Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Brugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Brugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Brugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Brugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Brugge:

Plaatsen van kunstgras

Het plaatsen van stabilisee en aanleg van kunstgras rondom het zwembad. Oppervlakte: 50 vierkante meter

Verwijderen bamboewortels

De bamboe van mijn buurman heeft wortels en scheuten in onze tuin. Deze moeten professioneel worden uitgegraven en vervolgens moeten er nieuwe grasmatten geplaatst worden. Er dient rekening gehouden te worden met een ondergronds drainagesysteem.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen draadafsluiting met doek hoogte twee meter lengte 22.50 meter lang en zou graag nog een poortje ( 1 meter breed en 1, 80 meter hoog) laten plaatsen om gemakkelijk naar mijn garage te gaan mee in hetzelfde materiaal als de omheining afbraak doen we zelf oude schutting dus alleen plaatsing. Ik ben juist nog aan het twijfelen of ik betonnen palen wil en een betonnen onderstuk. Zo ja, dan zou ik het poortje ook in dezelfde stijl willen. Ik zou dit graag bespreken met de vakman. Of metalen draadpanelen als dit mogelijk is.

Houten tuinwand plaatsen

Ik wil graag mijn tuinwand laten vernieuwen. Hierbij had ik gedacht aan een tuinwand in hardhout bevestigd aan houten palen. Ik zou ook eventueel aan 1 zijde een paar steenkorven willen integreren in de schutting. Verder wil ik ook elektriciteit voorzien om lampen aan de schutting te hangen. In totaal gaat het om 43 meter schutting en liefst met een hoogte van 2 meter. Ik zit met 2 verschillende buren waar ik een stuk schutting mee deel.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis. Dit voor een lengte van 250 cm op 200 hoog en een lengte van 500 cm op 180 hoog. Optioneel een tuinpoortje van 120 breed op 200 hoog. In het zwart.

Tuinafsluiting hout met beton plaatsen

Betonen palen en houten afsluiting ongeveer 50 lopende meter. Hoogte mag tussen de 1,80 en 2,20 zijn. De standaardhoogte dus. Er staan nog struiken, maar die haal ik zelf uit.

Tuinafsluiting in geïmpregneerd hout plaatsen

De planken van het type onder druk geïmpregneerd tot in de kern, de betonplaten aan beide zijden glad en bovenaan de plankenschermen graag een eindplank zonder groef. In totaal een omheining van 17.4 m (roze zone) en 5.6m (blauwe zone). Afbreken bestaande draadafsluiting en toebehoren nemen wij voor onze rekening.

Houten afsluiting zetten

25 meter afsluiting houten scherm met beton plaat onderaan en beton paal. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten hekken vervangen

Het houten hekken aan de straatkant is overgewaaid door de storm en beschadigd. Dat hekken zou hersteld of vervangen moeten worden. Breedte: 2m50, hoogte 1m20.

Tuinhuizen op maat maken

Ik ben op zoek naar 3 tuinhuizen van 3m op 3m 3 tuinhuizen van 3m op 4m 1 tuinhuis van 3m op 6m In de tuinhuizen moeten er ruiten aanwezig zijn van 1m op 80cm en op 20cm van de grond. Plat dak met dakgoot indien mogelijk Betonplaat incl