Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor stadstuin renoveren:

Stadstuin renoveren

Mijn stadstuin is ongeveer 4 meter op 4 meter, met een overdekte ruimte. Alle planten die er nu in staan, moeten eruit. Grote hortensia's wil ik recuperen in de nieuwe tuin en alsook de vlinderstruik. Dolemietsteentjes liggen bovenop een doek, dit moet ook weg. Overdekte ruimte: ondergrond moet effen getrokken worden (aarde). Nog klein voortuintje ook onkruid wegdoen, antiworteldoek en dolemietsteentjes, gaat om een heel klein hoekje.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kortrijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor stadstuin renoveren uit heel België:

Muren stadstuin renoveren

Muren stadstuin renoveren. Momenteel brokkelen de voegen af en ontbreken er enkele stenen in de uitsprong. Graag warme uitstraling. Oppervlakte is 20m².

Stadstuin renoveren

Wij willen onze bestaande stadstuin opnieuw inrichten met klinkers, de oude berging wordt vervangen en daar zou een riolering moeten voorzien worden. De grond zal ook gelijk gemaakt moeten worden, dit is nu niet het geval. De afbraakwerken van berging en bestaand terras moeten nog eerst gebeuren.

Koer renoveren

Wij wonen in een hoekhuis, met een klein L-vormig koertje van ca 6-7 m². Aanpalend hebben we een kleine garage, met een haperende garagepoort en een lek in het roofingdak. We willen graag het dak en de scheidingsmuur tussen garage en koertje laten afbreken, zodat we een grotere koer/stadstuin krijgen. Daarin willen we wel een langwerpig berghok voor 3 vuilnisbakken en 3 fietsen en wat klein gerief. In één beweging willen we de buitenmuren laten schilderen en wat planten zetten.

Lichtstraat plaatsen

Aan een te renoveren woning wensen we een lichtstraat van hoogrendementsglas (liefst ook zonwerend) te plaatsen. We verkiezen een lessenaarsmodel. De ruimte is 2meter breed op 3meter lang. Deze ruimte wordt een uitbouw van een keuken, en sluit aan de korte zijde aan bij de living. De lichtstraat is omgeven door 3 muren, en aan de achterkant sluit het aan bij de stadstuin met een (nog te plaatsen) glazen schuifdeur. Aan de rechterzijde (3m) wordt de lichtstraat bevestigd aan een bestaand plat dak (+/- 3,25 meter hoog). De linkerzijde van de lichtstraat gaan we nog een muur bouwen van +/- 2,30 meter hoog, en 3m breed. Aan de laatste zijde van 2 meter sluit de lichtstraat aan bij de living. Deze lichtraat dient dan bevestigd te worden aan een buitenmuur. (Want deze kant van het huis is nog een verdieping hoger dan de keuken). De aanbouw met lichtstraat gaat dienen als eetruimte, en moet nog volledig gebouwd worden. Nu is dit gedeelte nog tuin. Wijzelf wensen de fundering te leggen, de huidige buitenmuren open te maken (met steunbalken) en de linkermuur te plaatsen. Voor het uittekenen van deze werken gaan we nog een architect engageren, maar we willen alvast een schatting van de prijs van de materialen + plaatsing en afwerking.

Stadstuin renoveren en terras aanleggen

Ik wil mijn achtertuin van 50 m² laten renoveren. Hierbij wil ik een terras van 3 x 3 of iets groter aanleggen in steen. De rest kunstgras en snoeien of verwijderen van te grote struiken.

Stadstuin renoveren en teras aanleggen

We zouden graag ons achtertuintje laten renoveren, 5 m breed en 10 m diep. Stenen leggen voor terrasje. Eventueel afvoerput verplaatsen.

Renovatie van stadstuin

Ik wil mijn stadstuin, ongeveer 25m² laten renoveren. Momenteel is deze volledig betegeld.. De muren rondom zijn in slechte staat ( zouden opnieuw moeten bezet worden), ik had deze graag allemaal in hout gehad.zoals bvb. sarking Wat we vooral willen creëren is een plek waar we tot rust kunnen komen.

Renoveren van terras

Onze stadstuin is een L-vormige oppervlakte van 33 m². Op dit moment bestaande uit een buitentegel (12 m²)en een grasperkje van (21 m²), gescheiden door een goot. In het stuk met de buitentegel bevindt zich het vetputje van de keuken en het deksel van de septische put. Wij zouden graag over het volledige oppervlak een houten ondergrond verkrijgen. Ik neem aan dat er uitsparingen en/of houten deksels voorzien kunnen worden waar nodig. We weten niet goed in welke houtsoort, al lijkt Thermowood ons wel een leuke optie.Foto's ter beschikking.