding (mogelijks klinkers) om achteraf gemakkelijker het gras te kunnen maaien.
dinsdag 18 april 2017

Kunsthaag op scheiding plaatsen

Plaatsen van kunsthaag op scheidingsdraad. Zie foto voor lengte - ongeveer 2 x 12 meter.

Partners

Partners van Casius