Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor draadafsluiting plaatsen:

Draadafsluiting plaatsen

Wij willen graag een draadafsluiting plaatsen met bovenbuis en betonplaat onderaan. Lengte 45 lengte meters nodig.Geen oude afsluiting af te nemen. Geen recht stuk, er zijn 2 hoeken in.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Heist-aan-Zee (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadafsluiting plaatsen uit heel België:

Plaatsen van draadafsluiting

Het is ongeveer 50 lopende meter met één hoek van 90 graden in de volle grond , hoogte 1,80 m. Daarnaast vraag ik mij af wat het beste is een buis bovenaan of staaldraad.

Houten afsluiting plaatsen

We zijn op zoek naar een wilgentenen (ter plaatsen gevlochten in stuk) schutting van 15 lopende meter en 2 meter hoog. Het betreft een recht stuk zonder bochten en onderbrekingen. De bestaande draadafsluiting van 1m hoog dient ook verwijderd te worden.

Draadafsluiting plaatsen

Betreft een nieuwbouwwoning waar ik graag een omheinig laat plaatsen. Zou gaan om 25 lopende meter, hoogte moet ongeveer hetzelfde zijn als de buren. Ik denk dat dit 1,80 meter is. Qua materiaal heb ik nog geen idee wat dit mag zijn, maar van kleur graag zwart.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van 2 types afsluitingen. Eerste is 12m lang en 2 m hoog. Dit is een privé-afsluiting met plankenwand geplaatst tussen betonpalen. Andere afsluiting is 35m lang en 1.5m hoog. Dit is een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis.

Draadomheining met bovenbuis en beton plaatsen

Het betreft een draadafsluiting van 180cm hoog met bovenbuis en betonnen lat onderaan. In de kleur zwart. Dit geheel eenzijdig van 77m alsook achteraan de tuin met een breedte van 18m waarin een poortje zou moeten geplaatst worden.

Draadafsluiting plaatsen

Afbakening privé terras op een betegelde koer achter appartementsgebouw/doorrit naar garages. Er moet een afsluiting rondom het terras van 4 x 4 meter komen.

Draadafsluiting met betonnen plaat plaatsen

De oude afsluiting moet nog afgebroken worden. Bij de nieuwe draadafsluiting wil ik graag vanonder een betonnen plaat. Lengte van 50 lopende meter en hoogte 1m80.

Draadafsluiting voor een nieuwbouw plaatsen

Plaatsen van afsluiting tuin +/- 25 lopende meter aan moderne nieuwbouwwoning. Draadafsluiting van 1m80 hoog.