Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in West-Vlaanderen.

94 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: nivelleringswerken uitvoeren en L-profielen plaatsen, composiet afsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, schutting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, draadpanelen plaatsen, afsluiting in padoek of itauba plaatsen, draadafsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, draadomheining plaatsen, draadafsluiting plaatsen, composiet afsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, kunststof afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

dinsdag 21 november 2017

Afsluiting in padoek of itauba plaatsen

Ik zoek een vakman voor een afsluiting met totale lengte van 20 m in paddoek of itauba op beton platen. Lengte 2 x 10 meter. De hoogte 1.80 meter.
maandag 20 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Tuin met afsluitdraad en met twee hoeken 12×10×12 Totale lengte af te sluiten is 30 meter.
zondag 19 november 2017

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiten van de tuin, rechterkant van het huis. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : +-45 meter
donderdag 16 november 2017

Draadafsluiting bekaert met bovenbuis plaatsen

Graag uw prijs voor : Ongeveer een afsluiting van 100 m draadafsluiting (zwart), 180 cm hoogte, met bovenhuis, zonder betonplaat. Plaatsing inbegrepen. Bekaert draad hoeft niet , mag een andere goede kwaliteit zijn.
donderdag 16 november 2017

Steenkorven plaatsen

De totale lengte van de gewenste afsluiting is 10 meter. De hoogte graag 1.60 meter. Opvulling met de vakman te bespreken, iets onderhoudsvrij.
woensdag 15 november 2017

Boren regenwaterput

We zijn een gezin met 4 personen en zouden graag een regenwaterput plaatsen.
dinsdag 14 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen met structuur

Open perceel, makkelijk bereikbaar met bestelwagen en mini graver,niet met vrachtwagen, omheining in steenstructuur. Totale lengte van de afsluiting is 25 meter. Dat is een rechte lijn. De hoogte ongeveer 2 meter a 2.20 meter. Graag een structuur in beton.
dinsdag 14 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een draadafsluiting 45 meter bij 2m hoog met bovenbuis en beton onderrand en wat het ook kost om deze te plaatsen . Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 45 m
dinsdag 14 november 2017

Composiet afsluiting plaatsen met poortje

De afsluiting plaatsen tussen de buur. De totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : composiet (antraciet) afsluiting 70 meter. De hoogte graag 1.80 meter. Graag een poortje plaatsen.
maandag 13 november 2017

Onderhoud en fatsoeneren beplantingen

Beplantingen moeten worden gefatsoeneerd , snoeien , wegnemen klimop, Tuin 800 m².
maandag 13 november 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Afscheiding met buren plaatsen tuinschermen in composiet. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 35 meter.
zondag 12 november 2017

Houten afsluiting met poortjes plaatsen

Houten afsluiting plaatsen ongeveer 5 meter telkens. Hoogte graag ongeveer 1.50 meter. Dit zijn er twee stuks. En een poortje aan beide zijden.
zaterdag 11 november 2017

Houten afsluiting plaatsen

Er stond een haag die is uitgebroken, ik zoek een vakman voor het leveren en plaatsen van een afsluiting in hout en in draad. De uit te voeren werken zijn in. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : Het is ongeveer een 30 lm.
woensdag 8 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en voorlopige matten in afwachting om klimop te laten langs groeien. Lengte 27 meter er moet 21 meter Leylandii haag verwijderd worden. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : bij benadering 27 meter
woensdag 8 november 2017

Houten afsluiting met betonnen plaat plaatsen

Afsluiting plaatsen langs beide zijden van een licht oplopende tuin. Vertrekkend van de gevel van de woning: een houten afsluiting met betonnen paneel onderaan (. Rechterzijde van de tuin: ongeveer 15 m, linkerzijde van de tuin: ongeveer 10 m. Beide zijden gaan dan over in een schapenomheining. Totale lengte schapenomheining = ongeveer 75 m. Totale afsluiting ongeveer 100 meter. De hoogte van de panelen 1.80 meter. Andere omheining hoogte is 1.20 meter.
maandag 6 november 2017

Kunststof afsluiting met betonplaat

De huidige afsluiting gaat zelf weggenomen worden: Graag een kunststofafsluiting en betonplaten voor in de grond. Door jullie te placeren Totale lengte is ongeveer 20 meter, en de hoogte 1.80 meter.
maandag 6 november 2017

Houten afsluiting plaatsen

Nu is er een haag , door tijdsgebrek is die niet meer onder controle. De totale lengte van de houten afsluiting is 980 vierkante meter domein.
zaterdag 4 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Is een nieuwbouw Afsluiting plaatsen in draad 40 meter. De hoogte 1.80 meter. Een poort naast het huis plaatsen. Liefst met zwarte palen. Met bovenbuis, met of zonder betonplaten met de vakman te bespreken.
donderdag 2 november 2017

Houten afsluiting plaatsen

De oude platen zijn reeds uitgedolven en verwijderd. De totale lengte van de gewenste afsluiting is in totaal 45 lopende meter.
dinsdag 31 oktober 2017

Houten afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Bomen zijn verwijderd maar de stammen nog niet. Plaatsen van houten afscherming op betonnen platen met houten of betonnen palen. Houten schermen zijn reeds aangekocht. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 18 m
vrijdag 27 oktober 2017

Bekaert plasitor afsluiting met poort plaatsen

Ik wil een nieuwe omheining rond de tuin + een poortje. De omheining is 50 m lang met 2 hoeken. Hoogte: 1,60m .
donderdag 26 oktober 2017

Plaatsing 12 schermen

Plaatsen tuinafsluiting :12 houten schermen met de staanders.
donderdag 26 oktober 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik heb eigenlijk een deel keermuren nodig achteraan (niveauverschil met de buren) en aan de zijkant zou ik graag een kunststof afsluiting plaatsen Dit ongeveer over een lengte van 45 meter.
woensdag 25 oktober 2017

Houten afsluiting plaatsen

Een leylandyhaag uitdoen en meenemen, houten (geïmpregneerd hardhout) afsluiting plaatsen met betonpalen De totale lengte van de gewenste afsluiting is ongeveer : 45 meter.
maandag 23 oktober 2017

Afsluiting plaatsen in composiet of hout

Afsluiting in composiet of in hout plaatsen tuin is omheind met draad nieuwe afsluiting komt er tegenaan De totale lengte van de gewenste afsluiting is ongeveer 40 meter en dat is in een U vorm. De hoogte 1.80 meter.

Partners

Partners van Casius