Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij overige specialisten voor zwembad verwijderen en kunstgras in de plaats aanleggen :

Zwembad verwijderen en kunstgras in de plaats aanleggen

Zwembad verwijderen en terug opvullen en gelijk zetten met de grond Nu gaat het momenteel over een gat van 3M op 6m en 90cm . Daarna deze oppervlakte bedekken met kunstgras .
Offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw uit Vosselare (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwembad verwijderen en kunstgras in de plaats aanleggen uit heel België:

Aanleggen composiet terras

Bestaand zwembad nu met tegels. Verwijderen tegels en plaatsten houten of composiet terras.

Ingebouwd zwembad verwijderen en gras leggen

Ingebouwd zwembad toeleggen en grasmatten over leggen. Buitenzwembad : 6 m op 2m diepte 1m50.

Heraanleggen van terras rond zwembad in ocewood

Heraanleg terras in ocewood composiet, rond zwembad, +/- 80 m². Tegels rond zwembad verwijderen.

Zwembad dichtgooien en grasmatten aanleggen

Ik wil zwembad verwijderen en tuin 400 m² aanleggen met grasmatten.

Nieuwe omheining maken

Bestaande coniferen verwijderen ( staan er bijna 30 jaar) 3 m hoog en 25 lopende meter Vervangen door omheining liefst even hoog in beton met houtstructuur of palen met draad waartussen zeil geplaatst is of bekleed met kunsstofhaag kleurbestendig De omheining moet hoog ( ongeveer 3 m) zijn en niet doorzichtig vermits er zich een zwembad in de tuin bevindt.

Afgraven grond en betonneren

We zoeken een tuinaannemer die in onze tuin een gat van 50 cm diep en 4m diameter wil graven en de wanden kan betonneren. De bedoeling is om er nadien een houten zwembad in te plaatsen (deze plaatsing is geen deel van de opdracht). Een deel van de afgegraven grond kan gebruikt worden om 5 putten te vullen die we verderop in de tuin hebben (een overblijfsel van het verwijderen van kuipen met bambooplanten). Een zesde kuip moet nog verwijderd worden (deel van de opdracht). Ook dit gat moet opnieuw gevuld worden met afgegraven aarde. Daarnaast is er een zandbak van ongeveer 2,5m lang, 1,5m breed en 20cm diep, gevuld met zand. Dit zand moet afgevoerd worden. De vrijgekomen ruimte kan gevuld worden met de afgegraven aarde voor het zwembad. De resterende afgegraven aarde moet afgevoerd

Aanleg terras en uitbreiding pergola

Verwijderen oude stenen rond zwembad, verwijderen bankirai en nieuwe terrastegels leggen rond een rond zwembad en uitbreiding pergola. Terras is ongeveer 80 m2. Tegels en materiaal kopen we zelf aan. Hulp van eigenaar.

Aangezien we kampen met een aantal ...

Aangezien we kampen met een aantal problemen in de tuin wensen we te opteren voor een integraal concept en hertekening van de inrichting van de tuin Aandachtspunten : - tuin vooraan : 8x15, achteraan 15x15 - zwembad (ovaal 5 op 10) => wensen we integraal te renoveren - tuinhuis is aan renovatie toe => overwegen een mini-poolhouse met sauna of infraroodcabine - houten terras zwembad is nog vrij recent (2008) => terras zoveel mogelijk te recupereren - haag : circa 25 m coniferen (3,25 m hoog!), verdord => te verwijderen - 'gras' zit vol engerlingen => groene gazon zou leuk zijn - lange grassen en riet => uitdunnen of verwijderen ifv concept - ifv de inrichting graag nieuwe beplanting (oa haag) en verlichting - onderhoudsvriendelijk concept