Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten:

we wensen tegen volgende zomer een buitenzwembad klaar te hebben van 9 op 4m, met verwarming en mogelijkerwijze ook een poolhouse. Het zwembad moet omgeven worden door de zelfde steen als het terras, dat op zich ook een meter dient verbreed te worden.
Offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw uit De Pinte (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Tuinafsluiting in beton zetten

Wij wensen een tuinafsluiting te laten plaatsen voor een lengte van 65 meter. We zijn nog aan het kijken in betonstructuur of composietmateriaal. Het betreft 2 rechte scheidingsmuren. Eén van circa 36 m en één van circa 29 m. De bestaande sparren, die nu als scheiding dienen, zouden moeten verwijderd worden.

Nieuwe houten trap te plaatsen

Wij zijn op zoek naar een 'luie trap' met een hoek tussen 40 en 43°, hoogte 3,30m, breedte 1,20m, voor een kantoor dat we casco hebben aangekocht. In het midden bevindt zich een mezzanine, waarnaar we toegang wensen. De trap dient tegen de zijwand geplaatst te worden, met 1 enkele leuning. De trap mag volledig in hout zijn, of met stalen wangen en houten treden, wij staan open voor alle voorstellen.

Compleet nieuwe vloer leggen

In onze woning van de jaren 70 wensen we de vloeren van de bureau, berging, wc en living te vernieuwen die momenteel enkel op zavel liggen. Dit is in totaal 75 m². Nieuwe vloer te leggen met ook chape, mogelijks isolatie en dergelijke. De nieuwe vloer hadden we graag deels in parket en deels in keramische tegel bekomen.

Klinkerwerken uitvoeren

Graag zouden we onze oprit heraanleggen. We wensen de bestaande stenen te vervangen. Een nieuwe brievenbus in blauwe steen werd reeds aangekocht en zou ook geplaatst moeten worden. Breedte: 5,5 m Lengte: 6,2m Voorkeur stenen: http://static.ice.be/U-iqOsTB06WI49K0V6PRhXUZxgY=/fit-in/1600x1200/img.ice.be/thumbs/1213/531u4138e4153327906f132206897e2a900a898d.jpg

Opstellen plannen uitbouw

Wij hebben een huis aangekocht van de jaren 70tig. Deze willen we grondig renoveren. Op dit moment is er een veranda geïntegreerd in de woonkamer, deze wensen te slopen en vast aan te bouwen. We zoeken naar een architect die ons kan helpen. werkzaamheden: keuken, badkamer, aanbouw, vloeren, ramen, verwarming, ...

Betonnen trap bekleden met hout of vinyl

We wensen een betonnen trap te bekleden. Het betreft 19 treden. Laminaat of vinyl.

Leggen van een ruwbouwplaat

wij zijn op zoek naar een bedrijf voor het leggen van onze betonplaat. We wensen een dikte van ongeveer 20cm met dubbele bewapening. Het gaat over een oppervlakte van 102 m². Ook is het nog nodig dat onze binnenmuren in snelbouw gemetst worden. Dit gaat over een totaal van ongeveer 12m3. En het metsen van het binnenblad van 14cm voor ongeveer 13m3.

Afwerking zolderopening

Momenteel ligt er een deur plat als toegang naar de zolder. Deze wordt gebruikt als luik,daar de zolder weinig gebruikt wordt We wensen nu de deur terug recht te plaatsen en dan de opening af te werken met pvc planchetten Materiaal aangekocht.