Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kuurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kuurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kuurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kuurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kuurne:

Bomen verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die een 6-tal hoge bomen kan verwijderen. Er zijn een tweetal bomen die max. 3 meter hoog zijn. De overige 4 bomen zijn toch een 4 à 5 meter hoog. Het is een gesloten bebouwing dus overal grenzen er omheiningen. De omheiningen en het tuinhuis mag dus niet geraakt worden.

Haag snoeien langs perceel

Een haag terugsnoeien tot tegen de perceelgrens. Het gaat om ca. 50 cm over een afstand van 7 meter.

Omheining herstellen

Door de storm van afgelopen week zijn er 3 à 4 panelen omgewaaid (2 op 2 meter) en palen ook gekraakt. De palen moeten sowieso vernieuwd worden, van de panelen ben ik niet zeker.

Haag vervangen door een houten tuinafsluiting

Wij zouden graag onze bestaande haag laten weghalen en in de plaats een houten afsluiting willen laten plaatsen. Het gaat over een lengte van ongeveer 15 meter, hoogte 1m80.

Draadafsluiting plaatsen en sparren uitdoen

We wensen 27m draad met matten, op een hoogte van 2 m hoog en met betonplaat. Daarnaast willen we ook onze sparren laten uitdoen en wegdoen. Gelieve het tuinafval mee te nemen. Afval meenemen.

Betonplaat verwijderen

Betonplaat in de tuin en steenpuin laten verwijderen. Er ligt tevens een metaal rooster in beton die mee verwijderd moet worden. Oppervlakte is 12m op 8m en enkel toegankelijk via garage en achterdeur. Dus via normale deuropening. Eerste laag oude tegels en aarde is reeds verwijderd.

Tuin heraanleggen

Voorkant = uitbrak bestaand terras en gazon ( 24 m2 terras en 24m2 gras) Aanleg terras 48m2 Er moet ook een platform komen om een tuinhuis op te zetten.

Tuin nieuwbouwwoning aanleggen

Tuinomheining en aanleg van tuin en terras in nieuwbouwwoning. Volledige tuin aanleggen en het terras (deel betontegels en deel gras). Terras: 60 m². Afsluiting : 35 lopende meters.

Snoeien haag en klimop onderhoud

Wij hebben een tuin met een grondoppervlakte van 2700 vierkante meter. Er zijn bomen, haag, klimop die relatief dringend zouden moeten gesnoeid worden.

Grasland in groenzone laten omploegen en klaarleggen om te beplanten

Een deel van een tuin in aanleg wordt voorzien met vaste vlindervriendelijke planten en bloemen. Verscheidene door haag of pad afgescheiden zones (< 2000 m²) dienen zeer spoedig geploegd te worden.