Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kortrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kortrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kortrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kortrijk:

Uitbreken oude en plaatsen nieuwe Bekaert omheining

Het betreft het uitbreken van een bestaande houten omheining en plaatsen van een nieuwe omheining in groene Bekaert draad met zwarte plastiek of alternatief om doorkijk te voorkomen. Het gaat over +- 15 lopende meter. De huidige houten afsluiting staat met houten palen in de grond.

Voortuin heraanleggen

Ik wil mijn voortuin van 7.5 meter breed laten heraanleggen. Aan beide stroken hebben we een groene strook. 1 van een halve meter breed, andere 40. IN de ene strook willen we graag struiken laten planten, in de andere verschillende bloemen laten groeien. Verder willen we er ook worteldoek en schors zodat het geheel netjes blijft. Eventueel willen we graag een klimplant die over onze gevel loopt onderaan over de lengte van het huis. We willen ook graag een boompje in een pot om een oud deksel te camoufleren. Onze voortuin ligt in het zuiden en krijgt dus enorm veel zon.

Plaatsen van een geluidswerende omheining

Wij wonen in een alleenstaand huis met aanpalend onze buren. Hiervoor willen wij voor zo een 10 à 15 lopende meter een geluidswerende afsluiting plaatsen.

Stadstuin renoveren

Mijn stadstuin is ongeveer 4 meter op 4 meter, met een overdekte ruimte. Alle planten die er nu in staan, moeten eruit. Grote hortensia's wil ik recuperen in de nieuwe tuin en alsook de vlinderstruik. Dolemietsteentjes liggen bovenop een doek, dit moet ook weg. Overdekte ruimte: ondergrond moet effen getrokken worden (aarde). Nog klein voortuintje ook onkruid wegdoen, antiworteldoek en dolemietsteentjes, gaat om een heel klein hoekje.

Nieuwe grasmatten leggen

Nieuwe grasmat van 60 m² aan te leggen. Eerst de oude grasmat verwijderen.

Houten afsluiting zetten

Vakman voor het plaatsen van 12 meter geluidswerende of absorberende tuinschermen om de buren minder te horen. Moet tegen de haag gezet worden.

Onkruid trekken en tuinonderhoud uitvoeren

Ontkruiden, en de tuin onderhouden. Oppervlakte tussen de 150-200 m².

Vijver dichtgooien

Bestaande vijver dichtgooien. 6000 liter. Water reeds gedeeltelijk geledigd.

Sparren verwijderen en snoeiwerken uitvoeren

We hebben 8 sparren van +/- 7 meter hoog te verwijderen. Ook enkele snoeiwerken in de hoogte uit te voeren.

Draadafsluiting plaatsen

De bestaande haag (coniferen van circa 4 m hoogte moet verwijderd worden zonder de bestaande oprit te beschadigen) - totale lengte circa 40 m. En een hoogte van 1,5.