Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
94 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

woensdag 3 januari 2018

Houten schutting herstellen of vervangen

Een deel van onze houten omheining vooraan in onze tuin is weggewaaid. Het gaat om 2 houten schutten die kapot zijn en er is ook 1 houten paal afgebroken. De schutten zijn 1.80 op 1.80 m.
woensdag 3 januari 2018

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen : 10 m moet in een lichtgebogen lijn worden geplaatst en vervolgens in een hoek van 90° de resterende 5 m laten aansluiten tot tegen een bakstenen muur. De totale lengte van de afsluiting is 15 meter. Hoogte 1.60 - 1.80 meter. In hout.
dinsdag 2 januari 2018

Kunststof afsluiting plaatsen

Kunststof afsluiting plaatsen. Afmetingen af te sluiten is ongeveer 12 meter en de hoogte 1.80 meter.
maandag 1 januari 2018

Nieuw doek afsluiting plaatsen

Nieuw doek of iets anders plaatsen tegen bestaande afsluiting, lengte zeker 80 m, doek is stuk gewaaid vorige week.
maandag 1 januari 2018

Afsluiting te vervangen en betonnen palen plaatsen

Afsluiting tss 2 kavels dient vervangen te worden door duurzame afsluiting +/- 2m hoog, lengte +/- 7m. Grond tuin aflopend. Aan buitenzijde kavel - breedte 6m - moeten betonnen palen en platen (reeds in bezit) worden geplaatst zodat tuin horizontaal kan worden genivelleerd. Op korte termijn moet die zijde ook voorzien worden van een afsluiting.
zaterdag 30 december 2017

Kunsthaag of wilgentuinschermen plaatsen

Om te beginnen 20m. uitbreidbaar tot > 60m afhankelijk van de prijs en de uitvoerbaarheid.
vrijdag 29 december 2017

Tuinafsluiting en tuinhuis plaatsen

Wij willen graag een tuinhuis/carport/loungegedeelte plaatsen (40 m²) en hierbij horend een tuinafsluiting (16 m). Dit alles in hout.
woensdag 27 december 2017

Draadafsluiting plaatsen

We hebben een nieuwbouwproject die opgeleverd is op een verkaveling van 7 loten. Wij hebben ondertussen als tweede onze intrek genomen in ons huis en zijn op zoek naar een leverancier voor het plaatsen van een omheining. Ik heb vorig jaar dit ook gedaan maar toen was de timing te vroeg. Nu wonen we erin en hebben we contacten met de buren (eventueel opportuniteit om meerdere plaatsingen te hebben) dus nu is de timing wel ok! We zijn op zoek naar leveranciers voor verschillende opties van omheiningen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 40m
maandag 25 december 2017

Draadpanelen plaatsen

Ik zou graag een offerte hebben van 150 m draadpanelen en ook gewone draad van 1. 40 hoog met betonplaat in de grond. Totale oppervlakte 150 meter.
zondag 17 december 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Gewoon rechtdoor van tegen de veranda en aan de andere zijde tegen de garage aanwerken composiet lichtbruin prijs geplaatst aub de tuin loopt een klein beetje naar beneden de lijn van de tuin mag gevolgd worden Totale lengte is ongeveer 14 meter. De hoogte graag 1.80 meter.
zondag 17 december 2017

Tuinafsluiting met kunsthaag zetten

Ik wil mijn achtertuin omheinen. Langs beide kanten (ruim genomen) 10 meter. Ik twijfel voor het nemen van een houten omheining, indien de buren hiermee akkoord gaan is dit een optie. Anders had ik gedacht aan draadafsluiting met kunsthaag.
donderdag 7 december 2017

Draadafsluiting met bovenbuis met poortjes

Op bijgevoegd plan waar de groene lijn staat zou de afsluiting moeten komen met in de voortuin ook een poortje, hier zouden de kids veilig kunnen spelen. Zie plan.
donderdag 7 december 2017

Draadafsluiting plaatsen met poorten

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Op 2 locaties op grondgebied Veurne moet een afsluiting inclusief poorten worden geplaatst. Best ter plaatste komen kijken voor de afmeting.
donderdag 7 december 2017

Draadafsluiting plaatsen voor nieuwbouw

We hadden graag eens prijs geweten om te bespreken met de buur dit voor 4 meter collstrop panelen of houten panelen en 13 meter draadafsluiting (zwarte kleur) met beton onderplaat 30 CM en draad van 1 m 50 totale hoogte 1 m 80 met bovenbuis Totale lengte is 13 meter.
maandag 4 december 2017

Omleggen van drie hoge bomen

Omleggen van drie hoge bomen die zich achteraan een tuin bevinden . Breedte van de tuin is 6 m
zondag 3 december 2017

Snoeien krulwilg

Snoeien krulwilg in tuin: stam ca. 2m, takken ca. 3m
woensdag 29 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Wij kijken voor een omheining voor onze tuin, met onze voorkeur naar een draadafsluiting. Graag zouden wij deze laten begroeien door klimop. Moet deze al dan niet voorzien worden van een betonplaat onderaan. De gewenste afsluiting is 50 meter.
woensdag 22 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Graag draadafsluiting met beton onderaan, waarop erika matten kunnen geplaatst worden, met bovenbuis. Totaal af te sluiten is 200 meter. De hoogte 1.80 meter.
dinsdag 21 november 2017

Draadpanelen plaatsen

Plaatsen van draadpanelen zonder bovenbuis, met betonplaat. Een totale lengte van 19 meter te plaatsen. De hoogte is nog afhankelijk.
dinsdag 21 november 2017

Afsluiting in padoek of itauba plaatsen

Ik zoek een vakman voor een afsluiting met totale lengte van 20 m in paddoek of itauba op beton platen. Lengte 2 x 10 meter. De hoogte 1.80 meter.
maandag 20 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Tuin omringen met afsluitdraad en met twee hoeken 12×10×12 Totale lengte af te sluiten is 30 meter.
donderdag 16 november 2017

Draadafsluiting bekaert met bovenbuis plaatsen

Graag uw prijs voor : Ongeveer een afsluiting van 100 m draadafsluiting (zwart), 180 cm hoogte, met bovenhuis, zonder betonplaat. Plaatsing inbegrepen. Bekaert draad hoeft niet , mag een andere goede kwaliteit zijn.
donderdag 16 november 2017

Steenkorven plaatsen

De totale lengte van de gewenste afsluiting is 10 meter. De hoogte graag 1.60 meter. Opvulling met de vakman te bespreken, iets onderhoudsvrij.
woensdag 15 november 2017

Boren regenwaterput

We zijn een gezin met 4 personen en zouden graag een regenwaterput plaatsen.
dinsdag 14 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen met structuur

Open perceel, makkelijk bereikbaar met bestelwagen en mini graver,niet met vrachtwagen, omheining in steenstructuur. Totale lengte van de afsluiting is 25 meter. Dat is een rechte lijn. De hoogte ongeveer 2 meter a 2.20 meter. Graag een structuur in beton.

Partners

Partners van Casius