Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor klimop snoeien stadstuin:

Klimop snoeien stadstuin

Ik zoek iemand op de klimop te snoeien in mijn stadstuin (huurhuis). Gelieve een elektrische heggenschaar mee te brengen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Brugge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klimop snoeien stadstuin uit heel België:

Klimop snoeien

Klimop kan snoeien in aan een loods . Deze is aan het over groeien bij de geburen en moet dringend gesnoeid worden

Klimop snoeien en inkorten

De klimop op de achterste muur van onze stadstuin staat veel te dik en klimt nu ook tot bij de buren aan weerskanten. Ook de oranje trompetbloem en blauwe regen heeft zich over de volledige muur verspreid. De muur is zeker vijf meter hoog en zeven meter breed. Wie kan ons helpen om die plantengroei in te tomen .

Klimop snoeien en inkorten

Klimop van de achterburen woekert al meer dan 20 jaar in onze tuin. Al opgeklommen tot op ons dak. Snoeibeurten en roundup halen niets uit. Klimop nu gevestigd op dak en gebruikt het als equivalent van composthoop om te groeien. Doel is om alles van het dak te verwijderen. Moeilijkheid: stuk van ‘compost’-dak is gemaakt van enkel glas.

Klimop verwijderen langs gevel tot dak

Rijhuis met klimop tot dak... zou moeten aangepakt worden (te veel aan het woekeren en begint naar buren te gaan). Maw: klimop snoeien en vanaf een bepaalde hoogte (ladderhoogte) verwijderen. Is zo niet dringend.

Snoeien van hoge muur van 6m met klimop

Wij willen graag onze klimop laten snoeien op ons stadskoertje zodat de buren er geen last van hebben. Staat momenteel 6m hoog en 3 à 4m breed. De bedoeling is om het overalgelijk en netjes te zetten

Snoeien klimop op de gevel

Ik wil mijn voorgevel met klimop laten snoeien op de gevel van een rijwoning De gevel is 5m breed met 3 verdieping hoog. De klimop staat op het geheel van de oppervlakte van de gevel

Klimop haag onderhouden

Ik ben op zoek naar een tuinman/firma die ofwel: 1) éénmalig onze klimophaag wil snoeien, liefst zo snel mogelijk 2) een soort onderhoudscontract wil afsluiten voor het jaarlijks onderhoud van die haag (2 X per jaar? ) Het gaat om een klassieke klim-op-haag van 2 m hoog en +/- 50 meter diep, gelegen aan het voetpad gezien hoekpand

Snoeien haag en klimop onderhoud

Wij hebben een tuin met een grondoppervlakte van 2700 vierkante meter. Er zijn bomen, haag, klimop die relatief dringend zouden moeten gesnoeid worden.