Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij overige specialisten voor aanleggen zwembad:

Aanleggen zwembad

Ik wil graag zwembad laten uitgraven en plaatsen in de tuin. Afmeting bad max 7. 5*5 m.
Offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw uit Beerse (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen zwembad uit heel België:

Zwembad verwijderen en kunstgras in de plaats aanleggen

Zwembad verwijderen en terug opvullen en gelijk zetten met de grond Nu gaat het momenteel over een gat van 3M op 6m en 90cm . Daarna deze oppervlakte bedekken met kunstgras .

Stabilisé leggen rond zwembad

Aanleggen van een stabilisée,ongeveer 25 m² rond een zwembad ,voorbereidingen worden door mijzelf gedaan,netten zijn voorzien

Terras in IPÉ hout rond zwembad en aanleggen tuin

Terras aanleggen IPÉ hout,ongeveer 30 vierkante meter rond zwembad, sinds juli vorig jaar grond aangevoerd maar nog weggezakt. Stabilise plaatsen. Tuin moet terug heraangelegd worden, nivelleren en terug zaaien.

Aanleg tuin met zwembad

Wij zijn op zoek naar iemand die ons ideeën en advies kan geven voor het aanleggen van een tuin. Dit is voor een achtertuin, daar is een bedrijf op geweest. Graag een zwembad integreren. Ter plaatse komen kijken.

Houten terras aanleggen

We hebben reeds een geklinkerd terras dat we willen afbreken en de klinkers gebruiken om een stuk gras te verharden voor de trampoline en eventueel het zwembad. Het oude terras willen we dan opnieuw in het hout of dergelijke laten aanleggen. Het gaat om 40 m² terras in totaal.

Zwembad dichtgooien en grasmatten aanleggen

Ik had een zwembad van 480 cm diameter in de grond en dit is ondertussen al helemaal verwijderd; Nu is het gat er nog van ongeveer 5 m op 5 m met een diepte van 130 cm. Ik zou graag dit dicht laten doen en er gewoon grasmatten overhebben of eventueel gras ingezaaid. Ik woon op de hoek van straat en eventueel met een kraan kan alles over de omheining gezet worden rechtstreeks in het gat. Het gat staat ongeveer een 13 m van de omheining. Eventueel kan het ook langs de voorkant gebeuren met een kraantje dat door een deuropening kan.

Aanleggen dal in stabilise

Aanleg van dal in stabilise. Oppervlakte 11 x 6 . Tuin gemakkelijk bereikbaar. Grond zal reeds 20 cm uitgegraven zijn. Stabilisé + plaatsing voorzien. Is bedoeld om zwembad van 55 kubieke meter op te zetten.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor zwembad

Ik zoek een beton voor 35 VIERKANTE meter te doen waar een zwembad op moet van 16 000 kg dus moet wel zwaar gewicht kunnen dragen dus mag ook niet te glad worden voor de natte voeten slipgevaar welke zou u aanraden en wat zou dit kosten. Best ter plaats komen kijken. Dit is een rijwoning.