Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in West-Vlaanderen.

42 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, betonnen tuinafsluiting plaatsen, betonomheining van ongeveer 65 lopende meter plaatsen, aanleggen tuin met grasmatten en afsluiting plaatsen, bekaert omheining plaatsen, voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg, schutting in composiet schermen en steenkorf, plaatsen van serre met dubbelglas, tuinomheining plaatsen, plaatsen draadafsluiting met bovenbuis, afsluiting in beton of hout plaatsen, gevlochten tuinscherm met knotwilg of haselaar plaatsen, oude taxus haag verwijderen, tuinomheining plaatsen, afsluiting parkeergelegenheid plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

maandag 27 februari 2017

Tuinafsluiting met betonpalen en houten schermen plaatsen

Een nieuwe tuinafsluiting van ongeveer 22 meter met betonnen palen en houten schermen. Van de betonnen palen moeten er 2 hoekpalen zijn. De oude omheining moet afgebroken worden en bestaat uit houten palen en houten schermen.
maandag 27 februari 2017

Afsluiting in beton of hout plaatsen

Plaatsen afsluiting 40 m beton plaat/paal met horizontale planken. De hoogte graag 2 meter. Graag zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren. Al contact opgenomen met Wimak.
maandag 27 februari 2017

Vernieuwen van afsluiting

Vervangen van +/-40 m afsluiting die na storm stuk is gegaan.Afsluiting hout met groene doek ertussen.
maandag 27 februari 2017

Afsluiting met houten panelen plaatsen

Had graag een prijsofferte ontvangen voor het laten plaatsen van een afsluiting van ongeveer 10 meter bestaande uit een betonnen constructie met houten panelen en een poort erbij.
zondag 26 februari 2017

Herstellen houten tuinafsluiting

We hebben stormschade opgelopen, er is een tiental meter tuinafsluiting omgewaaid. Planken kunnen hergebruikt worden, de palen moeten nieuw zijn. Naast de stormschade zijn er nog een drietal palen te vervangen.
zondag 26 februari 2017

Kunsthaag plaatsen

Graag een offerte voor een kunsthaag van ongeveer 6 m x 1,50 hoogte.
zondag 26 februari 2017

Tuinafsluiting Bekaert met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Afsluiting van tuin 51 meter Bekaert palen met bovenpaal tussen en onderaan betonenplaat. De hoogte graag 2 meter.
zondag 26 februari 2017

Herstellen Bekaert afsluiting na stormschade

Betafence afsluiting met plastitor draad, bovenbuis, 1m80 hoog, betonnen onderplaat werd op diverse plaatsen beschadigd door een weggewaaide serre tijdens de hevige wind. Schade omvat plastitor draad op een 4 tal plaatsen geplooid, 1 tussenbuis geplooid, 1 hoekpaal geplooid en op 2 plaatsen bovenbuis geplooid telkens in de koppeling tussen 2 buizen waarbij 1 buis helemaal uit elkaar gerukt is. Herstel volledige schade in oorspronkelijke staat.
zaterdag 25 februari 2017

Tuinscherm en poortje plaatsen

Graag prijsofferte voor het vervangen (na storm) van een houten tuinwand met poort. Betreft een poort van 1 meter met aansluitend een houten wand. Totale afmeting: 3 meter lengte op 1 meter 80 hoog. Gewenst materiaal: Tuinwanden in eik.
zaterdag 25 februari 2017

Vervangen van een haag door draadafsluiting met heidematten

Tussen mijn tuin en die van mijn buurman staat over 60 lopende meter een 3 meter hoge Leylandishaag die zwaar aangetast is door ziekte. Wij wensen deze haag te laten verwijderen en te vervangen door een draadafsluiting met Ericamatten van 1 meter 80 hoog. Dit mag zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Prijsofferte overleggen met buurman , om dan zo snel mogelijk de werken te kunnen uitvoeren.
vrijdag 24 februari 2017

Tuinomheining plaatsen

Graag had ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een tuinomheining. Het zou een kleine 33 meter zijn, 3 zijden, 2 hoeken. Houten schermen met betonnen palen en boordsteen.
donderdag 23 februari 2017

Omheining in hout en beton plaatsen

Combinatie hout en beton omheining plaatsen van 55 m lopende meter, 1m80 hoog en met 1 deur.
woensdag 22 februari 2017

Nivelleren van de tuin, gras zaaien of matten leggen

Tuin nivelleren, nieuwe grond, gras zaaien of matten, en terras leggen.Nieuwbouw....alles braak.
dinsdag 21 februari 2017

Afsluiting plaatsen en herstellen

Ik wil een afsluiting in hout (bij voorkeur betonnen palen) plaatsen, 17 meter in totaal 10 meter over de breedte van mijn tuin en 7 meter aan de zijkant. Er dienen ook 4 schetten vervangen te worden. De palen lijken mij nog afdoende.
dinsdag 21 februari 2017

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Draadafsluiting in ruitvorm kleur zwart met bovenbuis en betonplaat hoogte 1. 50 m lengte 41 m in een lijn.
dinsdag 21 februari 2017

Automatische draaipoort plaatsen

Wij zijn op zoek naar een automatische draaipoort. Het zou gaan over een poort van 3 meter 60. Daarnaast zou er ook een afscheiding van 2 meter moeten komen.
vrijdag 17 februari 2017

Houten terras ontmossen

Graag zou ik prijs ontvangen voor het ontmossen van een houten terras 48 m² in Bankirai geribde planchetten.
donderdag 16 februari 2017

Oprit in houten constructie maken

Op onze oprit willen we graag een houten constructie, die we kunnen plaatsen op een ondergrond van beton. In deze constructie zouden we graag siergrassen planten. Zie bijlage. Onze oprit is 11. 70 m.
donderdag 16 februari 2017

Draadafsluiting te plaatsen

Ik wil aan terras een houten schutting in beton laten plaatsen (3m60 diep dus 7m20 in totaal (links en rechts). En dan ook een draden afsluiting met bovenbuis aan linker en rechterzuide van de tuin. Dat is 8m diep, dus 16 meter in totaal. Is het mogelijk een offerte op te sturen en een idee te geven wanneer dit kan geplaatst worden (liefst zo snel mogelijk).
dinsdag 14 februari 2017

Nieuwe tuinomheining op scheidingslijn plaatsen

Plaatsen van omheining op scheidingslijn tussen 2 aanpalende tuinen. Het betreft een rechte lengte van 30m, hoogte 173cm of 193cm. Daarbij plaatsing van een omheining en een extra plaatsing van een 10 m omheining ter hoogte van de rooilijn met de straat. We verkiezen een groene omheining bestaande uit een draadpaneel gemonteerd bovenop een betonnen plaat. De plaat dient een 20 tal cm uit de grond te steken. Best ter plaatse langs komen voor advies en prijs.
zondag 12 februari 2017

Plaatsen tuinafsluiting in gevlochten wilgentenen

Plaatsen van een tuinafsluiting in gevlochten wilgentenen, voor een totale lengte van 70 meter.
maandag 6 februari 2017

Plaatsen van draadafsluiting

Ik zou graag draadafsluiting plaatsen van 2 meter hoog en op een lengte van ongeveer 25 meter.
maandag 6 februari 2017

Plaatsen van een nieuwe afsluiting

Bestaande afsluiting zijnde: betonnen paaltje met verzonken betonnen plaat in de grond en daartussen draad verwijderen samen met de daarvoor geplaatste hagebeuk. Plaatsen nieuwe afsluiting met betonnen paaltje en betonnen plaat met daartussen onderhoudsvrij hout of tevens graag een offerte voor een volledig betonnen omheining. De omheining is U vormig en de totale lengte ongeveer 35 m.
zondag 5 februari 2017

Gevlochten wilgenschuttingen plaatsen

Ik wil gevlochten wilgenschuttingen (laten) plaatsen in m'n tuin. Het gaat over 13,8 m + 7 m + 13,8 m. Hoogte 1,8 m.
woensdag 1 februari 2017

Afsluiting achteraan tuin

Ik ben op zoek naar een manier om mijn achtertuin af te sluiten tijdens de werken. Het gaat over een 18 tal meter en liefst zou ik een afsluiting van ongeveer 2 m hoogte hebben.

Partners

Partners van Casius