Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oostende:

Aanleggen moeraszone achter bestaande vijver

We hebben een bestaande rechthoekige vijver van 2m op 3 m. Ik wil de vijver vergroten met een moeraszone achteraan de vijver met overloop in de vijver. Ongeveer 2,5 m².

Plaatsen tuinhuis Lilly 205x205 cm

Tuinhuis Lily 2.05m x 2.05m plaatsen. Betonnen ondergrond plaatsen. Vloer plaatsen.

Afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een houten schutting die verwijdert moet worden idem met de palen die in de grond staan verankerd in beton. Er staan 3 schuttingen, een van die schuttingen staat 45° gedraaid tov de andere. De schuttingen lopen trapsgewijze naar beneden. De grootste schutting is 1,8m op 2m groot. De 2 andere schuttingen zijn 1 à 1,2 m breed en respectievelijk 1,60 en 1,20m hoog. Het is de bedoeling de oude schutting door de aannemer te laten uitbreken en er een nieuwe in de plaats te zetten.

Composiet omheining herstellen

Composiet afsluiting is omvergewaaid. Het gaat om een meter of 6 à 7 waarbij ook de boordsteen uit beton is beschadigd.

Plaatsen draadafsluiting

Hondenafsluiting: gewenste hoogte 1,5 m, mazen max. 5 cm, geplastificeerd, totale lengte: ong. 75 m op plan gemeten (rechthoekig stuk aan de ene korte kant aansluitend op bestaande afsluiting van buur en aan de andere korte kant aansluitend op gebouw, de langste kanten zijn gelijk van lengte: ong. 30m, 2 hoekpalen en 4 beginpalen te voorzien). Enkele toegangspoort van ong. 1m te voorzien. Evt.: 30 cm extra draad in de grond, afzonderlijke prijsopgave.

Afsluiting in deels hout en deels zwarte draad te plaatsen

Interesse in 30 meter houten afsluiting, hoogte 180 cm met tussenstijlen in beton, alsook betonplaat 20 cm aan onderzijde. Overige 90 meter in zwart draadnet, ook hoogte 180 cm, ook met bovenbuis op betonwand van 20 cm. Er is geen oude omheining die weg moet.

Tuinhuis Keter Factor 88 plaatsen

Ik zou graag een Makro tuinhuis Keter Factor 88 laten installeren. Levering Vrijdag 4 oktober

Afsluiting plaatsen in draadpanelen

Ik heb een nieuwbouw gekocht en ik zou een omheining willen plaatsen ben nog aan het twijfelen tussen draad en draadpanelen er zou wel nog vlechtband moeten ingeweven worden. Zou gaan over 30 m en er zijn 2 hoeken aanwezig.Hoogte 2m à 2m30.

Vijver 10000 L dichtgooien

Ik wil graag mijn vijver laten dichtgooien, er kan ongeveer 10.000 L water in. Wordt volledig geledigd. De beplanting zal ik zelf doen.

Houten schutting voor betonnen omheining plaatsen

Voor de betonnen schutting moet er een houten schutting komen. Hiervoor kunnen prefab panelen gebruikt worden, maar sommige zullen wel op maat moeten gemaakt worden door de firma van de prefab panelen, gezien de buitenste 3 stuks net geen 3 m hoog komen. Ik heb het over mooi afgewerkte panelen die de tand des tijds kunnen doorstaan en toch niet te duur zijn.