Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Zedelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Zedelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Zedelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Zedelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Zedelgem:

Kunststof afsluiting plaatsen

65 lopende meters afsluiting plaatsen. Nu staat er nog niks. Hoogte 2m.

Draadafsluiting plaatsen

Afsluiting van 11,5 m met betonpalen aan de onderkant plaatsen. Hoger dan 1,80 meter en een afsluiting met draad.

Complete tuin heraanleggen met nieuw gazon

Mijn tuin is ongeveer 400m² die moet heraangelegd worden. Dit is, de oude grasmat afgraven en nieuwe goeie aarde met grondverbeteraar aanbrengen en opnieuw bezaaid. Of ev grasmatten, afhankelijk van de prijs.

Verwijderen van sparren en verhakselen

Verwijderen van dorre sparren ongeveer een 18 m. Ongeveer een 7m hoog. Goed bereikbaar.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een draadafsluiting met betonplaten. Dit voor 33 lopende meter en 180 cm hoog.

Plaatsen van een nieuwe houten afsluiting

Het gaat over het verwijderen bestaande en het plaatsen van nieuwe afsluiting met betonen palen en plaatsen met daar tussen hardhouten planken .

Afsluiting plaatsen

Plaatsen van een omheining met houten panelen. Struiken zijn weggenomen en nu staat er niks meer. Het gaat over een afsluiting tussen ons en de buren van ongeveer 10 meter.

Draadafsluiting te plaatsen

De omheining bedraagt 30 m en zou een hoogte moeten hebben van min 180 CM.

Houten afsluiting plaatsen

Zij afsluiting in tuin plaatsen. Nu staat er een houten afsluiting met klimop. Vernieuwen van afsluiting met een nieuwe houten afsluiting. De totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : rond de 28 m. Er is nog een 8 tal m afsluiting die kan opnieuw gebruikt worden.

Afgraven tuin, voorzien drainage, voorlopige aanleg oprit

Nieuwbouwproject: Tuin achter het huis (110 m²) dient afgegraven te worden, aanleg drainage (kleigrond), aanleg verharding voor terras (terras zelf dient nog niet aangelegd te worden). Grond vóór en naast het huis afgraven (110 m²), aanleg voorlopige oprit in steen- of betonpuin, voorlopig wegwerken van inspectieputten (liggen vóór de carport) en waterput.