Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
156 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

dinsdag 16 oktober 2018

Verwijderen van sparren + beukenhaag aanplanten

Ik wil 24 meter sparren laten verwijderen+beukenhaag planten.
zaterdag 13 oktober 2018

Houten tuinafsluiting met poortjes plaatsen en nieuw gazon aanleggen

Afsluiting van 58 m in houten panelen en 180 cm hoog met betonnen boord en betonnen palen plaatsen. Ook inclusief 2 poortjes. Verwijderen oud gazon en nieuwe grasmatten leggen of opnieuw zaaien voor zo een 300 m².
woensdag 3 oktober 2018

Plaatsen van een geautomatiseerde opritpoort in ijzer of aluminium

Een ijzeren of aluminium poort plaatsen die automatisch kan worden opengedaan.
maandag 1 oktober 2018

Hek poort vervangen door automatische poort

Ik zou graag mijn hek poort vervangen naar draaideur met afstand bediening. De afmeting van mijn hek poort ,Lang +/-4,45 cm en (H). 1,60 cm.
vrijdag 28 september 2018

Omheining in kastanjehout plaatsen

Plaatsen van een hekwerk in kastanjehout met hoogte ongeveer 1.50 m en voor 25 lopende meter. Is niet in een stuk. Ook moet er een huidige haag deels worden afgezaagd, wortels mogen blijven zitten.
maandag 24 september 2018

Grote boom uitdoen

Grote boom wordt te groot en dient uitgehaald worden. Boom =10 jaar oud.
maandag 24 september 2018

Snoeien haag

Lengte van de haag is ongeveer 40 meter en de hoogte 3 meter. Niet te veel af doen enkel netjes bijwerken.
donderdag 13 september 2018

Houten omheining met hek plaatsen

Kastanje hekwerk + plaatsing kastanje poortje ongeveer 4 meter, en een meter houten hek, de hoogte graag 1.50 meter. Er moet niks verwijderd worden van oude omheining.
donderdag 13 september 2018

Houten afsluiting plaatsen 20 meter recht stuk

Ik wil houten schermen geplaatst hebben aan een scheidingslijn met de buren. Nu is er een draad gespannen om mijn grond maar ik wil een visuele afscheiding. Scheidingslijn bestaat zowel uit terrastegels als tuin als kiezelstenen gedeeltes. In het totaal is er een lengte van 20 meter te overbruggen, waarvan ongeveer 5,7 m terras, 5,3 m gras en 9 m kiezel. De hoogte graag 1.80 meter. De eerste 3,5 meter terras zijn er reeds houten panelen waarrond de leien van het huis geplaatst zijn, dus deze zullen waarschijnlijk moeten blijven bestaan.
dinsdag 11 september 2018

Draadafsluiting met zwarte vaste draad

We zouden graag een omheining laten plaatsen met betonnen platen. Vaste zwarte draad, 60m lang (geen hoeken, gewoon rechtdoor).
maandag 10 september 2018

Plaatsen van betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Betreft 15 panelen en dan graag geplaatst in betonnen palen waar de panelen inschuiven voor 30lopende meters Ook het verwijderen en meenemen van de oude panelen die momenteel geplaatst zijn op houten palen vab 9 cm dikte en het verwijderen van de plantengroei op de panelen
donderdag 6 september 2018

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis en een poortje

Graag draadafsluiting, kleur staat nog niet vast, hoogte 180 cm met betonplaten en bovenbuis. Is om een klimop over te laten groeien. De afsluiting is 25 meter lang en heeft 1 hoek. Graag ook een poortje voorzien hoogte 180 cm en +/- 1 meter breed
donderdag 6 september 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Oprit en terras afscheiden van een gemeenschappelijke weg. Afstand is ongeveer 37m en eventueel een doorgaanspoortje plaatsen De voorkeur gaat naar betonplaten met structuur (houtlook, stenen,... ), houten panelen of planken
woensdag 5 september 2018

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis voor nieuwbouw

Graag een zwarte/antraciet draadafsluiting met bovenbuis zonder betonplaat en draadpanelen, hoogte 1,80 meter in totaal 109 meter af te sluiten ook plaatsen van heidematten 1,80 meter. Zonder poortje. Twee maal 50 meter en een stuk vooraan dat is 9 meter. Het zijn 3 stukken die moeten worden afgesloten.
woensdag 5 september 2018

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet afsluiting BPC, lengte 19. 10, Hoogte 2. 20 m, op betonnen plaat van 40 cm. Graag ook met een poortje
maandag 3 september 2018

Oude tuinomheining afbreken en nieuwe plaatsen met poortjes

Bestaande omheining vervangen door nieuwe zodat omheining terug stevig is. Nu aanwezig : bekaert-omheining met bovenbuis en betonplaat. 2 nieuwe poortjes plaatsen. Ongeveer 25 lopende meters.
maandag 27 augustus 2018

Plateau verwijderen en nieuwe gieten voor tuinhuis op te plaatsen

Ik wil een oude plateau van 2 x 3 meter laten uitgraven. Hiernaast wil ik een nieuwe betonplaat gieten van 5 x 3 meter om een tuinhuis op te plaatsen.
woensdag 22 augustus 2018

Snoeien van taxushaag

Snoeien van een taxushaag . 30 m lang en 3 m hoog.
dinsdag 21 augustus 2018

Plaatsen draadafsluiting met tuinpoort

Graag had ik een afsluiting paal draad met betonplaat en bovenbuis laten plaatsen met bijhorend tuinpoort. Totale lengte paal draad: 5m70cm met hoogte 2 m; breedte tuinpoort: 1m met hoogte 1m80cm. kleur: zwart.
dinsdag 21 augustus 2018

Afsluiting plaatsen

Plaatsen van een omheining met houten panelen. Struiken zijn weggenomen en nu staat er niks meer. Het gaat over een afsluiting tussen ons en de buren van ongeveer 10 meter.
maandag 20 augustus 2018

Schrikdraad te vernieuwen

Er moet een schrikdraad vernieuwd worden rondom de tuin, 15 lopende meter. Het moet een dubbele draad zijn.
donderdag 16 augustus 2018

Zichtdoek en bovenbuis plaatsen op bestaande draadomheining

Ik zou graag zwarte zichtdoeken laten plaatsen op bestaande omheining van 180 cm hoog en 110 lopende meter. Hiernaast moet er ook nog een bovenbuis worden gezet op de omheining. Materiaal nog niet aangekocht.
woensdag 15 augustus 2018

Tuinafsluiting in kunststofpanelen plaatsen

Ik zoek iemand die een omheining in kunststofpanelen kan plaatsen aan beide kanten van mijn tuin. In totaal ongeveer 40 lopende meter en 180-200 cm hoog. Er staat een draadafsluiting momenteel maar deze mag blijven staan.
woensdag 15 augustus 2018

Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat plaatsen

We willen een omheining van ongeveer 65 meter laten plaatsen en 180 cm hoog. Dit liefst met bovenbuis, in draad, zwarte ral9005 uitvoering en betonpalen vanonder. Er zijn in totaal 4 hoeken in de afsluiting.
dinsdag 14 augustus 2018

Haag verwijderen en afsluiting plaatsen

Ik wil een haag verwijderen ongeveer 30m en collstropplaten, houten afsluiting plaatsen.

Partners

Partners van Casius