Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Heist aan Zee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Heist aan Zee.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Heist aan Zee of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Heist aan Zee die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Heist aan Zee:

Draadafsluiting plaatsen

Wij willen graag een draadafsluiting plaatsen met bovenbuis en betonplaat onderaan. Lengte 45 lengte meters nodig.Geen oude afsluiting af te nemen. Geen recht stuk, er zijn 2 hoeken in.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van paal en draad met bovenbuis en beton. Op de perceelsgrenzen : 1 kan 11m , andere kant 19m, met een hoogte van 2,2m. Nu staat er niks.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting te plaatsen van ongeveer 12 m. Oude afsluiting wordt weggedaan.

Plasitor afsluiting met bovenbuis plaatsen

Vakman voor een Plasitor afsluiting met bovenbuis te plaatsen. Draad moet komen tussen 2 muren (dus T-lat start en einde), 1 paal in verharding. Dit voor 3,3 lopende meter en 2 m hoog. Graag ook Erica matten er op waar je niet kan doorkijken.

Draadpanelen plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : 1 poortje 1 meter breed en 150à 160 hoog en 2 à 3 meter draadpaneel plaatsen. Kleur zwart

Draadafsluiting plaatsen

Graag draadafsluiting met beton onderaan, waarop erika matten kunnen geplaatst worden, met bovenbuis. Totaal af te sluiten is 200 meter. De hoogte 1.80 meter.

Houten afsluiting met poortjes plaatsen

Houten afsluiting plaatsen ongeveer 5 meter telkens. Hoogte graag ongeveer 1.50 meter. Dit zijn er twee stuks. En een poortje aan beide zijden.

Draadafsluiting plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman om een draadafsluiting te plaatsen. 16 lopende meters.

Draadafsluiting met windzeil plaatsen

Volledig vrij om draad te plaatsen,momenteel staat er nog niets alleen draad van buur,mag er naast geplaatst worden. Ook windzeil plaatsen. Afmetingen zijn 53m op 2m hoog en 5m op 1,50 m hoog

Weghalen boomstam en kuil graven voor trampoline

Weghalen van kluit van afgezaagde wilg (afgezaagd tot +-25cm boven maaiveld). Op ongeveer zelfde plaats kuil graven voor trampoline (midden van de kuil ongeveer 75cm diepte , diameter kuil ong 3,7m).