Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in West-Vlaanderen.

77 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met bovenbuis en onderplaat plaatsen, afsluiting weide plaatsen, betonnen afsluiting in combinatie met hout plaatsen, omheining te plaatsen, tuin renoveren, draadafsluiting plaatsen en coniferen verwijderen, draadpanelen plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, verwijderen van sparren en vervangen door draadafsluiting, betonnen afsluiting plaatsen, houten afsluiting in hardhout met poorten plaatsen, draadpanelen plaatsen, betonnen afsluiting met houtstructuur plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

zaterdag 22 juli 2017

Houten windscherm plaatsen

Dient als wand (windscherm)aan een buitenterras, horizontaal met tand en groef. Een 6-tal meter breed.
donderdag 20 juli 2017

Tuin afgraven en gelijk trekken

Ik wil mijn voor- en achtertuin laten afgraven en gelijk trekken. Om daarna grasmatten te plaatsen. +/- 200 à 250 m². Er is reeds een beschutting, waardoor de kraan over de beschutting zal moeten getild worden.
woensdag 19 juli 2017

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting in Europees hardhout op betonplaat plaatsen. Totale lengte van de gewenste afsluiting:100 m.
woensdag 19 juli 2017

Plaatsen van tuinschermen

Tuinschermen plaatsen: 15 meter tuinschermen plaatsen tussen de buren. De hoogte 1.80 tussen 2 meter.
dinsdag 18 juli 2017

Composiet afsluiting met poortje plaatsen

Momenteel staat er een houten schutting vooraan het huis. Die is laat het ons zeggen hij heeft zijn beste tijd gehad. Momenteel zijn we op zoek naar een kunststof of composieten schutting. Totale lengte: 387,5 cm lengte zonder pootje (zijgevel) 90 cm poortje 180 cm hoogte.
donderdag 13 juli 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken :plaatsen van palen in beton ( op het einde van tuin ) 30 meter van straat. Totale lengte van de gewenste afsluiting: 6 meter lang en 1. 80 hoog.
maandag 10 juli 2017

Houten afsluiting in hardhout met poorten plaatsen

Een houten afsluiting in hardhout van 3 m 60 lang en 1 m 80 hoog en links en rechts van de voorgevel een afsluitpoort in dezelfde houtsoort Een wand van 3 m 60 en twee poorten van ongeveer 80 cm.
maandag 10 juli 2017

Draadpanelen plaatsen

Oude houten omheining afbreken en draadpanelen plaatsen of draadafsluiting met bovenbuis. De hoogte 1.80 meter. Ongeveer een 70 meter.
maandag 10 juli 2017

Wilgenafsluiting plaatsen

Huidige afsluiting is klimop , wij willen een wilgenafsluiting van 90 cm hoogte, Totale afsluiting : 2 x 25 m ongeveer.
maandag 10 juli 2017

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting : Momenteel is er tussen de huizen van van ons en beide buren nog geen tuinafsluiting, hiertussen zou de afsluitingen moeten komen. 15 meter en de hoogte ongeveer 1.80 meter a 2 meter.
zondag 9 juli 2017

Draadafsluiting met poort plaatsen

Plaatsen van een draadafsluiting omheining 35 m + links 4 m en Rechts van de woning 4 meter hekken met poort. Totale lengte af te sluiten is ongeveer 35 meter.
zaterdag 8 juli 2017

Achterste deel van de tuin ophogen

Ik wil het achterste deel van de tuin laten ophogen. In de voortuin zal er worden gebouwd en de grond die wordt afgegraven voor de funderingsplaat zal worden gebruikt om het achterste deel van de tuin op te hogen. Afmeting : 6 x 7 meter Concreet: Er dient een wandkering te worden geplaatst waar tussen de grond wordt gestort. De kering zal in een soort u-vorm moeten worden gemaakt. Deze U-vorm ligt dan tegen een landweggetje aan. De hoogte van de tuin komt dan gelijk met het landweggetje. Op de verhoging komt een betonnen plaat en op termijn een carport/tuinhuis.
vrijdag 7 juli 2017

Halve tuin aanleggen

Halve tuin die diende voor moestuin, maar nu niet meer in staat om het te bewerken, willen wat aanleggen, wat klinkers dienen verplaatst te worden, struiken en boompjes, op ongeveer,13meters op4,5 breed.
woensdag 5 juli 2017

Tuinomheining plaatsen

Als afscheiding tussen mezelf en onze buur zou ik graag de scheiding in draad laten plaatsen. Liefst een 1 m 50 hoog en een 10 tal meter met doek of dergelijke ( privacy ) De totale lengte bedraagt iets van een 35 - 40 meter lang.
woensdag 5 juli 2017

Houten omheining met betonplaat plaatsen

Graag een omheining in geïmpregneerd hout met betonplaten onderaan plaatsen , dit een lengte van 23 meter en een hoogte van 1 m 80 of 2 m (prijsverschil) en 12, 90 m lopende meter draadafsluiting met betonplaten om klimop tegen te zetten, hoogte 1 m of 1 m 20 (prijsverschil?). Ook een draadafsluiting met betonplaten van dezelfde afmetingen en een eenvoudig bijhorend poortje met een hoogte van 1 m 80 of standaardafmeting.
dinsdag 4 juli 2017

Draadpanelen plaatsen

Levering en plaatsing van 4 draadpanelen (waarvan laatste deel in hoekvorm) en een tuinpoort, kleur: groen. Benodigd materiaal: - 4 bekafor palen diameter 48mm, hoogte 130cm + 4 bekafor voetstukken voor bekafor palen - 4 bekafor panelen classic, hoogte 103cm - 1 bekafor classic 1 - vleugel poort hoogte 103cm met bijhorende beugels + 2 voetstukken voor ronde paal diameter 60mm van poort - 3 bekafor inox hoekklem, 12 bekafor beugels voor palen diameter 48mm. Beton sokkels al gegoten voor de bevestiging van de voetstukken. Totale lengte 8 meter.
maandag 3 juli 2017

Houten afsluiting plaatsen

Er zou een houten afsluiting geplaatst moeten worden op een dakterras 4,10 m lang 1,90 m hoog
zaterdag 1 juli 2017

Draadafsluiting plaatsen

Witte betonnen palen weghalen en vervangen door een draadafsluiting. We eindigen met een tuinpoortje. Ongeveer 37 m.
zaterdag 1 juli 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen met de deur en garage inkom. Kunststof of ander duurzaam materiaal. Afmetingen : 7,5 meter lengte.
zaterdag 1 juli 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsing van betonnen platen afsluiting (ter vervanging van een bestaande afsluiting die ik zelf net voor de plaatsing zal wegnemen). Dit in een stukken van een 11-tal meter en een 5-tal meter. De plek van plaatsing is met een camion bereikbaar. Totaal 16 meter.
woensdag 28 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen met dubbele poorten

Een weideafsluiting/omheining plaatsen. Dit zou gaan over een 100-120 m met 2 dubbele weidepoorten en 1 enkel poortje. Houten palen met draadgaas, +-1 m hoogte.
woensdag 28 juni 2017

Tuinhuis cottage plaatsen

Tuinhuis Cottage 315x239 te plaatsen. Eventueel wegnemen oud tuinhuis.
dinsdag 27 juni 2017

Weghalen boomstam en kuil graven voor trampoline

Weghalen van kluit van afgezaagde wilg (afgezaagd tot +-25cm boven maaiveld). Op ongeveer zelfde plaats kuil graven voor trampoline (midden van de kuil ongeveer 75cm diepte , diameter kuil ong 3,7m).
dinsdag 27 juni 2017

Blokhut plaatsen

Plaatsen van een blokhut Cambridge 295 op 295 met extentie en dakgoten van bij Makro. Betonplaat ligt er al. Achterwand aan de overkapping is er bij als optie.
dinsdag 27 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag zouden wij betonplaten en betonpalen hebben met daartussen hout die we zouden schilderen, deze afsluiting is 4,75m. De houten panelen indien mogelijk met planken waarvan de bovenste is vastgeschroefd. Op die manier kunnen we dit terug toegankelijk maken als we eens met een aanhangwagen willen passeren. Dan willen we ook een deur met slot, deze is 90cm breed. Dit komt tussen ons huis een betonnen muur. 4,75m + deur van 90cm

Partners

Partners van Casius