Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vakspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij overige specialisten in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 9 mei 2020

Zwemvijver ombouwen naar zwembad

Ik wil mijn zwemvijver ombouwen tot een zwembad. 3x9m - deze grootte willen we behouden.
donderdag 23 april 2020

Zwembad installatie nakijken en warmtepomp

Wij hebben vorig jaar ons huis gekocht waar er in de tuin een zwembad is. Deze is 27 m³ en ingegraven. Af en toe lekt er wel eens iets en weten we niet of alles 100% in orde is. Het lijkt de pomp te zijn die lekt. Momenteel liggen er ook warmtematten op onze schuur om het zwembad te verwarmen maar dat is niet voldoende voor ons. Graag hadden we info gehad om een warmtepomp aan te schaffen en te laten installeren.
dinsdag 7 augustus 2018

Zwembad verwijderen en kunstgras in de plaats aanleggen

Zwembad verwijderen en terug opvullen en gelijk zetten met de grond Nu gaat het momenteel over een gat van 3M op 6m en 90cm . Daarna deze oppervlakte bedekken met kunstgras .
maandag 15 september 2008

Geachte, ik ben op zoek naar een ...

Geachte, ik ben op zoek naar een architect die me kan helpen met het tekenen van een poolhouse dat best aansluit bij een nog niet bestaand zwembad (met overkapping). De bedoeling is dat het zwembad het volledige jaar zou gebruikt worden. Alvast bedankt ! Hoogachtend, Geert
woensdag 15 augustus 2007

Bouwen van een binnenzwembad

Bouwen van een binnenzwembad
vrijdag 18 mei 2007

we wensen tegen volgende zomer een ...

we wensen tegen volgende zomer een buitenzwembad klaar te hebben van 9 op 4m, met verwarming en mogelijkerwijze ook een poolhouse. Het zwembad moet omgeven worden door de zelfde steen als het terras, dat op zich ook een meter dient verbreed te worden.
maandag 26 maart 2007

Zelf bouwen van zwembad in beton of ...

Zelf bouwen van zwembad in beton of polystyreenblokken, zoek hulp liner te plaatsen met garantie
zondag 2 oktober 2005

Uitbreiding van een bestaande ...

Uitbreiding van een bestaande kapperszaak met een ontspanningsruimte (sauna, stoombad, jacuzzi en zwembad) om privé te verhuren tussen de 2 en 6 personen.
zondag 8 februari 2004

Ombouwen van kelder in garage naar ...

Ombouwen van kelder in garage naar binnenzwembad
dinsdag 6 januari 2004

Ik wil een zwembad aanleggen, zo ...

Ik wil een zwembad aanleggen, zo mogelijk met verwarming op zonnepanelen. Ik verwacht om de bouwtekening in samenspraak met de aannemer in te dienen bij de gemeente.