Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vakspecialist uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vakspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij overige specialisten in Turnhout:

Zwemvijver ombouwen tot zwembad

Ombouwen van een zwemvijver tot zwembad. De zwemvijver is 12m x 4m groot, filterzone van 12m x 1,20 m.

Betonplaat voor zwemvijver

Wij willen van onze vijver een zwemvijver maken. Deze gaan we “metsen” met styropor bouwblokken. Hebben een beton “onder” plaat nodig. Van 8x3,5x15 dik. Betonpomp zeker nodig daar geen mogelijkheid om naar achter te rijden met vrachtwagen.

Zwemvijver ombouwen naar zwembad

Zwemvijver van 8m x 3m x 1.34m ombouwen tot zwembad. Liefst zonder al te veel breekwerk.

Betonplaat gieten voor zwembad

Vakman voor gieten betonplaat zwembad 7,8x4,3x0,2m. Ongeveer 20m van de straat.

Zwemvijver naar zwembad ombouwen

Op zoek naar een vakman voor een zwemvijver om te bouwen naar een zwembad. Betegelen + aanleggen leidingen.

Aanleggen zwembad

Ik wil graag zwembad laten uitgraven en plaatsen in de tuin. Afmeting bad max 7. 5*5 m.

Metselen van zwembad

Metselen van een zwembad in ruwe steen van 1. 5m diep, 6. 5m x 4m, eventueel ook extra prijsopgave van storten betonplaat en uitgraven.

Metalen zwembad plaatsen in tuin

Een stalen zwembad in de tuin plaatsen. Uitgraven + wanden plaatsen. De ondergrond is nu beplante tuin. Dit afgraven en een stevige ondergrond maken. Trend Pool Tahiti 623 x 360 x 150 cm. Het gaat over een apart stuk tuin. Er staan reeds hekken rond plaats waar zwembad komt

Betonplaat laten gieten voor zwembad

Uitvoeringswerken betonnen zwembad. (ruwbouw) Zwemoppervlakte zwembad dient +/- 3,5 x 9 meter met een diepte van +/- 150 cm te worden. Betonplaat dient gewapend en +/-20-30 cm dik voor zwembadbodem. Tuin is moeilijk te bereiken achter het huis... +/- 45m van straatkant. Er is wel een doorgang naast het huis van +/- 3m en hoogte 2m Echter niet toegankelijk met vrachtwagen. Graafwerken worden reeds voorzien.

Prive sauna met zwembad bouwen

Prive sauna met zwembad bouwen. Adresgegevens bij afspraak.