Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oostende:

Tuinhuis Bonn plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis Bonn 385*295 laten plaatsen. Wij deden deze aankoop in Makro Eke. De betonnen vloer ligt er reeds want momenteel hebben we op deze plaats hetzelfde tuinhuis staan. Het oude tuinhuis zullen we zelf afbreken.

Houten tuinafsluiting plaatsen.

Houten tuinafsluiting van 20m x 1.8m plaatsen. Huidige tuinafsluiting is omgewaaid tijdens storm. Graag houten afsluiting met betonnen of houten palen. Geen betonplaat onderaan.

Tuinafsluiting plaatsen en gras leggen

We willen ons tuintje 'renoveren': 2 oude boomstronken uit de grond halen, huidig gras eruit, nieuw gras (grasmatten) + houten tuinomheining aan de ene kant. Let wel: er is veel wind in onze tuin, dus moet erg stevig (verankerd) zijn. Onze tuin is ongeveer 6x12m! De ene zijde van +/-12m dient een houten tuinomheining te krijgen (om inkijk van de buren tegen te gaan!)

Composiet afsluiting plaatsen

Vooraan kant van mijn terras zouden er 2 schuttingen van 180 X 180 plus palen moeten komen dan vanaf vooraan mijn terras 11 schuttingen van 180 X 180 waar van 1 aangepast moet worden naar 150 X 180 plus palen dan achteraan 4 schuttingen van 180 X 180 plus palen dan zijkant mijn garage 1 tuindeur + 1 schutting ( een raster )van 180 X 180 plus palen en dan een stukje schutting van ongeveer 70 cm plus palen hier zou een beton plaat mogen geplaatst worden. Ofwel composiet of hout.

Aanleg van een petanquebaan in tuin

Naast ons huis ligt een mooi stuk perfect voor een petanquebaan. Uitscheppen kunnen we misschien wel zelf doen. We denken aan een oppervlak van 4x15m.

Petanquebaan aanleggen

Wij zouden graag een petanquebaan willen aanleggen in onze tuin . De afmetingen zijn 2m60 x12m.

Aanleggen moeraszone achter bestaande vijver

We hebben een bestaande rechthoekige vijver van 2m op 3 m. Ik wil de vijver vergroten met een moeraszone achteraan de vijver met overloop in de vijver. Ongeveer 2,5 m².

Plaatsen tuinhuis Lilly 205x205 cm

Tuinhuis Lily 2.05m x 2.05m plaatsen. Betonnen ondergrond plaatsen. Vloer plaatsen.

Afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een houten schutting die verwijdert moet worden idem met de palen die in de grond staan verankerd in beton. Er staan 3 schuttingen, een van die schuttingen staat 45° gedraaid tov de andere. De schuttingen lopen trapsgewijze naar beneden. De grootste schutting is 1,8m op 2m groot. De 2 andere schuttingen zijn 1 à 1,2 m breed en respectievelijk 1,60 en 1,20m hoog. Het is de bedoeling de oude schutting door de aannemer te laten uitbreken en er een nieuwe in de plaats te zetten.

Composiet omheining herstellen

Composiet afsluiting is omvergewaaid. Het gaat om een meter of 6 à 7 waarbij ook de boordsteen uit beton is beschadigd.