Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten:

Ik zoek een moderne architekt om mee een idee te verwezenlijken. Centraal in het multifunctioneel concept is een instructiebad met een lengte van minimum 15m en breedte van +/-3m. In de structuur moet ook plaats komen voor een sauna en een kleine fitness. Momenteel is het idee nog in de voorbereidende fase. (budgetanalyse) Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar yton snelbouwstenen,veel lichtinval (glas) en milieuvriendelijk. In het budget moet een warmtepomp voorzien worden. Details mondeling te bespreken.
Offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw uit Kapellen (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Plaatsen van keuken met inbouwtoestellen

Keuken in nieuwbouw plaatsen: We willen een keuken plaatsen in de aanbouw van ons huis. Afmetingen: 250 cm x 260 cm. Ideaal zou een U-opstelling zijn met aan muur 1 (260 cm) kolomkasten met oven, ijskast, microgolfoven en hangkasten. Tegen de middelste muur (250 cm) de kookplaat met daaronder lades en dampkap erboven. Tegen de 3 e muur (260 cm) een spoelbak en vaatwas. In de derde muur is er een raam van 120 cm breed. Moderne en design keuken , geen blinkend maar mat. Een combinatie van hout en witte kasten. Graag een vakman ter plaatse komen , exact opmeten en prijs maken. De nieuwbouw staat er nog niet, nog mee beginnen, zie plannen.

Vernieuwen van bestaande trap naar strakke moderne uitstraling

Oude deels gerenoveerde rijwoning maar de trap is niet vernieuwd geweest. Is houten trap tussen muren in. Zoek strakkere moderne uitstraling dus nog geen echt idee van het materiaal en mogelijkheden. Wanneer renoveren hangt af van het prijskaartje. Adres geef ik mee aan de vakman.

Het plaatsen van een nieuwe moderne keuken in kleine ruimte

Het plaatsen van een nieuwe keuken in kleine ruimte: het totaalpakket. - Een rechthoek van 4372 x 1904 met op rechterhoek 1 vast raam aan straat zijde en aan zijkant 1 raam met een venster dat opengaat. ( zicht korte zijde bovenaan) - Graag, praktisch, efficiënt en modern ogend ( composiet werkblad: hoogglans -wit ) - Zodanige opbouw dat er ruimte gevoel ontstaat. - Plaatsing van oven en stoomoven apart, koelkast ( Liebherr) met aparte diepvries module, vaatwasser, dubbele spoelbak en inductievuur. Het moet zeer snel gaan, graag snel aan de werken beginnen. Er moet aan de keuken snel kunnen begonnen worden. Offerte al ontvangen van De Schutter. Adresgegevens geef ik mee aan vakman.

Volledige omheining van tuin in hout, inclusief poort in hout

Graag willen wij de tuin van ons recent aangekocht huis volledig omheinen. Wij dachten hiervoor aan een houten omheining, met elektrische houten poort. Deze omheining hadden we graag in een eerder moderne stijl gezien. Wij dachten aan een strakke omheining met een latjessysteem, zodat er nog steeds natuurlijke lichtinval mogelijk is. In de mate van het mogelijke hadden we deze omheining graag mee geplaatst om zo de kosten te drukken. De oppervlakte van de tuin bedraagt 10 are. Op termijn hadden we ook graag een carport/berging in de tuin geplaatst in dezelfde strakke stijl.

Offerte architect alleenstaand huis max 200.000€

We hebben een grond waarop we een alleenstaand huis mogen zetten van max 7m breed op max 15m diep. Voor de rest weinig bouwvoorschriften. We hebben al iets in gedachten qua indeling maar zouden graag ook ideeën en inbreng hebben van een architect. Graag zouden we het in een moderne stijl hebben. Waarschijnlijk gaan we een huis laten zetten tot aan de ruwbouw en dan zoveel mogelijk zelf doen en desnoods aparte onderaannemers inhuren. We verlangen van een architect dat hij de bouw mee opvolgt van begin tot einde. Dus zowel de plannen tekent als werfopvolging doet, offertes nakijkt, vergelijkt en corrigeert indien nodig,etc. Graag zouden we al een offerte hebben van het loon van diverse architecten en de gegevens zodat we ze kunnen uitnodigen voor een verkennend gesprek.

Bestaande bungalow met zadeldak ...

Bestaande bungalow met zadeldak verbouwen tot een moderne woning met 2 bouwlagen met een plat dak. Op de gelijkvloerse moeten de muren verwijderd worden en een keuken geïnstalleerd worden. Tevens moet er een trap naar boven voorzien worden. Bovenaan zou er een open haard komen. Alle ramen moeten vervangen worden door ramen van vloer beneden tot dak bovenaan. Dit brengt ook met zich mee dat de bestaande electriciteit moet uitgebreid worden en de muren moeten dan opnieuw bezet worden.

Het betreft een boerderij te Lubbeek die ...

Het betreft een boerderij te Lubbeek die volledig gerenoveerd moet worden naar de huidige normen. De badkamer wordt naar boven geplaatst, de stal wordt garage en de indeling van het huis moet herbekeken worden (inclusief trap). Voorts moet het huis volledig geïsoleerd worden en is een gevelrenovatie op termijn nodig. Er is ook nog een grote zolder waar voorlopig niets mee gebeurd, die een nuttige bestemming zou moeten krijgen. We hebben op dit moment reeds contact met een architect en zoeken nu iemand die onze boerderij kan inrichten zodat alle ruimtes optimaal gebruikt worden en zodat het een lichte, warme woning wordt die een rustieke doch moderne sfeer uitademd.

Wij zouden graag een moderne woning ...

Wij zouden graag een moderne woning bouwen voor een prijs 200000 euro BTW incl. Ik kan het een en ander zelf doen zoals elektriciteit, verwarming en ben bereid om mee te helpen met de metselwerken.