Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij overige specialisten voor verbouwen zolder tot multifunctionele ruimte:

Verbouwen zolder tot multifunctionele ruimte

We hebben een zolder van 8m*8m en willen er een multifunctionele ruimte van maken met grote hellende ramen om veel zon binnen te trekken. Vloer is nu in hout en moet geluidsdempend gemaakt worden. Tevens installatie mini keuken. Er moet ook een deel van de ruimte overbrugd worden (is nu een ongebruikte trap).
Offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw uit Londerzeel (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwen zolder tot multifunctionele ruimte uit heel België:

Zolder ombouwen tot ouderlijke suite

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een zolder van 40m² te verbouwen tot eenouderlijke suite . er moet er een badkamer ,slaapkamer en dressing komen . Voor de badkamer op zolder moeten de leidingen getrokken worden . De electriciteit moet ook gebeuren, isolatie, schilderwerken, bevloering,.......... Op de eerste verdieping moet er een tweede badkamer ook vernieuwd worden met inloopdouche , bad, en badkamermeubel met dubbel lavabo .

Plaatsen van twee veluxen in overzetdak

Momenteel zijn we aan het verbouwen en maken we van de zolder een extra slaapkamer. We willen hier dakramen (nog niet aangekocht, Velux of Fakro? ) plaatsen. We hebben een leien dak met daarbovenop een overzetdak. Plaatsen van twee dakramen Graag de prijs per stuk gezien we nog niet zeker zijn of het 1 of 2 dakramen zullen worden.

Trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen

Ik ga mijn huis verbouwen en wil een vaste trap steken naar de zolder. Hiervoor moet er een nieuw trapgat gemaakt worden en het oude dichtgemaakt. Graag een houten trap.

Zolder verbouwen en vaste trap plaatsen

Vaste trap plaatsen naar zolder, veluxen plaatsen, isoleren dak, vloer op zolder leggen. Graag twee kleine slaapkamers van maken. Er zou ook een trapgat moeten gemaakt worden, dit is door de beton. Het is een kleine zolder , ongeveer een Breedte van 6 meter en een diepte van 5 meter.

verbouwen woning

Betreft een verbouwing gelijkvloers keuken en toilet . Eerste verdieping slaapkamer en toilet. Tweede verdieping een nieuwe zolder. Alles weg en nieuw. Er moet ook een nieuwe trap komen.

Plaatsen 2 dakvensters

Ik ben mijn zolder aan het verbouwen en wil 2 extra dakvensters laten plaatsen. Dakvensters type Velux CK04 en SK06. De vensters komen in een pannendak met (plastic) onderdak. Het vrijmaken van het bestaande zolderplafond gebeurt door de bouwheer, die zorgt ook voor de elektrische leidingen en het verwijderen van het afval. Er wordt geen binnenafwerking gevraagd.

Vaste houten zoldertrap plaatsen

Wij willen onze zolder verbouwen tot 2 kamers. De opvouwbare zoldertrap moet vervangen worden door een vaste houten trap. De opening zal hoogstwaarschijnlijk aangepast moeten worden. Vooraf ter plaatse komen kijken is nodig, want we hebben nog geen idee hoe en waar de trap precies moet komen. Op de foto's ziet u dat we in het verlengde van de trap een kamertje hebben (boiler wordt verplaatst) waar de trap kan komen.

Zolder verbouwen tot badkamer

Zolder verbouwen en badkamer plaatsen. De badkamer beneden moet ook gerenoveerd worden.