Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
120 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

maandag 19 maart 2018

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis(groen) en betonpanelen Achterzijde tuin 9 m zijkant die aansluit 12 m.
maandag 19 maart 2018

Houten afsluiting plaatsen

Nieuwe afsluiting met betonpalen gevuld met houten panelen of planken. Breedte is 5 m er moet wel een poortje in voorzien worden, de lengte is ongeveer 7 m, exact weet ik nog niet, aan 1 zijde is er al omheining voorzien
zondag 18 maart 2018

Draadpanelen plaatsen en kunststof

Draadpaneel plaatsen ongeveer 8 a 10 meter. Hoogte : 2 meter. Er moet niets meer uitgebroken worden, enkel plaatsing. Een 4 , 40 meter graag in kunststof panelen. Rest een draadpaneel. Kleur graag in antraciet.
zaterdag 17 maart 2018

Draadafsluiting plaatsen

Betonplaten verwijderen en draadafsluiting plaatsen voor zo een 50 meter.
donderdag 15 maart 2018

Draadafsluiting met betonnen plaat en bovenbuis plaatsen

Graag voor afsluiting lengte 33 m, hoogte 2 meter keuze: ofwel draadafsluiting ofwel composiet. Draadafsluiting met betonnen onder plaat en bovenbuis. Graag ook heidematten plaatsen voor de privacy.
donderdag 15 maart 2018

Composiet afsluiting met betonboord plaatsen

Afsluiting plaatsen 20 meter afsluiting in composiet met betonnen boord aan onderkant. En de hoogte ongeveer 1.80 / 2 meter.
dinsdag 13 maart 2018

Draadafsluiting plaatsen

Voor een nieuwbouw willen we graag een tuinafsluiting plaatsen. Dit een draadafsluiting van een kleine 50 lopende meter.
dinsdag 13 maart 2018

Houten afsluiting vernieuwen

Herstelling-vernieuwen van tuinafsluiting met 4 houten palen en 2 panelen. Palen vast te gieten in beton. Liefst zo snel mogelijk.
maandag 12 maart 2018

Betonnen afsluiting plaatsen in stadtuintje

Betonplaten zonder structuur (egale betonlook), houten panelen of planken plaatsen. Het gaat over een stadstuintje. Ongeveer 15 meter en met een standaardhoogte van 1.80 meter.r
zondag 11 maart 2018

Draadpanelen plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : 1 poortje 1 meter breed en 150à 160 hoog en 2 à 3 meter draadpaneel plaatsen. Kleur zwart
zondag 11 maart 2018

Draadafsluiting plaatsen met onderplaat en bovenbuis inclusief poortje

We zijn op zoek naar een bedrijf om onze achtertuin te voorzien van een omheining met het doel onze toekomstige kat op ons terrein te houden. D.w.z. een minimaal 1 m 80 hoge draadomheining (maaswijdte 5 cm) met indien mogelijk aansluitend een schuine opstand van 45° naar binnen toe, met gaas of net. De totale lengte van de afspanning rondom de tuin zou ongeveer 46 meter bedragen en een poortje bij. Met onderplaat en bovenbuis.
zondag 11 maart 2018

Tuin heraanleggen

Het verwijderen van bamboe achteraan in de tuin en het plaatsen van een mooie en degelijke afsluiting met eventueel groene beplanting ervoor.
zondag 11 maart 2018

Draadafsluiting met bovenbuis en lamellen privacy

Wij wensen een afsluiting te plaatsen van 35 meter, recht stuk, in draadafsluiting met bovenbuis en (kunstof)lamellen om ze ondoorzichtig te maken.
zondag 11 maart 2018

Houten afsluiting plaatsen

+/- 27m in 1 stuk. Betonnen palen en onderste plaat in beton. Ook nog betonnen palen leveren voor 10 extra meter samen de betonnen schutplaten. Momenteel staat er een oude schutting en wat beplanting. De oude schutting zal al verwijderd zijn, ook het meeste van de beplanting, sommige boompjes/struikjes blijven staan. Rijhuis met garage, toegang tuin door garage. Kleine graafmachine mogelijk deurgat 1,6m op 2,00m.
vrijdag 9 maart 2018

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting kippenren +/- 10 m lang op 3 breed - hoogte minimum 2 meter met betonplaat in de grond (min. 30 cm diep) een deel van de ren overdekken ( +/- 2 m).
donderdag 8 maart 2018

Houten afsluiting met poortje plaatsen

Gevlochten takken (wilg of hazelaar) Het betreft twee zijdes: 8 m aan ene kant en zijde van 11. 7 m waar poortje in midden moet, de hoogte 1.80 meter.
donderdag 8 maart 2018

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Leveren en plaatsen van een omheining bestaande uit betonplaat +180 cm harmonicadraad zwart + bovenbuis. Dit zijn 2 hoeken Totale lengte +- 70 lm terrein toegankelijk met kraan af vrachtwagen
dinsdag 6 maart 2018

Draad plaatsen en houten fietspoort maken

We willen graag een nieuwe groene draad plaatsen rond onze tuin aan de achterkant en de zijkant. Achteraan moet dit 8 lopende meter zijn en aan de zijkant 11 meter, beide een hoogte van 1,80 meter. Graag een draad die deels in de grond zit met betonpalen. Er staat ook een oude draad die men nog moet weghalen en ook graag een houten fietspoort plaatsen.
dinsdag 6 maart 2018

Aanleggen tuin

Mijn tuin staat vol met oa twee bomen,en struiken,rozelaars,en dergelijke die ik zou willen verwijderen! Ik ben hier nog maar pas komen wonen,en zie dat mijn tuin erg verwilderd is! Graag zou ik enkel gras willen,maar eerst moeten die bomen en dergelijke uit mijn tuin!
zondag 4 maart 2018

Steenkorven plaatsen op dakterras

Steenkorf afsluiting plaatsen voor een lengte van 8 meter. Het is een afsluiting op een dakterras , hoogte +- 120 cm cm en 30 diep , opgevuld met schors - onze huidige schutting is niet conform de wetgeving en we vroegen ons af als dit een betaalbaar alternatief kan zijn.
zondag 4 maart 2018

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Betonpalen gevuld met houten panelen of planken Af te sluiten 20 lopende meter en de standaardhoogte 180 meter. Momenteel staat er een draadafsluiting, die moet weggenomen worden.
zondag 4 maart 2018

Draadafsluiting plaatsen

Het gaat over +- 47m draadafsluiting met 1 poortje in en +-40m collstrop met een dubbele poort. Ook zou een deel van de tuin opgehoogd moeten worden om de collstrop te plaatsen (+-150m²).
vrijdag 2 maart 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonnen omheining laten plaatsen, het zou gaan om een zo een 37 lopende meter in totaal. De hoogte moet 2 meter zijn.
vrijdag 2 maart 2018

Draadafsluiting plaatsen

Wij zijn op zoek naar een afsluiting voor onze tuin. Het zal hier ongeveer 175 lopende meter afsluiting zijn in een rechthoekige vorm. Hoogte bespreek ik graag met de vakman.
vrijdag 2 maart 2018

Draadafsluiting plaatsen

+-65 Lm - hoogte 1. 8m. Ik heb interesse in draadafsluiting, beton of composiet.

Partners

Partners van Casius