Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor plaatsen van een geluidswerende omheining:

Plaatsen van een geluidswerende omheining

Wij wonen in een alleenstaand huis met aanpalend onze buren. Hiervoor willen wij voor zo een 10 à 15 lopende meter een geluidswerende afsluiting plaatsen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kortrijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van een geluidswerende omheining uit heel België:

Geluidswerende tuinafsluiting

Geluidswerende tuinafsluiting van ong. 23-24m plaatsen. Moet voldoende hoog zijn om geluid van zwembadverwarming niet tot bij buren te laten komen.

Geluidswerende kokosschuttingen plaatsen

We zouden graag kokosschuttingen geluidswerend met isolatiemateriaal laten plaatsen voor 49 lopende meter en een hoogte van 2 meter. Indien er nog andere mogelijkheden zijn qua geluidswerende omheiningen horen we het graag.

Geluidswerende tuinafsluiting plaatsen

Wij wensen een tuinafsluiting te laten plaatsen tussen onze buren en achterburen. Lengte van de zijde met de buren: 25.6m lengte van de zijde met de achterburen: 10,6m. Hoogte liefst 2m30 à 2m40. Wij willen volle panelen die geen geluid doorlaten, bij voorkeur met mogelijkheid tot het laten begroeien met bijvoorbeeld klimop. Het geluidsisolerende aspect is heel belangrijk voor ons. Wij kunnen eventueel zorgen voor het verwijderen van de aanwezige beplanting en omheining.

Afsluiting met draadpanelen plaatsen

graag had ik aan de voorkant van onze woning geluidswerende panelen(geluidsschermen) laten installeren waarover ik een klimplant zou laten groeien. hoogte 1.80 - 2.00 / totale lengte plaatsing +/- 18 meter.

Geluidswerende schermen te plaatsen

Het betreft een tuinafsluiting van +/- 25 m lang en 2,60 m hoog. Tuinschermen of plankenwand in hardhout. Oude afsluiting zal weggenomen worden.

Geluidswerende afsluiting plaatsen

Mijn achtertuin is afgesloten met Bekaertdraad en poorten, meer dan 20 meter. Gezien mijn tuin naast drukke weg ligt wens ik geluidswerende schermen of dergelijke plaatsen

Geluidswerende tuinschermen plaatsen

Ik wil een geluidswerend tuinscherm laten plaatsen, in twee delen. Een eerste deel is 3.5 m hoog en 5-6 m lang. Een tweede deel is 3.3 m hoog en 10-16 m lang. In minstens één van beide delen ook een geluidswerende deur. Qua materiaal dacht ik in eerste instantie aan Noistop Wood Elba of Coco Wall van Noise Solutions

Geluidswerende achterzetramen plaatsen

Ik zou vensters met gelaagd akoestisch glas willen laten plaatsen achter de bestaande vensters.Hieronder de afmetingen van muur tot muur, van de verschillende vensteropeningen. Het achterzetvenster zou overal moeten geopend kunnen worden. Huidige toestand : 2 kleine venstertjes zijn in PVC, b==62 cm h= 66 cm 2 vensters in PVC, b= 89 cm h = 138 cm 1 houten venster b=77 h= 131 1 deur in hout, bestaat uit 2 delen, met pompsysteem b=203 h=230 cm van muur tot muur; evt. deur erachter plaatsen 2 vensters in PVC b= 92 h= 158 cm 1 venster in PVC b=70 h= 158 cm 2 vensters in PVC, b=72 h= 120 cm