Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vakspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij overige specialisten in Antwerpen:

dinsdag 17 april 2018

Aanleggen zwembad

Ik wil graag zwembad laten uitgraven en plaatsen in de tuin. Afmeting bad max 7. 5*5 m.
donderdag 27 juli 2017

Metselen van zwembad

Metselen van een zwembad in ruwe steen van 1. 5m diep, 6. 5m x 4m, eventueel ook extra prijsopgave van storten betonplaat en uitgraven.
donderdag 22 juni 2017

Metalen zwembad plaatsen in tuin

Een stalen zwembad in de tuin plaatsen. Uitgraven + wanden plaatsen. De ondergrond is nu beplante tuin. Dit afgraven en een stevige ondergrond maken. Trend Pool Tahiti 623 x 360 x 150 cm. Het gaat over een apart stuk tuin. Er staan reeds hekken rond plaats waar zwembad komt
dinsdag 13 juni 2017

Betonplaat laten gieten voor zwembad

Uitvoeringswerken betonnen zwembad. (ruwbouw) Zwemoppervlakte zwembad dient +/- 3,5 x 9 meter met een diepte van +/- 150 cm te worden. Betonplaat dient gewapend en +/-20-30 cm dik voor zwembadbodem. Tuin is moeilijk te bereiken achter het huis... +/- 45m van straatkant. Er is wel een doorgang naast het huis van +/- 3m en hoogte 2m Echter niet toegankelijk met vrachtwagen. Graafwerken worden reeds voorzien.
vrijdag 24 februari 2017

Prive sauna met zwembad bouwen

Prive sauna met zwembad bouwen. Adresgegevens bij afspraak.
zaterdag 6 december 2014

Maken van zwembad

Wij willen een zwembad laten metsen: eerst een betonplaat met net op de bodem. Afmeting zwembad : 10 op 4 meter, en 1,25 meter diep.
dinsdag 27 april 2010

in elkaar zetten van een in brico ...

in elkaar zetten van een in brico gekocht zwembad in noorse den
vrijdag 27 februari 2009

Bestaande magazijn en atelier moeten ...

Bestaande magazijn en atelier moeten worden omgebouwd tot een prive sauna. Bedoeling is om twee relaxatie ruimtes in te richten, elk met een zwembad, sauna, jacuzi, hamman douches en toilet.
donderdag 6 november 2008

Ik zoek een moderne architekt om mee een ...

Ik zoek een moderne architekt om mee een idee te verwezenlijken. Centraal in het multifunctioneel concept is een instructiebad met een lengte van minimum 15m en breedte van +/-3m. In de structuur moet ook plaats komen voor een sauna en een kleine fitness. Momenteel is het idee nog in de voorbereidende fase. (budgetanalyse) Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar yton snelbouwstenen,veel lichtinval (glas) en milieuvriendelijk. In het budget moet een warmtepomp voorzien worden. Details mondeling te bespreken.
donderdag 11 september 2008

zou graag prijs laten maken om een ...

zou graag prijs laten maken om een zwembad in de tuin te plaatsen, geen groot .
vrijdag 11 augustus 2006

bestaande vijver ombouwen in een ...

bestaande vijver ombouwen in een zwemvijver met aanpasing terras
dinsdag 25 juli 2006

Sturingsbord (merk C.de.V) voor ...

Sturingsbord (merk C.de.V) voor aansturing motoren/verlichting/filtering/verwarming van Jacuzi is stuk, dit dient vervangen te worden.
donderdag 16 februari 2006

Bouw beperkt wellness center (sauna, ...

Bouw beperkt wellness center (sauna, zwembad, rusthoek, ed.....) aan bestaande woning met het oog op verhuur aan privépersonen in het kader van een zelfstandige activiteit.
donderdag 1 juli 2004

aanleg verwarmd buitenzwembad

aanleg verwarmd buitenzwembad
donderdag 20 mei 2004

We bezitten een magazijn van 125 ...

We bezitten een magazijn van 125 vierkante meter. Graag hadden we een binnenzwembad aangelegd dat ik als kinesist kan gebruiken voor mijn praktijk. Wij zouden dit pand in August betrekken en dan kunnen ook deze werken starten.
dinsdag 11 mei 2004

Buitenzwembad, folie +/- 4,5m x 8m + ...

Buitenzwembad, folie +/- 4,5m x 8m + uitbouw romeinse trap. Voorbereidingen voor verborgen rolluik Filteinstallatie evnetueel met Warmtewisselaar voor verwarming, of zonepanelen. Sauna van +/- 2,2m x 1,8m met hoekinstap op maat gemaakt. Is voor bij een nieuwbouwproject de ruwbouw start rond 09/2004.
zaterdag 1 mei 2004

inrichten prive sauna voor commerciele ...

inrichten prive sauna voor commerciele doeleinden
woensdag 24 maart 2004

Ik wens voor een bestaand buitenzwembad ...

Ik wens voor een bestaand buitenzwembad (ongeveer 9m op 4m) verwarming te installeren. Mijn voorkeur gaat uit naar een warmtepomp.
dinsdag 5 november 2002

openluchtzwembad (8,5x4,5)+ poolhoouse& ...

openluchtzwembad (8,5x4,5)+ poolhoouse& annex berging (samen ongeveer 40m2)
zondag 4 augustus 2002

eenvoudig vierkant zwembad van 5 op ...

eenvoudig vierkant zwembad van 5 op 10 afvoer en twee toevoer en twee skimmers
dinsdag 16 juli 2002

Er moet natuurlijk een groot rechthoekig ...

Er moet natuurlijk een groot rechthoekig zwembad zijn met een driehoekig terras errond, er moet ook een veranda aan gemaakt worden die kan verwarmd worden met daar aansluitened een sauna en ook een toilet en een douche
woensdag 10 juli 2002

Bestaand zwembad, betonnen kuip met ...

Bestaand zwembad, betonnen kuip met polyester bekleding dient te worden voorzien van mozaïk tegels, effen kleur met mogelijk patroon. Boordstenen blauwe hardsteen dienen te worden herbevestigd
maandag 5 november 2001

Wij zoeken een bedrijf wat voor ons een ...

Wij zoeken een bedrijf wat voor ons een betonnen kasko bouwt voor een zwembad. Het formaat is 10 bij 4 meter en heeft 8 doorvoeren. Het beton moet afgewerkt zijn dus de vloer gevlinderd en de wanden zo glad mogelijk. De bouwput in onderling overleg. Het geheel te bouwen in Oosterhout deze plaats ligt tegen Breda in Nederland.
donderdag 5 juli 2001

buitenzwembad van 8m x 4m, indien ...

buitenzwembad van 8m x 4m, indien moglijk van +/- 1.7 m diepte naar +/- 1m + trap aan de ondiepe kant. Volledig geplaatst met filter, verwarming via zonnepanelen (?), met verlichting, met tegels rondom afgewerkt. afdekzeil of systeem