Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Brugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Brugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Brugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Brugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Brugge:

Bamboe verwijderen

Ik moet zo snel mogelijk bamboe verwijderen die wortelt tot tegen de afvoerbuizen. Er moeten immers in augustus nieuwe afvoerbuizen worden geplaatst, en wortels verhinderen dit.

Klimop snoeien stadstuin

Ik zoek iemand op de klimop te snoeien in mijn stadstuin (huurhuis). Gelieve een elektrische heggenschaar mee te brengen.

Betonnen tuinafsluiting zetten

De lengte van de tuin is +- 17m ( beide kanten) de breedte is 5,5m ( 1 kant )

Composiet afsluiting zetten

nieuwe afsluiting van de tuin, huidige afsluiting zijn houten panelen, waarvan 23 stuks, er zou ook een poortje moeten bijkomen. huidige platen zijn 2000mm*1800mm, het poortje is 1000mm*1800mm

Houten afsluiting zetten

Graag hadden wij een houten afsluiting geplaatst van 36 meter met betonnen pallen

Grasmatten aanleggen

We wonen sinds vorig jaar juli in ons huis en willen graag dit voorjaar nieuwe grasmatten laten leggen, omdat het huidige gras in zeer slechte staat is. Het gaat over een redelijk kleine tuin (oppervlakte van het gras is ongeveer 26 m²). Bij voorkeur zouden we het verwijderen en wegvoeren van de oude gazon ook aan de tuinman laten. Door dat de kinderen vaak op het gras spelen met de hond, is het belangrijk dat de grasmatten van goeie, sterkte kwaliteit zijn.

Plaatsen van een tuinterras

Huidige tuin van +- 35m² volledig voorzien van een nieuw terras. De tuin bestaande uit gravé en terrasplanken zullen we zelf uitbreken. We hebben enkel een plaatser nodig.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting 200cm met bovenbuis zonder betonboord met zichtscherm zwart. stukje dubbel met heidemat 37lm en zichtscherm, totaal 78lm in fase 1. in Fase 2 nog eens 180 lm van 180cm hoog met zichtscherm en 6 tuinpoortjes. Oude afsluiting af te breken.

Houten afsluiting plaatsen

Onze tuin is 38,40 meter lang. De omheining wordt gedeeld met de buren. Houten aflsuiting te plaatsen. Nu staat er een mengelmoes van houten panelen.

Houten tuinafsluiting met poortjes plaatsen en nieuw gazon aanleggen

Afsluiting van 58 m in houten panelen en 180 cm hoog met betonnen boord en betonnen palen plaatsen. Ook inclusief 2 poortjes. Verwijderen oud gazon en nieuwe grasmatten leggen of opnieuw zaaien voor zo een 300 m².