Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in West-Vlaanderen.

42 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: omheining van een bos, complete tuin voorzien van omheining, omheining kunstgrasveld, vervangen draadafsluiting speelplaats school, omheining tuin draad met poort, afsluiting plaatsen, afsluiting met houten panelen buren 50 meter, omheining tuin, omheining weiland, omheining en terras maken, afsluiting in draad met betonplaat, afsluiting tuin met betonpalen, omheining te herstellen en of te vervangen, draadafsluiting met bovenbuis en aan het maaiveld een kleine betonplaat., afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tuinman in West-Vlaanderen:

zaterdag 14 januari 2017

Grondwerken aanleg terras

Volledige renovatie van terras - 15m² en tuin - 100m²
vrijdag 13 januari 2017

Afsluiting plaatsen

Ik wil mijn afsluiting met poort vernieuwen. +60m waarvan een 30-tal meter met geluidsdichting of dempend.
maandag 9 januari 2017

Plaatsen van een houten afsluiting met poortje

Houten afsluiting van 12 meter lang, op hoogte 1. 8 m en poortje (1 m) + afsluiting (2 m) op een hoogte van 1 meter.
zondag 8 januari 2017

Afscherming rond vijver

Momenteel heb ik een vijver in een boogvorm. Deze zou ik willen omheinen ter bescherming van kleinkinderen. Inclusief een poortje. Er zijn twee manieren. Ofwel plaatsen we een afsluiting op de boordsteen ongeveer 30 meter. Ofwel doen we een omheining rond een gedeelte van de tuin. Dit zou korter worden. Kunnen jullie iets voorstellen?
maandag 2 januari 2017

Omheining plaatsen

Ik ben op zoek naar een professionele plaatser voor onze omheining tussen de woning (koppelbouw), dit gaat om een lengte van +- 21m. Het zou gaan om een bekaertdraad (ruitvorm) met tussenpalen (hoogte 180cm), betonplaten onderaan, bovenpalen, .. Het gaat om een stuk dat rechtdoor loopt, de tuin is toegankelijk via de zijkant van het huis (breedte 3m). De lamellen voor in de draad te weven hebben we alreeds liggen vanwege de andere kant van de tuin die al gezet is en we hebben er onmiddellijk bijgevraag (dit zullen we zelf wel doen om wat uren te besparen). Indien mogelijk een offerte met vast bedrag zodat we niet plots voor een verrassing staan na de werken.
donderdag 29 december 2016

Herstellen pvc panelen van tuinmuur

Bestaande pvc panelen van tuinmuur L 10,5 m - H 3,3 m deel losgekomen door hevige stormwind. Liefst langskomen om te zien wat er net moet gebeuren.
dinsdag 27 december 2016

Tuinafsluiting in hout en beton

Wij willen de afsluiting in de tuin achteraan vernieuwen, nu staat er een draad. De lengte is 14 meter. Zie afbeeldingen als voorbeeld bijgevoegd.
zondag 25 december 2016

Omheining weiland

We willen weten wat de kosten zijn om een weiland te omheinen op 2 meter hoogte. Er is ongeveer 450 à 500 lopende meter te omheinen.
vrijdag 23 december 2016

Afsluiting met buren

Het betreft ongeveer 100 meter bekafor zwart met biesematten 180 hoog; met betonplaten onder.
maandag 19 december 2016

100m bekaert omheining met betonplaten zonder bovenbuis

In open stuk grond 100 m omheining plaatsen rondom bekaert 2 m zonder bovenbuis met betonplaten. De hoogte 1.80 meter. Liefst zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren.
zondag 18 december 2016

Omheining in draad plaatsen met poortje

Ik wil rondom mijn woning een omheining in draad, met vooraan een poortje. De scheiding met de buur en een poortje achteraan staan er al. Dus het zou erop moeten aansluiten (zie foto's).
vrijdag 16 december 2016

Nieuwe draadomheining langs oprit

Door stormschade is de houten omheining afgebroken. We zijn nu van plan om een draadomheining langs de oprit te plaatsen.
vrijdag 16 december 2016

Tuinafsluiting in steenkorven

Ik wil een tuin of steenkorf afsluiting van +/- 11 m lang en van een 1/2 m hoog voor de afscherming van een gracht op een parking voor een winkel. Adresgegevens bij afspraak.
maandag 12 december 2016

Afsluiting met steenkorven vooraan aan de oprit

De straat breedte van mijn grond is 19 m daar zou ik een poort zetten van ongeveer 5 m. Links en rechts zou ik steenkorven plaatsen van 2 m hoog. Dus voor 14 m. Kan je mij verschillende offertes maken van een aantal steensoorten.
vrijdag 9 december 2016

Draadafsluiting plaatsen

Vernieuwen afsluiting 22 meter. afbreken bestaande platen en draad, nieuwe platen en draad plaatsen.
zondag 4 december 2016

Nieuwe tuinafsluiting met vlechtpanelen

Langs achter in onze tuin willen we een nieuwe omheining plaatsen met zo'n vlechtwerk of vlechtpanelen. Het gaat over 40 meter. Dit gaat over 2 maal 20 meter.
woensdag 30 november 2016

Onderhoud verwaarloosde tuin

Ons bedrijf is opzoek naar een tuinaannemer voor het op orde brengen van onze verwaarloosde stadstuin (+- 10x15m). Enkel gras en onkruid aanwezig. Geen hagen, struiken of bomen. Enkel toegang tot de tuin via onze bureaus (achterzijde flatgebouw).
woensdag 30 november 2016

Stukje tuinafsluiting plaatsen

Wij hebben onze oprit en terras opnieuw laten aanleggen. Daardoor is er een stukje omheining gesneuveld. (zie foto DSC02165). Wij hadden dit graag terug zo gehad. Kan je ons een prijs geven hiervoor. Graag prijs alles inbegrepen. (materiaal, plaatsing, vervoerskosten, ... ) Wat moet er gebeuren *nog een stukje beton uithalen die in de weg zal zitten tegen kant buren. *afboording die je kan zien in het midden van foto DSC02165 aanpassen tot aan nieuwe aansluiting (stuk afzagen). *zoals je kan zien staat ons hekje er nog al de rest moeten we aankopen en mag geplaatst worden (breedte van paal hekje naar dikste beton kant buren 2,93 m) *vervoerskosten en plaatsingskosten
dinsdag 29 november 2016

Afsluiting in houtafwerking

We zoeken een onderneming die tuinafsluitingen verkoopt en plaatst. Achteraan de tuin moet er een afsluiting komen van 7,5 meter en aan de rechterkant een afsluiting van 50 meter lang. De linkerkant van de tuin is al afgezet met houten platen van onze buur. We zouden het liefst werken met betonnen palen met een onderste plaat en daar tussen gesloten houten tuinschermen van 1,80m hoog. Graag zouden we een offerte ontvangen van deze samenstelling, zo het kan met verschillende houtafwerkingen (geïmpregneerd, kastanje... ) Graag rond de maand maart de werken laten uitvoeren.
maandag 28 november 2016

Afsluiting plaatsen

Graag had ik een prijsofferte voor een nieuwe afsluiting met bijhorende poort in materiaal hout of composiet Afsluiting in ongeveer 12 meter lang (zou het mogelijk zijn een prijsofferte van materiaal + werkuren )
maandag 28 november 2016

Afsluiting met houten panelen en deur

Ik wil mijn achterkant afsluiten in houten panelen, 20 meter en de hoogte ongeveer 2 meter waarin een deur. Deurtje ook in hout.
zaterdag 26 november 2016

Houten tuinafsluiting aan één kant van mijn tuin

6 massieve schermen (plat profiel) Rode Noorse grenen onder druk geïmpregneerd 1,73 breed x 1,20 hoog 6 afdeklatten 1,73 breed 6 gegalvaniseerde metaalpalen +/-11,5 cm x 9,5 cm bekleed in RNG 6 betonplaten 30 cm hoog
vrijdag 25 november 2016

Draden afsluiting met betonenplaten

Nieuwbouw in Lichtervelde. We zouden graag een zwarte draden afsluiting met betonplaten tussen ons en de buren willen plaatsen. Het perceel is 55 meter diep. Graag had ik het eerste gedeelte, tot aan de facade van het huis, een omheining van 150cm hoog (zo'n 8 m) en nadien 200cm hoogte.
woensdag 23 november 2016

Houten afsluitinq plaatsen

Afsluiting van 10 meter met betonpalen en betonplaat onderaan en houtpanelen. Dat is een rechte zijde. Met houten panelen en betonpaal.
maandag 21 november 2016

Nieuwe omheining kunststof

Wil aan de straatkant graag een kunststof omheining , lengte straatkant 16 meter , lengte oprit 6 meter met tussenin toeganspoort van nog 1 meter. Liefst kunststof maar houtachtig uitzicht , zie foto.

Partners

Partners van Casius