Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare vakspecialist uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere klusjesmannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde klusjesmannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende vakspecialist uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vakspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij overige specialisten:

zaterdag 6 juni 2020

Zwemvijver ombouwen tot zwembad

Ombouwen van een zwemvijver tot zwembad. De zwemvijver is 12m x 4m groot, filterzone van 12m x 1,20 m.
vrijdag 22 mei 2020

Betonplaat voor zwemvijver

Wij willen van onze vijver een zwemvijver maken. Deze gaan we “metsen” met styropor bouwblokken. Hebben een beton “onder” plaat nodig. Van 8x3,5x15 dik. Betonpomp zeker nodig daar geen mogelijkheid om naar achter te rijden met vrachtwagen.
donderdag 14 mei 2020

Zwemvijver ombouwen naar zwembad

Zwemvijver van 8m x 3m x 1.34m ombouwen tot zwembad. Liefst zonder al te veel breekwerk.
maandag 11 mei 2020

Betonplaat gieten voor zwembad

Vakman voor gieten betonplaat zwembad 7,8x4,3x0,2m. Ongeveer 20m van de straat.
zaterdag 9 mei 2020

Zwemvijver ombouwen naar zwembad

Ik wil mijn zwemvijver ombouwen tot een zwembad. 3x9m - deze grootte willen we behouden.
donderdag 23 april 2020

Zwembad installatie nakijken en warmtepomp

Wij hebben vorig jaar ons huis gekocht waar er in de tuin een zwembad is. Deze is 27 m³ en ingegraven. Af en toe lekt er wel eens iets en weten we niet of alles 100% in orde is. Het lijkt de pomp te zijn die lekt. Momenteel liggen er ook warmtematten op onze schuur om het zwembad te verwarmen maar dat is niet voldoende voor ons. Graag hadden we info gehad om een warmtepomp aan te schaffen en te laten installeren.
dinsdag 10 september 2019

Ruwbouwwerken zwemvijver uitvoeren

Ik zoek een aannemer voor de ruwbouw van een zwemvijver van 10 x 3 meter zwemgedeelte en een filter van ook 3 x 3 meter. Graafwerken, fundering en opbouw muren.
zondag 14 juli 2019

Zwemvijver naar zwembad ombouwen

Op zoek naar een vakman voor een zwemvijver om te bouwen naar een zwembad. Betegelen + aanleggen leidingen.
woensdag 20 februari 2019

Zwemvijver ombouwen naar zwembad

Met liner en zoutelektrolyse. 8x3,5m Zwemvijver staat er 4 jaar. Al veel problemen mee gehad dus zoeken nu definitieve oplossing.
dinsdag 7 augustus 2018

Zwembad verwijderen en kunstgras in de plaats aanleggen

Zwembad verwijderen en terug opvullen en gelijk zetten met de grond Nu gaat het momenteel over een gat van 3M op 6m en 90cm . Daarna deze oppervlakte bedekken met kunstgras .