Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
245 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in West-Vlaanderen:

zondag 8 december 2019

Afsluiting in deels hout en deels zwarte draad te plaatsen

Interesse in 30 meter houten afsluiting, hoogte 180 cm met tussenstijlen in beton, alsook betonplaat 20 cm aan onderzijde. Overige 90 meter in zwart draadnet, ook hoogte 180 cm, ook met bovenbuis op betonwand van 20 cm. Er is geen oude omheining die weg moet.
zondag 8 december 2019

Haag vervangen door een houten tuinafsluiting

Wij zouden graag onze bestaande haag laten weghalen en in de plaats een houten afsluiting willen laten plaatsen. Het gaat over een lengte van ongeveer 15 meter, hoogte 1m80.
donderdag 5 december 2019

Steenkorven plaatsen

Ik wil graag steenkorven in gepoederlakt roestvrij metaal laten plaatsen. Mogelijks op te vullen met schors.
dinsdag 3 december 2019

Uitbreken oude en plaatsen nieuwe Bekaert omheining

Het betreft het uitbreken van een bestaande houten omheining en plaatsen van een nieuwe omheining in groene Bekaert draad met zwarte plastiek of alternatief om doorkijk te voorkomen. Het gaat over +- 15 lopende meter. De huidige houten afsluiting staat met houten palen in de grond.
maandag 2 december 2019

Voortuin heraanleggen

Ik wil mijn voortuin van 7.5 meter breed laten heraanleggen. Aan beide stroken hebben we een groene strook. 1 van een halve meter breed, andere 40. IN de ene strook willen we graag struiken laten planten, in de andere verschillende bloemen laten groeien. Verder willen we er ook worteldoek en schors zodat het geheel netjes blijft. Eventueel willen we graag een klimplant die over onze gevel loopt onderaan over de lengte van het huis. We willen ook graag een boompje in een pot om een oud deksel te camoufleren. Onze voortuin ligt in het zuiden en krijgt dus enorm veel zon.
maandag 2 december 2019

Plaatsen van een geluidswerende omheining

Wij wonen in een alleenstaand huis met aanpalend onze buren. Hiervoor willen wij voor zo een 10 à 15 lopende meter een geluidswerende afsluiting plaatsen.
zaterdag 30 november 2019

Draadafsluiting plaatsen

Wij wensen over twee delen van onze tuin een nieuwe omheining. Een afsluiting van ijzerdraad, hoogte 152cm en ene vlakte 30m en de andere 4m.
donderdag 28 november 2019

Draadafsluiting plaatsen

200 lopende meter, met bovenbuis. 2m hoogte, waarvan 100m ook 20cm onder grond (honden). Kleur: zwart. 3 poortjes te voorzien. Kleine omheining die eerst dient weggehaald te worden
donderdag 28 november 2019

Haag vervangen door een omheining

We zouden graag onze leilandi haag willen verwijderen en in plaats daarvan een omheining laten plaatsen. Dit is 18 lopende meter en 1,8 meter hoog. Het tuinafval mag meegenomen worden. Qua materiaal hadden we graag hout, welk hout juist kan nog steeds besproken worden.
donderdag 28 november 2019

Houten afsluiting in één rechte lijn plaatsen

Er moet in een recht stuk een houten afsluiting worden gezet. Hier is ook onderaan een betonplaat van 30 cm te voorzien. Tussenin betonnen palen en tussenin inox gevezen schutten van 1,80 x 1,80 cm type Estrade.