Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oostende:

Afsluiting in deels hout en deels zwarte draad te plaatsen

Interesse in 30 meter houten afsluiting, hoogte 180 cm met tussenstijlen in beton, alsook betonplaat 20 cm aan onderzijde. Overige 90 meter in zwart draadnet, ook hoogte 180 cm, ook met bovenbuis op betonwand van 20 cm. Er is geen oude omheining die weg moet.

Tuinhuis Keter Factor 88 plaatsen

Ik zou graag een Makro tuinhuis Keter Factor 88 laten installeren. Levering Vrijdag 4 oktober

Afsluiting plaatsen in draadpanelen

Ik heb een nieuwbouw gekocht en ik zou een omheining willen plaatsen ben nog aan het twijfelen tussen draad en draadpanelen er zou wel nog vlechtband moeten ingeweven worden. Zou gaan over 30 m en er zijn 2 hoeken aanwezig.Hoogte 2m à 2m30.

Vijver 10000 L dichtgooien

Ik wil graag mijn vijver laten dichtgooien, er kan ongeveer 10.000 L water in. Wordt volledig geledigd. De beplanting zal ik zelf doen.

Houten schutting voor betonnen omheining plaatsen

Voor de betonnen schutting moet er een houten schutting komen. Hiervoor kunnen prefab panelen gebruikt worden, maar sommige zullen wel op maat moeten gemaakt worden door de firma van de prefab panelen, gezien de buitenste 3 stuks net geen 3 m hoog komen. Ik heb het over mooi afgewerkte panelen die de tand des tijds kunnen doorstaan en toch niet te duur zijn.

Draadafsluiting + poort plaatsen

Graag hadden draadafsluiting, stuk van 2M80 op 1M90 hoog vast met daarbij nog een poort van 1M10 op 1M90 hoog in het kleur zwart.

Betonnen afsluiting plaatsen

Rechtlijnige dubbelzijdig afgewerkt betonnen afsluiting. Eén zijde afgewerkt structuur 'firenze', antraciet. Andere zijde mogelijkheid aftoetsen om dit te kunnen afwerken met hout? Zo niet graag, factuur één zijde 'firenze/antraciet'. Lengte 18 à 19m, 2m boven de grond omheining voorzien van afdeklat.

Beplanting verwijderen en afsluiting zetten

Beplanting dient weggenomen te worden en een afsluiting in de plaats zetten. Afsluiting in kunststof te plaatsen.

Klimop verwijderen langs gevel tot dak

Rijhuis met klimop tot dak... zou moeten aangepakt worden (te veel aan het woekeren en begint naar buren te gaan). Maw: klimop snoeien en vanaf een bepaalde hoogte (ladderhoogte) verwijderen. Is zo niet dringend.

Omheining in tuin plaatsen

Voor onze nieuwbouw zouden wij graag een omheining hebben rond onze tuin. Dit een draad omheining met betonplaat en bovenbuis. Ongeveer 30 m langs 1 kant en de andere kant 10 m.