Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij overige specialisten voor maken van zwembad:

Maken van zwembad

Wij willen een zwembad laten metsen: eerst een betonplaat met net op de bodem. Afmeting zwembad : 10 op 4 meter, en 1,25 meter diep.
Offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw uit Emblem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor maken van zwembad uit heel België:

Composiet terras aanleggen rond zwembad 50-55 m²

Terras aan te leggen omheen een rond zwembad, diameter 6,40 m. Oppervlakte terras ongeveer 50 m²-55 m² aan te leggen. Het terras aan de rand van het bad kan bestaan uit kortere aansluitende planken aangezien een cirkel maken enkel met speciale boordstenen kan en we hier niet voor opteren. Momenteel ligt er een bankirai vloer op (op balkjes van 4 cm). De ondergrond is een chappe vloer.

Coffrage maken en stabilisée leggen

Wij zoeken iemand om op ons gras eerst een coffrage te maken en daar stabilisée in te doen het is "30 vierkante meter de dikte van de stabillisée zou 10 cm moeten zijn en wel waterpas staat zou gaan om 3 kub wij wonen wel in een rijhuis dus alles moet via de deur en de plaats waar het zou moeten komen is tussen de 80 EN 100 meter verder eventueel met darmen werken wij leggen daarna de klinkers zelf is voor zwembad op te zetten van 16 000 LITER

Grondwerk en afbraakwerk uitvoeren

Afbraak van dubbele garage nog geplaatst met betonnen platen en golfplaten met asbest, afbraak van houten tuinhuis +- 10 m2 met houtdikte van 45 mm kan nog terug gebruikt worden eventueel, uitgraven van klinkerterras van +- 70 m2 en tegelterras van + - 25 m2 tegels liggen in beton klinkers gewoon in zand. Het uitgegraven terras gereed maken om te chappen of beton te leggen waarna daarna tegels op gelegd worden. Volgende uitgraven van zwembad groot 9 x 4 x 1. 5 plus leggen van beton vloer in put. Afwerking nog te bezien.

Draadafsluiting plaatsen rondom zwembad

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : afsluiting rondom het zwembad als kinderbeveiliging met een hoogte van min. 1. 20m en 2 toegangspoortjes. Bekaertpalen en bekaertdraad ruitmotief ( monika draad in de volksmond ) Kleur zwart of groen. Die keuze moeten wij nog maken. Graag prijs voor beiden zodat we een vergelijk kunnen maken. .

Terrasoverkapping in hout maken

Wij willen een overdekt terras plaatsen naast het zwembad. Afmetingen terras +/- 9. 7 m x 3. 8 m. Ook zonnepanelen plaatsen op het afdak.

Composiet terras plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : het bankirai-terras ligt rond het zwembad en is op meerdere plaatsen weggerot en ook de onderbalken zijn in slechte staat. Het terras ligt op een fundering van gestabiliseerd zand. Het uitbreken van het terras en het proper maken van de fundering kan ik zelf doen zodat het aanleggen van een nieuw terras direct kan gebeuren. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 150 m²

Metalen zwembad plaatsen in tuin

Een stalen zwembad in de tuin plaatsen. Uitgraven + wanden plaatsen. De ondergrond is nu beplante tuin. Dit afgraven en een stevige ondergrond maken. Trend Pool Tahiti 623 x 360 x 150 cm. Het gaat over een apart stuk tuin. Er staan reeds hekken rond plaats waar zwembad komt

Verwarmingstysteem vernieuwen

Nieuwe verwarmingsysteem: We hebben nu vloerverwarming met ketel op stookolie en boiler op elektriciteit. We gaan renoveren en volgens de regelmatig moet de chape (met leidingen vloerverwarming vervangen worden daar de chape verpulverd. We dachten al een tijdje aan een nieuw verwarmingssysteem. Maar dit werkt nog prima dus is er niets gehaast bij tenzij we de vloer veranderen en dan ineens alles 'moeten' doen. Dus zijn we op zoek naar het voor ons beste systeem. We hebben ook een zwembad dat misschien ook van deze technologieën kan gebruik maken.