Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor plaatsen van weideafsluiting:

Plaatsen van weideafsluiting

Plaatsen van 660 lm zware ursus 1,20 m hoog met kleine openingen onderaan met kastanje palen 2m d10/12 De palen worden ingeduwd tot 135 cm boven maaiveld. De palen worden op 2,5 m van elkaar geplaatst. Bij elk knikpunt of om de 50 meter in rechte lijn worden er knikpalen geplaatst en in schraal beton verankerd. De ursus wordt zeer strak gespannen tussen de palen. De knikpalen en hoekpalen kunnen ook treinbiels zijn indien nodig
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Zerkegem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van weideafsluiting uit heel België:

Weideafsluiting plaatsen

Er is een bestaande afsluiting die moet afgebroken worden. Palen zitten afgebroken in de grond. Afmeting zo n 250 lopende meter. Terug een volledige houten weideafsluiting plaatsen.

Weideafsluiting plaatsen

Het gaat over een 410 lopende meter verdeeld over 3 aaneenpalende weides. Hoogte 1,20 of 1,40 cm ( Schapen en Alpaca's ) Ursus draad halfzwaar met kastanje of Acacia palen.

Weideafsluiting plaatsen

Weide 5000m² omheinen met houten palen +ursusdraad+schrikdraad.

Weideafsluiting plaatsen

Houten weideafsluiting plaatsen. Afstand van 10 lopende meter en hoogte van 1m50.

Plaatsen van weideafsluiting 5 prikkeldraden

Ik wl in totaal ong. 2200 meter weide afmaken met 5 prikkeldraden op kunsfof palen voor Schotse hooglanders in Waasmunster

Weideafsluiting met stroom op plaatsen

De totale afstand is ongeveer 85 lopende meter. Houten palen met stalen draad tussen om stroom op te steken.

Weideafsluiting plaatsen

Ongeveer 1ha weideafsluiting voor trekpaarden . 1 weidehek van 4m en 2 palen voor hek. 6 hoekpalen met duwers. Ursusdraad met schrikdraad.

Weideafsluiting plaatsen

Plaatsen van 121m ursus-en prikkeldraad met gegalvaniseerde ronde palen. De palen worden ingeheid tot 135 cm boven het maaiveld. De palen worden op 3,5 meter van elkaar geplaatst. Bij elk knikpunt of om de 50 meter in rechte lijn worden er knikpalen geplaatst. De knikpalen worden met schraal beton verankerd. De ursusdraad (kleine openingen onderaan) begint 20 cm onder het maaiveld. De prikkeldraad wordt 5 cm onder het bovenvlak van de paal bevestigd. De ursus- en prikkeldraadafsluiting worden bevestigd met draadhouders aan de palen.