Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor vernieuwen draadafsluiting:

Vernieuwen draadafsluiting

Nieuwe afsluiting gewenst, ongeveer 30m lang met twee poortjes.De hoogte ongeveer 1m20.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Koksijde (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen draadafsluiting uit heel België:

Omheining rond schoolterrein vernieuwen

Omheining rond het schoolterrein vernieuwen. Bestaande draadafsluiting vervangen door een draadpanelenafsluiting. +/- 335m 3 zijde (75m, 160m, 100m) minimaal 2m hoog en voorzien van een betonplaat onderaan.

Draadafsluiting vernieuwen

De bestaande afsluiting met draad van 1 meter hoogte werd over een lengte van ongeveer 6 meter vernield door het kappen van een boom. W Deze moet men vervangen en eventueel ook een bijkomend stuk vernieuwen. Men moet ook de huidige afsluiting verwijderen.

Vernieuwen van draadafsluiting

De bestaande omheining tussen onze terrein en dat van de buren is aan vervanging en uitbreiding toe. Wat we wensen is het volgende: Draadomheining in rechte lijn over 32m (groene palen, 1m70 hoog, betonplaat) Twee houten poortjes, één voor ons, één voor de buren. Oude omheining wegnemen.

Vernieuwen van draadafsluiting

Nieuwe draadafsluiting voorzien tussen ons en onze buren. Met eventueel een poort voor ons. Oude draadafsluiting zal weggenomen worden. Een 10 tal lopende meter.

Vernieuwen van tuinomheining

Tuinomheining van een rijhuis . Lengte 36 m een zijde ,andere zijde 9,5 m rest is muur. Hoogte 170 cm. Draadafsluiting met bovenbuis om te laten begroeien. Materiaal moet door huis dat nog moet gerenoveerd worden. Nu een soort afsluiting bestaande uit betonen palen en aan de andere kant soort draad.Oude afsluiting dient afgebroken te worden.

Draadafsluiting vernieuwen

Vernieuwen van afsluiting. Afmetingen 8 breed 20 diep. Er staat momenteel draad met klimop, klimop is echter kapot. Er moet iets anders komen. Iets zonder onderhoud en dicht. Denk aan oa betonnen palen met houten schutsels of draad plaatsen met betonnen plaat onderaan en opvullen met boomschors.

Draadafsluiting met hekken plaatsen

Draadafsluiting plaatsen: Herstelling/vernieuwen van 12 m draadafsluiting verwerkt in betonnen afsluiting Plaatsen 12 m draadafsluiting inclusief 2 hekken plaatsen. Betonnen palen met onderplaat en aan bovenkant een "bovenbuis" in beton. Dan ook nog bekaert afsluiting met bovenpaal met geruite draad ongeveer 15 m draad (in een hoek) en poort in gelijkaardig materiaal 1 m 60.

Draadafsluiting plaatsen

Vernieuwen afsluiting 22 meter. afbreken bestaande platen en draad, nieuwe platen en draad plaatsen.