Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Pittem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Pittem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Pittem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Pittem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Pittem:

Draadpanelen zetten

Men moet 100 lopende meter panelen zetten met hoogte 123 cm. Andere optie is 57,8 lopende meter op 123 cm hoogte en 42 lopende meter 190 cm hoog.

Draadomheining nieuwbouwwoning plaatsen

Omheining in tennisdraad met bovenbuis en betonplaten aan de onderkant plaatsen. Dit in een zwarte kleur en 1.85 meter hoog voor 21.5 lopende meter.

Houten afsluiting plaatsen

De afsluiting is ong 37m waarvan ongeveer 22m hooge afsluiting van 1m80 à 2m. En 15m lage afsluiting met een hoogte van 1m. Om niveau verschil te creëren . Ja kan er gemakkelijk bij nog geen gras gezaaid ... in zou dit graag uitgevoerd zien met betonnen palen en betonnen onderplaat ...

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag zouden wij betonplaten en betonpalen hebben met daartussen hout die we zouden schilderen, deze afsluiting is 4,75m. De houten panelen indien mogelijk met planken waarvan de bovenste is vastgeschroefd. Op die manier kunnen we dit terug toegankelijk maken als we eens met een aanhangwagen willen passeren. Dan willen we ook een deur met slot, deze is 90cm breed. Dit komt tussen ons huis een betonnen muur. 4,75m + deur van 90cm

Herstellen houten tuinafsluiting

We hebben stormschade opgelopen, er is een tiental meter tuinafsluiting omgewaaid. Planken kunnen hergebruikt worden, de palen moeten nieuw zijn. Naast de stormschade zijn er nog een drietal palen te vervangen.

Aanleg van gazon

Gazon van ongeveer 1400m² nieuw aan te leggen. Grond ligt vlak(vorig jaar gefreesd). Sedert vorige week onkruid gesproeid. Dus klaar voor laatste bewerking en te zaaien. Perceel is bijna rechthoekig(lengte = 50m, breedte vooraan = 25m, breedte achteraan 30m). Te zaaien met een grassoort dat tegen een stootjes kan(sportgras/speelgras/... )Graag nog dit voorjaar aub.

Houtcomposiet tuinafsluiting

Graag had ik prijs gekregen voor een composiet afsluiting voor aan de zijkant van ons huis. Dit is een koppelbouwwoning. De lengte tussen de muur en de afsluiting met de buur is 3 m. We hadden graag een poortje van +/- 1 m en dan 2 m vaste panelen.

Boom snoeien voor het huis

Een kleine 10 meter hoge kastanjeboom dient gesnoeid te worden aan 1 kant. Dit voor de brandveiligheid, dit stuk hangt tegen m'n schouw. Het is niet veel werk, maar nogal dringend want het is hier al fris in huis maar ik kan maar stoken nadat de boom gesnoeid is. Snoeiafval zullen we zelf verwerken. Adresgegevens bij afspraak