Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in West-Vlaanderen.

94 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting plaatsen, duurzame afsluiting plaatsen, tuinomheining in composiet en steenkorven plaatsen, composiet afsluiting plaatsen, draadafsluiting plaatsen met twee poortjes, weide afsluiten met draad en bovenbuis, betonnen afsluiting met hout look plaatsen, leggen van graszoden, tuinafsluiting plaatsen met poort, betonnen afsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen en haag verwijderen, betonnen afsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, draadafsluiting plaatsen, afsluiting op betonnen sokkel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

woensdag 20 september 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluitng plaatsen. Moet dienen om een oude afsluiting te verbergen (andere eigenaar) ten einde aan eigen kleine tuin verder te bouwen . Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 4,5m
zondag 17 september 2017

Draadafsluiting plaatsen

Wegnemen van bestaande omheining (betonnen palen met draad). Plaatsen van ongeveer 24m houten afsluiting en 56m draadafsluiting beide met boordsteen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 80 m
zondag 17 september 2017

Houten afsluiting plaatsen

Nu is de huidige situatie een bestaande muur en de andere helft een draad die beide aan vervanging toe is, ongeveer 32 meter.
vrijdag 15 september 2017

Snoeien haag, eventueel snoeien appelboom

Haag snoeien (rondom een oppervlakte van 800 m² + enkele kleine struiken) + appelboom snoeien (indien nodig) + ongewenst gras weghalen uit voortuin.
vrijdag 15 september 2017

Houten afsluiting tussen buren plaatsen

Afscheiding met de buurman, 4 lopende meter wordt bevestigd in een bestaand terras , de overige 24 meter wordt bevestigd in het gras.. Lengte 28 meter. En de hoogte met betonplaat is 2 meter.
dinsdag 12 september 2017

Tuinomheining in composiet en steenkorven plaatsen

Een omheining plaatsen waarbij er een afwisseling is tussen steenkorven en platen in composiet. Een foto is bijgevoegd maar de platen zouden wel eerder in grijstinten moeten zijn. Indien dit mogelijk is zou ik graag al een eventuele richtprijs weten, het gaat om een lengte van ongeveer 18 meter + afsluiting tussen omheining en huis, deze is ongeveer 4 meter breed (poortje + afsluiting tot zijkant).
maandag 11 september 2017

Onderhoudsvriendelijke schutting plaatsen

Er staan nu sparren maar willen een schutting waar nooit meer werk aan is. Lengte is 6 meter.
zaterdag 9 september 2017

Kunststofomheining plaatsen

Ik zoek een vakman om mijn terras van 120 vierkante meter te omheinen met een namaak klimop, taxus ,... Mijn terras heeft een hoge omheining van metalen platen.
woensdag 6 september 2017

Tuin heraanleggen

Totaalrenovatie van achter- en zijtuin in kader van verbouwingen aan huis. Totaal 400 m². Weghalen van huidige beplanting voor aanleg van zwembad en aanplanten van nieuwe struiken en planten na plaatsen van zwembad. Bedoeling strakke , onderhoudsvreindelijke tuin met robot grasmachine en onderhoud door gespecialiseerd bedrijf 2-3x per jaar.
maandag 4 september 2017

Leggen van graszoden

Wij wensen onze gazon te vernieuwen door grasmatten aan te leggen. Afgraven en wegvoeren oude gazon, frezen, bemesting, leggen grasmatten, ...
zaterdag 2 september 2017

Draadafsluiting plaatsen

19m draadafsluiting (1,5m hoog, geen bovenbar), onderaan wel betonplaat. Daarnaast hebben we 4 houten tuinschermen van 1,8m breed waarvan de tussenpalen rot zijn en vervangen dienen te worden. De panelen zelf zijn nog in goede staat en wensen we te hergebruiken.
zaterdag 2 september 2017

Draadafsluiting plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman om een draadafsluiting te plaatsen. 16 lopende meters.
maandag 28 augustus 2017

Houten afsluiting plaatsen

Tuin met 2 wanden van ongeveer 9 meter lengte waarvan 1 wand trapsgewijs door de helling en 1 wand waarvan de panelen even hoog staan. Betonplaat en betonpaal en houten paneel van 1,50 meter. 18 à 20 meter met betonplaat en betonpaal.
zaterdag 26 augustus 2017

Tuinafsluiting in hout of composiet tussen oprit en terras plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe scheidingswand laten plaatsen tussen ons terras en oprit. In hout composiet. Dit zijn twee aparte stukken van telkens 6 meter. En de hoogte 1.80 meter.
donderdag 24 augustus 2017

Betonnen afsluitingspaal vervangen

Er is bij mij een betonnen afsluitingspaal aangereden . Ik ben op zoek naar iemand die mij een bestek kan bezorgen voor de verzekering en die dan ook een nieuwe kan plaatsen .
woensdag 23 augustus 2017

Afgraven tuin, voorzien drainage, voorlopige aanleg oprit

Nieuwbouwproject: Tuin achter het huis (110 m²) dient afgegraven te worden, aanleg drainage (kleigrond), aanleg verharding voor terras (terras zelf dient nog niet aangelegd te worden). Grond vóór en naast het huis afgraven (110 m²), aanleg voorlopige oprit in steen- of betonpuin, voorlopig wegwerken van inspectieputten (liggen vóór de carport) en waterput.
woensdag 23 augustus 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Het betreft een afsluiting tussen 2 rijwoningen. Lengte af te sluiten is 25 meter.
woensdag 23 augustus 2017

Afsluiting in padouk plaatsen

Afsluiting voor zijkant woning. Af te sluiten ongeveer 3 m op 2 m hoogte in padouk.
maandag 21 augustus 2017

Terras en oprit in tegels aanleggen

Tegels aanleggen voor een nieuwbouw: Ongeveer 2 rijen betegelen oprit garage. En achteraan 2 maal terassen betegelen van 12 m². Samen 24 m² betegelen in keramische tegels van 60 of 80 .
maandag 21 augustus 2017

Draadafsluiting met betonplaat en hek

Voor een nieuwbouwwoning: Draadafsluiting plaatsen: 20 meter 1,50 h met betonplaat en bovenbuis zwarte tennisdraad en een dubbel het ongeveer 2,5 m 10 meter 1,80 hoogte. Er zouden ook kokosmatten aan moeten komen voor de privacy. Dit zijn 2 zijden : 1 maal 20 meter en 1 maal 9 meter met een tuinhek.
zaterdag 19 augustus 2017

Houten afsluiting in L vorm

Betreft het vervangen van een Ligusterhaag en vervangen door een houten omheining: L-vormig: 18. 70m op 8. 40m . Tuin is bereikbaar door de garage via een standaard-deur. Lengte: Totaal: 25 meter. Graag in het voorjaar de werken kunnen uitvoeren.
zondag 13 augustus 2017

Draadafsluitingen plaatsen

Er moet een haag verwijderd worden, bestaande uit leylanders. Aan twee zijden van de tuin moet er draadafsluiting met ericamatten. Het wordt op de grens van twee percelen gezet. 65 lopende meters verdeeld over 3 lengtes
zondag 13 augustus 2017

Draadpanelen plaatsen

We willen graag draadpanelen plaatsen van ongeveer 120cm hoog, t.h.v. ons terras mogen er 2 panelen zijn met een hoogte van 180cm. Daar willen we doek plaatsen voor privacy. 10 Lopende meters.
zaterdag 12 augustus 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Verlengen van bestaande tuinmuur(4m lang) eerst 11m rechtdoor dan hoek van 30° en nog 9m rechtdoor. Nu staat er nog een haag die tot op de stam zal worden gesnoeid. Men kan maar langs één zijde van de van de omheining de werken uitvoeren. 20 lopende meters.
zaterdag 12 augustus 2017

Draadafsluiting plaatsen

Het betreft een achtertuin in U-vorm (2 hoeken), waar we graag draadafsluiting met ericamatten hadden geplaatst. Dit met of zonder bovenpaal/betonplaat. In totaal 43 lopende meters.

Partners

Partners van Casius