Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Staden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Staden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Staden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Staden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Staden:

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting te plaatsen van 13m lang en hoogte van 1m80. met betonplaat onderaan. Klimop wordt uitgedaan.Betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Afscherming rond vijver

Momenteel heb ik een vijver in een boogvorm. Deze zou ik willen omheinen ter bescherming van kleinkinderen. Inclusief een poortje. Er zijn twee manieren. Ofwel plaatsen we een afsluiting op de boordsteen ongeveer 30 meter. Ofwel doen we een omheining rond een gedeelte van de tuin. Dit zou korter worden. Kunnen jullie iets voorstellen?

Tuinafsluiting in steenkorven

Ik wil een tuin of steenkorf afsluiting van +/- 11 m lang en van een 1/2 m hoog voor de afscherming van een gracht op een parking voor een winkel. Adresgegevens bij afspraak.

Afsluiting in beton plaatsen

We zouden graag een omheining laten plaatsen in beton. Prijs gunstig en onderhoudsvriendelijk. Ongeveer 42 meter lang, 1.80 meter hoog met schuin aflopende tuin.

Achterkant tuin met houten afsluiting en poortje afzetten

Onze tuin is aan de zijkant afgezet met een taxushaag. Aan de achterkant zouden we graag een houten afsluiting hebben met een poortje in. De breedte is 8m.

Houten panelen vervangen

Bestaande houtenpanelen vervangen en dan ook alles vervangen. Dit is volledig rond de tuin. Er staan momenteel nu 23 platen-beton alles vervangen.

Zwarte afsluiting met bovenbuis

Omheining van 50 meter lang en 1. 80 meter hoogte mat bovenbuis zwart. In verschillende stukken.

Inkorten beukenhaag & snoeien beukenkegels

Ik zou graag mijn beukenhaag laten inkorten tot op een hoogte van 1,80 m (hoogte heden van ca 2 m tot 2,50 m). Totale lengte van de beukenhagen ongeveer 160 meter (50 m diep, 30 m breed)& nog 6 beukenkegels (hoogte heden ca 3 m). Contact opnemen vanaf midden september

Gazon aan te leggen

Momenteel is de bouw bezig, ruwbouw af eind september, aannemer zal grond egaliseren, had graag daarop mits eventuele werken (grond bestaat uit aarde en stenen) een gazon aangelegd voor de winter (zaaien of grasmatten) oppervlakte 100m²