Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Waregem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Waregem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Waregem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Waregem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Waregem:

Terrassen aanleggen

3 terrassen buiten. We zoeken een betonafwerking met wat beige / witte gewolkte pigmenten in. Het zou om 100m² gaan.

Betonnen afsluiting plaatsen

ik wil een afsluiting zetten met betonpalen en houtpanelen of betonplaten met structuur . de afmetingen zijn +/- 25 lopende meter. Qua hoogte zou ik graag op de 2 meter zitten.

Betonnen afsluitingen plaatsen

2x Betonnen afsluiting met structuur plaatsen van 16m x 1.8m. Is nieuwbouw waar terras aan geplaatst word.

Blokhut Lounge plaatsen

Blokhut Lounge 295 x 295 cm met extensie van 285 cm en achterwand laten plaatsen. We beschikken over een nieuwe betonplaat van 300x300 waar het tuinhuis op kan komen. De 2 palen van de extensie dienen nog gebetonneerd te worden.

Tuinafsluiting met composietmateriaal plaatsen

Ik wens een tuinafsluiting te installeren in bruin composiet van 20 m met betonplaten onderaan en 1 deur. Oude afsluiting, klimplanten en 1 boom te verwijderen.

Vast tuinonderhoud uitvoeren

Wij zoeken een tuinman die onze tuin (110m2) op regelmatige basis kan komen onderhouden. Uit te voeren werken: gras afrijden, klimop onderhouden en onkruid verwijderen.

Verwijderen van klimop en poortje plaatsten plus heidematten privacy

Hebben een huidige draadafsluiting die begroeid is met klimop. Nu hadden we graag dit klimop afgedaan en hier een poortje geplaatst, zodat we langs achteren binnen kunnen. Hierna hadden we graag heiden matten tegen de draadafsluiting geplaatst.

140 sparren verwijderen

Ik zou al mijn sparren willen verwijderen denk een 140 tal aan de achterzijde kan je er gemakkelijk aan, het is landbouwgrond. Een stuk naast mijn huis denk ongeveer een 30 tal meter zal moeilijker zijn.

Houten afsluiting plaatsen

Nieuwe tuinafsluiting in padoek voor een oppervlakte van 10m en 1m80 Er moet ook een poortje komen .

Betonnen afsluiting vervangen

Wij en onze buurvrouw zouden graag onze bestaande betonnen afsluitingen laten vervangen door een betonplaten met mogelijk een steen of houtlook dus beide kanten met zo een structuur en de lengte is ongeveer een 20 lopende meter.