Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor terrassen aanleggen:

Terrassen aanleggen

3 terrassen buiten. We zoeken een betonafwerking met wat beige / witte gewolkte pigmenten in. Het zou om 100m² gaan.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Waregem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrassen aanleggen uit heel België:

Electriciteitswerken in de tuin uitvoeren

Aanleggen van elektriciteit in de tuin. Hierbij moet er een elektriciteitsvoorziening aangelegd worden nabij twee terrassen en twee tuinhuizen. Daarnaast voorzieningen voor de aansluiting van een vijverpomp en een pomp voor een hemelwaterput.

Houten terrassen plaatsen

Ik zou graag 2 teraasen aanleggen. Momenteel heb ik twee vierkanten van ieder 4m². Er ligt boomschors en er staan enkele grassen gepland. Liefst in bankirai.

Aanleggen tuin en terras

Ik wil graag de een kleine oppervlakte vals gras aanleggen en twee terrassen bouwen (1 achteraan op verhoogde berm, waar de grond geëgaliseerd moet worden - zie plan) en 1 op het plat dak van de keuken. Naast de aanleg van de terrassen zou ik ook hulp nodig hebben met een trap naar het bovenste terras te laten plaatsen die bestaat uit een aantal ingemaakte buitenkasten (zie plan). De 2 zijmuren en het kleine muurtje (70cm hoog) zouden ook terug hesteld en bezet moeten worden met crepi. Ik zoek liefst 1 partij die al deze zaken kan aanpakken. Alle afmetingen staan op het plan, zijn wel ruw geschat.

Houten terras plaatsen

Wij willen graag twee houten terrassen aanleggen. De eerste moet worden aangelegd in onze patio, afmetingen (ongeveer 3,20m x 3,50m), met uitsparing voor een boom (reeds voorzien - 1,00m x 1,00m) en een tweede terras te voorzien tussen achtergevel woning en tuin (ongeveer 7,00m x 3,60m). Boven het tuinterras is een pergola gepland. De draagstructuur (2 houten kolommen) moeten ook voorzien worden. We wonen in een rijwoning. Er is een vrij brede doorgang door de woning naar de tuin. De ondergrond voor het terras van tuin moet nog bijkomend genivelleerd worden.

Houten terras aanleggen

Betreft houten terras van plus minus 40m² rond tegels te leggen! Dus hout/composiet moet op zelfde hoogte geplaatst worden als de bestaande tegels. Het betreft 3 terrassen want is rond zwembad dus aan de 3 kanten het terras “vergroten”.

Aanleggen oprit en terras

Aanleg oprit (ca 200m²) hiervan zouden we een deel in grasdallen willen leggen en deel in betonklinekrs, terrassen eventueel betegelt of klinkers (ca 50 m²) en tuinpaden ook in betonklinkers (rondom huis en in tuin). Daarnaast is er een verjongingssnoei nodig van bestaande hagen deze zijn tussen de 2 à 3 meter hoog en 60 lopende meter.

Aanleggen oprit en tuin

Bestrating van onze oprit (15m²) Aanleg van onze tuin ( 250 m²) Hierbij horen aanleg terrassen en paden ongeveer 50 m² En graszoden.

Oprit en terrassen in gepolierde beton aanleggen

Op zoek naar een vakman om twee terrassen en 1 oprit aan te leggen in gepolierde beton. Het gaat om oppervlaktes van 7,35 en 13 m².