Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Eggewaartskapelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Eggewaartskapelle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Eggewaartskapelle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Eggewaartskapelle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Eggewaartskapelle:

Haag snoeien langs perceel

Een haag terugsnoeien tot tegen de perceelgrens. Het gaat om ca. 50 cm over een afstand van 7 meter.

Draadafsluiting plaatsen

Draad plasitor +ronde prof palen+ bovenhuis met betonplaat installeren. Graag een zwarte kleur. Afmetingen: 50/3x180cm over 24 meter.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wil beide stukken van mijn tuin van een afsluiting voorzien, samen met een poortje. Op dit moment denken we aan een betonpalen met structuur over een lengte van 4 meter en een poort ernaast. De omheining mag 1m80 of 2 meter hoog zijn. Er is geen oude omheining om weg te nemen.

Tuinafsluiting hout met beton plaatsen

Betonen palen en houten afsluiting ongeveer 50 lopende meter. Hoogte mag tussen de 1,80 en 2,20 zijn. De standaardhoogte dus. Er staan nog struiken, maar die haal ik zelf uit.

Oprit in siergrind met draadafsluiting aanleggen

Oprit aanleggen in basaltsplit (ongeveer 52m²). Alsook padje en terras reeds in stabilisé klaarleggen (40 à 45m²). Afwerking met boordstenen. Indien mogelijk ook een zwarte draadafsluiting installeren met betonplaat en bovenbuis over een afstand van 30m, inclusief poortje.

Aanleggen moeraszone achter bestaande vijver

We hebben een bestaande rechthoekige vijver van 2m op 3 m. Ik wil de vijver vergroten met een moeraszone achteraan de vijver met overloop in de vijver. Ongeveer 2,5 m².

Tuinafsluiting in geïmpregneerd hout plaatsen

De planken van het type onder druk geïmpregneerd tot in de kern, de betonplaten aan beide zijden glad en bovenaan de plankenschermen graag een eindplank zonder groef. In totaal een omheining van 17.4 m (roze zone) en 5.6m (blauwe zone). Afbreken bestaande draadafsluiting en toebehoren nemen wij voor onze rekening.

Geluidswerende kokosschuttingen plaatsen

We zouden graag kokosschuttingen geluidswerend met isolatiemateriaal laten plaatsen voor 49 lopende meter en een hoogte van 2 meter. Indien er nog andere mogelijkheden zijn qua geluidswerende omheiningen horen we het graag.

Houten afsluiting zetten

25 meter afsluiting houten scherm met beton plaat onderaan en beton paal. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Plaatsen leibomen

Ik wil 29 meter leibomen laten aanplanten. In 1 rechte lijn. Kan gemakkelijk gebeuren met kleine kraan. Hoogte onderste lijn 2meter hoogte bovenste lijn 4,3 meter. Bomen moeten blijvend groen zijn. Bladhoudend dus. De bomen mogen al vrij volle kruin hebben. De werken moeten kwalitatief gebeuren.