Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
251 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

dinsdag 7 april 2020

Afsluiting plaatsen met hout look

Op dit moment staat er een spar op de scheidingslijn met mijn gebuur, deze zou ik zelf verwijderen. Graag had ik een houten look mits ik met houten afsluiting zit op achterzijde van m'n tuin. De lengte +/- 10m hoogte 2,40 meter. Het begint met een muur waartegen deze afscheiding moet komen en het eindigt aan mijn andere afsluiting.
dinsdag 7 april 2020

Tuin heraanleggen

Vloerwerken: Terras aanleggen aanleggen in tegels 3,6 op 8 meter. Tegels nog niet aangekocht. Omheining: stuk van 13 + 8 lopende meters. Liefst houten panelen.
dinsdag 7 april 2020

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis. Dit voor een lengte van 250 cm op 200 hoog en een lengte van 500 cm op 180 hoog. Optioneel een tuinpoortje van 120 breed op 200 hoog. In het zwart.
maandag 6 april 2020

Composiet afsluiting plaatsen

Afscherming in L-VORM 4,85 m. X 2,25 m. op 1,60 à 1,80 m. hoog met één deur van ongeveer 0,90 m à 1 m. breed uitgevoerd in grijs composiet of gelakt aluminium ral 7012 grijs antraciet.
zondag 5 april 2020

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Graag zou ik een houten afsluiting laten plaatsen met betonpalen en betonplaat aan de onderkant met een degelijk (soort vijzen en soort hout) houten paneel erop. En dit voor 27meter ver.
donderdag 2 april 2020

Afrijden gras bungalowpark

Wij zouden graag eenmalig beroep doen op een tuinman die het gras kan komen afrijden in een vakantiepark. Volgens plannen is het ongeveer 670 m² - er zijn stukken die palen aan bungalows die we laten doen door de mensen zelf - dus in totaal ong 600 m² te doen.
dinsdag 31 maart 2020

Houten afsluiting voorzien

Ik zou 20 meter afsluiting willen voorzien voor de achtertuin d.m.v. houten privacyschermen liefst rond 2 meter hoogte. Achterkant tuin is ook bereikbaar via de straat.
maandag 30 maart 2020

Bomen verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die een 6-tal hoge bomen kan verwijderen. Er zijn een tweetal bomen die max. 3 meter hoog zijn. De overige 4 bomen zijn toch een 4 à 5 meter hoog. Het is een gesloten bebouwing dus overal grenzen er omheiningen. De omheiningen en het tuinhuis mag dus niet geraakt worden.
zondag 29 maart 2020

Ericamatten hangen aan draadomheining

Ik zou graag ericamatten hangen aan mijn draadomheining. Het gaat ongeveer over 50 meters.
zaterdag 28 maart 2020

Tuinafsluiting en poort zetten

Ik wil mijn zijkant van huis met 2 poorten laten toedoen schuifpoort en 1 draai poort en dan meter of 10 omheining