Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
156 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

woensdag 20 februari 2019

Vervangen van afsluiting

Het plaatsen van nieuwe afsluiting ter vervanging van aangereden afsluiting. Afsluiting in draadpanelen plaatsen.
dinsdag 19 februari 2019

Verwijderen van sparren en verhakselen ter plaatse

Wij willen graag 40 sparren van 2,5 meter hoog laten verwijderen omdat ze kapot (bruin roest )zijn en liefst ter plaatse verhakselen .
maandag 18 februari 2019

Tuinaanleg en betonwerken uitvoeren

Ons gazon zou eruit moeten worden gehaald en worden veranderd naar een deel gepolierde betonvloer (5 op 7)ook een deel beton leggen waar nu een gedeelte met schors bedekt is (6 op 8)
zaterdag 16 februari 2019

Klimop snoeien en inkorten

Klimop van de achterburen woekert al meer dan 20 jaar in onze tuin. Al opgeklommen tot op ons dak. Snoeibeurten en roundup halen niets uit. Klimop nu gevestigd op dak en gebruikt het als equivalent van composthoop om te groeien. Doel is om alles van het dak te verwijderen. Moeilijkheid: stuk van ‘compost’-dak is gemaakt van enkel glas.
vrijdag 15 februari 2019

Vijver dicht maken

Dichtmaken van onze vijver met EPDM of een ander alternatief. Het gaat om zo’n 66m².
donderdag 14 februari 2019

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen omheining zwarte flexibele Segaf draad 180cm hoog (zonder horizontale buis ) straatkant: lengte 35m (40 - 5m poort), op hoekpaal en op de bestaande poort kan telkens aangesloten worden zijkant: lengte 60m (1 grote boom staat in de weg en mag niet gerooid worden) oude draad neem ik zelf weg mogelijk offerte voor enkel straatkant (35m) en offerte voor straat + zijkant (35+60m)? Hoogte 1m80 en geen bovenbuis.
maandag 11 februari 2019

Houten schutting tussen de palen plaatsen

Momenteel is er een bestaande afsluiting bestaande uit betonnen palen en een betonplaat en daartussen een draad. Door de wind is de draad losgescheurd. 20m we zouden graag de betonpalen en plaat laten staan. We zoeken iets om tussen elke paal te steken, om geen inkijk te hebben van de buren afstand tss 2 palen is 2 m.
maandag 11 februari 2019

Betonnen afsluiting met heidematten plaatsen

Een gewone tuinafsluiting langs 1 zijde plaatsen. Stevige omheining. Graag met heidematten kunnen afwerken. Hoogte zeker 1.80-2 meter lengte 10-15 meter. De omheining is maar voorzien voor mei 2019 Nu omheining met kippendrtaad ( te verwijderen)
woensdag 6 februari 2019

Snoeien van bomen

Acht bomen te snoeien; eik en kastanje. Ongeveer 10 meter hoog. Snoeihout hakselen en ter plaatse laten.
maandag 4 februari 2019

Tuinomheining plaatsen

Ik wil aan weerskanten van mijn huis een draadafsluiting plaatsen van 4m breedte. In deze draadafsluiting moet telkens een poort (of dubbele poort) voorzien worden waar een aanhangwagen doorheen kan. De hoogte moet 1,5 m zijn. Nu staat er niks.