Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oostkamp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Oostkamp.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oostkamp of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Oostkamp die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oostkamp:

Draadafsluiting plaatsen

Wij wensen over twee delen van onze tuin een nieuwe omheining. Een afsluiting van ijzerdraad, hoogte 152cm en ene vlakte 30m en de andere 4m.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil 25 m afsluiting (beton paal en plaat en houten schutwerk) en hoogte standaard. Hoogte1m80. Er staat nu nog niets. Weide af te sluiten.

Gekraakte tuinafsluiting herstellen of vervangen

Houten omheining door stormweer bij mij en mijn buur los gekomen, gekraakt. Het gaat om ongeveer 25 panelen, totaal met die van mijn buur. Graag huidige afsluiting herstellen of vervangen.

Drainage voorzien in tuin en grasmatten

Nieuwbouwwoning met tuin (+/- 130m2)die al afgegraven is en genivelleerd is met teelaarde en bodemverbeteraar. Helaas werd er geen drainage voorzien door de tuinman en zitten we nu met een zeer natte tuin waar we onmogelijk grasmatten kunnen opleggen. Het ligt ook helemaal niet gelijk. Graag dus voorzien van drainage systeem, effen trekken en leggen van grasmatten. Terras en omheining staan er al.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen wand van 50 cm hoog, wordt tussen palen geplaatst, die bovenaan gelijkkomen. De wand steekt slechts 30 cm boven de grond en dient om het hoogteverschil tussen de aanpalende gronden op te vangen. Lengte 35 m.

Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat plaatsen

We willen een omheining van ongeveer 65 meter laten plaatsen en 180 cm hoog. Dit liefst met bovenbuis, in draad, zwarte ral9005 uitvoering en betonpalen vanonder. Er zijn in totaal 4 hoeken in de afsluiting.

Draadpanelen plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : door storm bestaande panelen in hout omgewaaid. Wil nu draad hebben lengte 18 m niets staat in de weg enkel betonplaten en beton van de vorige palen. Kan gewerkt worden van de kant bos doodlopende straat.

Tuin leggen van grasdallen en grind

Als syndicus van een gebouw met garagecomplex wensen wij van de ruimte van de garages, zo een 490 m², de verharding vernieuwen. Op vandaag is dit dolomiet die volledig is stuk gereden. Men denkt aan verharding in grasdallen/grind/gestabiliseerd dolomiet.

Draadafsluiting bekaert met bovenbuis plaatsen

Graag uw prijs voor : Ongeveer een afsluiting van 100 m draadafsluiting (zwart), 180 cm hoogte, met bovenhuis, zonder betonplaat. Plaatsing inbegrepen. Bekaert draad hoeft niet , mag een andere goede kwaliteit zijn.

Draadafsluiting plaatsen

Het zetten van een draadafsluiting voor een gemeenschappelijke draad van 1 meter hoog en moet komen tot 2 m hoogte. Totale lengte van de gewenste afsluiting:12 meter