Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten:

aanleg zwembad en aanpassen tuin
Offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw uit Lede (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Terras in composiet leggen

Aanleg van een composiet terras achter een zwembad waarbij er reeds een chape ligt.

Houten terras aanleggen

Aanleg terras met paddouk rond zwembad. Zwembad wordt gelegd in april. Daarna aanleg van terras. Terras : 80 m².

Betonvloer zwembad gieten

Voor de aanleg van een zwembad moet er 5 m 3 (15 cm dikte op 7,1 en 4,6) beton met integratie bewapingsnet gegoten worden. Dit op een afstand van een 32 meter van de straatkant (te werken met pomp/kraan), dit kan via buizen op de grond (via oprit en door of langs de garage). Put zal gegraven worden 30/6. Hoop is storten beton zeker voor bouwverlof te regelen.

Aanleg tuin met zwembad

Wij zijn op zoek naar iemand die ons ideeën en advies kan geven voor het aanleggen van een tuin. Dit is voor een achtertuin, daar is een bedrijf op geweest. Graag een zwembad integreren. Ter plaatse komen kijken.

Aanleggen dal in stabilise

Aanleg van dal in stabilise. Oppervlakte 11 x 6 . Tuin gemakkelijk bereikbaar. Grond zal reeds 20 cm uitgegraven zijn. Stabilisé + plaatsing voorzien. Is bedoeld om zwembad van 55 kubieke meter op te zetten.

Warmtepomp plaatsen

Grondige renovatie bestaand huis. 13x6m (vanaf ruwbouw) met vloerverwarming. Aanleg nieuw zwembad 7x3x1,5 inox. Werken moeten dit jaar starten. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw

Tuin heraanleggen

Totaalrenovatie van achter- en zijtuin in kader van verbouwingen aan huis. Totaal 400 m². Weghalen van huidige beplanting voor aanleg van zwembad en aanplanten van nieuwe struiken en planten na plaatsen van zwembad. Bedoeling strakke , onderhoudsvreindelijke tuin met robot grasmachine en onderhoud door gespecialiseerd bedrijf 2-3x per jaar.

Plan voor bouw tuinhuis

Wij zouden graag een tuinhuis laten ontwerpen met een totale oppervlakte van ong. 50 -60 m2, met eventueel een gedeeltelijk schuin dak, dat kan dienen als extra logeerruimte (afhankelijk van de mogelijkheden binnen de bouwvoorschriften). En een overdekt terras en jacuzzi gedeelte. Het gebouw moet dienen als opslag voor materiaal en een gedeelte dat dient als bar, loungehoek, keuken. , douche. Alle voorzieningen voor de aanleg van een zwembad dienen ook voorzien te worden