Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor voortuin heraanleggen:

Voortuin heraanleggen

Ik wil mijn voortuin van 7.5 meter breed laten heraanleggen. Aan beide stroken hebben we een groene strook. 1 van een halve meter breed, andere 40. IN de ene strook willen we graag struiken laten planten, in de andere verschillende bloemen laten groeien. Verder willen we er ook worteldoek en schors zodat het geheel netjes blijft. Eventueel willen we graag een klimplant die over onze gevel loopt onderaan over de lengte van het huis. We willen ook graag een boompje in een pot om een oud deksel te camoufleren. Onze voortuin ligt in het zuiden en krijgt dus enorm veel zon.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kortrijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin heraanleggen uit heel België:

Heraanleggen voortuin

Wij willen onze voortuin laten heraanleggen (20×5m). We zouden boordstenen laten plaatsen, aanleg van een worteldoek met daarop dan kiezels in patroon. Daartussen zouden we graag nog een aantal sierplanten aanleggen. Alsook plaatsen van Engels hekwerk a.d. straatkant. Momenteel is het gras, afgebakend door (kapotte) beukhaag (indien mogelijk ook door jullie te verwijderen). Mocht het mogelijk zijn mogen jullie het tuinafval meenemen.

Heraanleggen voortuin en terras

Heraanleg voortuin dit gaat ongeveer over 20m². Het betonneren zijkant huis gaat over een 20m² hierbij wensen we ook graag een trapje te plaatsen. Als laatste betreft het pad rond het terras (is nu bangkirai) is zo'n 24m². Het gaat om een openbebouwing dus alles zou gemakkelijk bereikbaar zijn.

Open gracht duurzaam afwerken

Voor het heraanleggen van onze voortuin zijn wij op zoek naar iemand die onze gracht zou kunnen afwerken. We twijfelen nog over de gracht opmetsen met kasseien of afwerken in tropisch hardhout. De gracht is 12 meter lang en 80 cm diep. Momenteel is er enkel begroeiing van gras en onkruid.

Voortuin en oprit van 300 m² heraanleggen

We zijn op zoek naar iemand om onze voortuin, inclusief oprit aan te leggen. Het gaat om een min of meer L-vormig stuk met een oppervlakte van 750 m². We willen een strak modern geheel dat past bij de moderne strakke stijl van de woning. Een stuk van de werken zijn de bestrating en het andere stuk is de bestaande aflopende grastuin nivelleren en om te vormen naar een onderhoudsvriendelijke voortuin. Deel van de oprit is zo een 300 m². Tevens dient er een poort voorzien te worden om een doorgang naar de achtertuin mogelijk te maken.

Tuin compleet heraanleggen

Totaal verwijderen haag rechts +/- 35 m, en opnieuw aanplanten over 7 meter. Totaal verwijderen haag links +/- 35, opnieuw aanplanten Aanleg voortuin met grassen +/- 75 m². Verwijderen boomstronk, bestrating in de gazon, gelijk leggen en inzaaien. 5 m³ grond extra voor opvulling lagere delen.

Heraanleggen voortuin

Ongeveer 6 op 6 meter. Verwijderen struiken en planten, alsook dals. Volledig nieuwe klinkers leggen met 2 kleine groene stroken.

Gazon heraanleggen

Vakman voor afgraven en verwijderen oude graszoden en heraanleggen met grasmatten. Nog niet juist opgemeten maar denk nog 200m². Eventueel ook kleinere voortuin heraanleggen.

Voortuin heraanleggen

Ik wil mijn voortuin van 50 vierkante meter laten aanleggen. Heraanleg op een onderhoudsvriendelijke manier.