Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Sint Eloois Vijve te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Sint Eloois Vijve.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Sint Eloois Vijve of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Sint Eloois Vijve die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Sint Eloois Vijve:

Draadafsluiting zetten

Draadafsluiting van twee meter hoog met bovenstuk, dient als afscheiding, en om planten te laten tussen groeien. Tuinlengte 30 meter. De afsluiting dient geplaatst te worden op de reeds ingeplante boordstenen.

Tuinaanleg en betonwerken uitvoeren

Ons gazon zou eruit moeten worden gehaald en worden veranderd naar een deel gepolierde betonvloer (5 op 7)ook een deel beton leggen waar nu een gedeelte met schors bedekt is (6 op 8)

Houten blokhut plaatsen

Wij hadden graag een blokhut laten plaatsen van 3970 x 3070 mm., De plateau wordt op juiste maat gegoten en geplaatst. Tuinhuis zelf is aangekocht, is dus enkel voor de installatie.

Vervangen van een haag door draadafsluiting met heidematten

Tussen mijn tuin en die van mijn buurman staat over 60 lopende meter een 3 meter hoge Leylandishaag die zwaar aangetast is door ziekte. Wij wensen deze haag te laten verwijderen en te vervangen door een draadafsluiting met Ericamatten van 1 meter 80 hoog. Dit mag zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Prijsofferte overleggen met buurman , om dan zo snel mogelijk de werken te kunnen uitvoeren.

Plaatsen van 2 beton muren met houtstructuur

MAKEN/PLAATSEN van 2 betonmuren met houtstructuur: Heb 2 muren nodig van 8. 50 meter. Apart en ook eens geplaatst als dat mogelijk zou zijn.

Snoeien sparren

Ik heb een omheining van sparren van ongeveer 110 vierkante meter deze zouden moeten gesnoeid worden. Hoeveel kost het en wanneer zou het mogelijk zijn? Graag snel mogelijk. Adresgegevens bij afspraak.