Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor heidematten plaatsen:

Heidematten plaatsen

Het plaatsen van 15 meter heidematten met een hoogte van 1,80 meter en dit tegen een bestaande omheining. Draad met palen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Roeselare (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor heidematten plaatsen uit heel België:

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen van +/- 20 meter lengte, hoogte 2 meter , met bovenbuis, zwart bedekking met heidematten.

Draadafsluiting plaatsen

Een draadafsluiting te plaatsen met een bovenbuis, hierbij ook heidematten aangebracht. Het moet wel op een keermuur geplaatst worden. Afstand 50 meter.Hoogte 1m80. Geen oude afsluiting af te breken.

Heidematten plaatsen

Plaatsen van heidematten van 1,80 m hoog en 4 cm dik en dit tegen een bestaande afsluiting. Lengte is ongeveer 40 meter.

Tuindraad te plaatsen

Over een lengte van 18m zou een betonnen afsluiting moeten worden vervangen door tennisdraad van 2,20m met heidematten en bovenbuis. Onderaan is een betonplaat nodig, de achterliggende grond ligt +/-20cm hoger. De palen dienen zeer stevig in de grond te staan. Zeer winderige hoek.

Draadafsluiting plaatsen

bestaande coniferen(2x15m) en taxushaag(1x15m) verwijderen. Plaatsing draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat + heidematten

Betonnen afsluiting met heidematten plaatsen

Een gewone tuinafsluiting langs 1 zijde plaatsen. Stevige omheining. Graag met heidematten kunnen afwerken. Hoogte zeker 1.80-2 meter lengte 10-15 meter. De omheining is maar voorzien voor mei 2019 Nu omheining met kippendrtaad ( te verwijderen)

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis voor nieuwbouw

Graag een zwarte/antraciet draadafsluiting met bovenbuis zonder betonplaat en draadpanelen, hoogte 1,80 meter in totaal 109 meter af te sluiten ook plaatsen van heidematten 1,80 meter. Zonder poortje. Twee maal 50 meter en een stuk vooraan dat is 9 meter. Het zijn 3 stukken die moeten worden afgesloten.

Heidematten plaatsen

Plaatsen van heidematten over een afstand van 22,5m (hoogte 1,80m). De draad is al aanwezig maar de matten nog niet. Dus eventueel aankopen via de vakman