Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten:

in elkaar zetten van een in brico gekocht zwembad in noorse den
Offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw uit Hulshout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Ikea pax kast in elkaar zetten

Ik heb een Ikea Pax kast bestaande uit 2 kasten die in elkaar gezet moeten worden.

Douchecabine installeren

In elkaar zetten van een douchecabine en ze aansluiten. Leggen van een paar meter waterleidingsbuizen.

Wasplaats op maat maken

2 ruimtes in te richten: wasplaats met aan de ene muur (3m70) een tablet met wastafel, kleine inbouw vaatwasser + kast onder wastafel + open ruimte voor wasmachine & droogkast naast elkaar + 2 uittrekbare wasmanden. Aan de andere muur (4m10 à 4m15) 3 kasten tot aan t plafond + 3 lage kasten en in de hoek een holle kast die n stuk doorloopt langs de zijmuur (om de grasmachine onder te kunnen zetten). Boven de lage kasten: schuiven met n wasrek in. Deze schuiven lopen door in de hoge kasten (dus 6 wasrek-schuiven in het totaal). Het tablet boven de holle kast en boven de 3 schuiven op de lage kasten, ligt dus n stuk hover dan n gebruikelijk werkblad. In de kamer daarnaast: een wandkast v +-2m60 met onderaan 4 uittrekbare schoenenkasten, daarboven 4 schuiven & 4 kasten voor jassen.

Tuinafsluiting met betonpalen en geïmpregneerde planken plaatsen

Graag wil ik een afsluiting van ongeveer 60 lopende meter laten zetten. 1.80 meter hoog en voorzien van 2 tuindeuren De palen willen we in beton kleur antraciet en de panelen onderkant betonplaat en dan planken geïmpregneerd er tussen geschoven dus op elkaar. Er moet ook nog een poort komen van 5 meter breed, 1.8 meter hoog bestaande uit 2 vleugels die geautomatiseerd moet worden.

Klussen in huis uitvoeren

Ik wil graag 2 klussen laten uitvoeren in de slaapkamer. Vinyl vloer laten zetten en een Pax kast van Ikea in elkaar zetten..materialen zijn aanwezig. Vloer : 4 m op 4m.

Plaatsen blokhut lounge

Blokhut Lounge van 295 op 295 cm laten in elkaar zetten. Er is al een ondergrond van klinkers 400 op 400 cm voorzien in de tuin.

Blokhut plaatsen

Heb een nieuwe blokhut voor in de tuin besteld en zoek niemand om het in elkaar te zetten. Blokhut Van hadero.

Kluswerk in huis uitvoeren

Beschadigde meubels herstellen, boekenrekken in elkaar zetten. Ook schilderijen, hangklok en andere voorwerpen ophangen.