Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor draadafsluiting plaatsen:

Draadafsluiting plaatsen

Wij wensen over twee delen van onze tuin een nieuwe omheining. Een afsluiting van ijzerdraad, hoogte 152cm en ene vlakte 30m en de andere 4m.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Oostkamp (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadafsluiting plaatsen uit heel België:

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

We zouden graag een draadafsluiting laten plaatsen van 1,80 meter hoog. Dit zwart met bovenbuis en een grijze betonnen plaat aan de onderkant. Het zou gaan om zo'n 35 à 40 lopende meter.

Draadafsluiting in U vorm plaatsen

Het betreft een afsluiting in u-vorm met een zijlengte van 14m, een achterste lengte van 11m en een zijlengte van 25 m. Dus samen 50m lang en 2 m hoog, uitgevoerd in een zwarte versie. Ook met betonplaten onderaan. Afsluiting voor nieuwbouw.

Draadafsluiting plaatsen

200 lopende meter, met bovenbuis. 2m hoogte, waarvan 100m ook 20cm onder grond (honden). Kleur: zwart. 3 poortjes te voorzien. Kleine omheining die eerst dient weggehaald te worden

Draadafsluiting plaatsen

Een afsluiting te maken van 150cm hoogte (of misschien 180 cm hoogte) de afsluiting zou uit 3 delen bestaan (links van de poort ongeveer 2 meter) rechts van de poort (ongeveer 4à5 meter) en dan rechts van de het inloop poortje opnieuw (ongeveer 1,5 meter) alles samen schat ik dat het ongeveer 8à9 meter is aan de voorzijde van de woning. Klein houten poortje moet eerst weggehaald worden

Draadafsluiting plaatsen

Rechte afsluiting in groene tennisdraad over 30 meter lengte en 4 meter hoog. Afbraak oude afsluiting zal uitgevoerd zijn.

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een draadafsluiting willen laten plaatsen. Hierbij zou ik ook de draadafsluiting ondoorzichtig willen laten maken door groene matten te gebruiken. De lengte van de afsluiting is ongeveer 20 meter.

Tuinafsluiting plaatsen

In de achtertuin staat momenteel een draadafsluiting. Deze zou moeten verwijderd worden en een nieuwe zou moeten geplaatst worden. De afsluiting moet geplaatst worden net naast een gracht. Ik twijfel uit 2 soorten afsluitingen: 1. een afsluiting met betonnen palen en houten latten tussenin zodat er geen inkijk is 2. een afsluiting met draadpanelen. Het zou de bedoeling zijn dat ik later lamellen plaats in die draadpanelen . De draad die op heden aanwezig is zou ikzelf kunnen verwijderen. De palen niet. De lengte voor de afsluiting is ongeveer 10 m en graag had ik de afsluiting ongeveer 1.80m hoog gehad.

Draadafsluiting plaatsen

Draad afsluiting 1m50 hoog met topbuis op betonnen voeten met platen van 40 cm hoog er tussen 20 meter lang.