Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Middelkerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Middelkerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Middelkerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Middelkerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Middelkerke:

Nieuw gras zaaien

Voor de grond rondom een chalet willen wij gras laten inzaaien . Oppervlakte ongeveer 100 m²

Draadpanelen plaatsen voor nieuwbouwwoning

Afsluiting tuin ongeveer 33 meter en de hoogte 1.80 hoogte. Graag in draadpanelen is voor een nieuwbouw.

Houten afsluiting plaatsen

De afsluiting is omgewaaid tussen het vakantiehuis van mijn buur en van mezelf te Middelkerke. Zijn 4 panelen die vervangen moeten worden, einde af te sluiten met plank (4 panelen is net niet genoeg). Afmetingen 1,80mx1,80m X4 Ook palen te vervangen.

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat

Omheining van onze tuin, onderaan betonplaten, erboven omheining met plasitordraad. Hoogte 1 m. Er wordt geen poortje voorzien. Lengte totaal : ongeveer 45 lm er zitten 3 hoeken in.

Composiet afsluiting plaatsen

Het gaat over een nieuwbouw koppelwoning. De ruwbouw is pas klaar eind dit jaar. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 53 lopende meters.

Herstellen of vervangen houten tuinschermen

Ik had graag een schade offerte bekomen voor mijn verzekering voor de schade aan mijn houten tuinschermen door de storm op 15 januari.

Aanleggen dolomietplein, kilinkers, boorden en gras(matten).

Aanleggen klinkerterras (34m2), dolomiet op worteldoek (30m2), gras (25 m2). Plaatsen van boorden. De plaats is bereikbaar via een bestaand klinkerpad van 20m lang en 1,5 m breed, aan weerszijden omgeven door tuinschermen.