Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij overige specialisten voor afwerking zwembad:

Afwerking zwembad

Ubbink zwembad, houten kader staat. Nog te doen: plaatsen van vilt en blauwe folie in bad, plaatsen van alle aansluitingen en filter. Afwerking van zwembadrand.
Offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw uit Messelbroek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerking zwembad uit heel België:

Gepolierde betonvloer leggen

We wensen graag een gepolierde betonvloer te leggen al houden we de optie natuursteen ook open. Daarnaast dient er ook een afwerking met gepolierde beton te gebeuren rond ons zwembad, maar wij zitten met verdoken skimmers. Wat het niet zo evident maakt. De oppervlakte buiten is 75m² en loopt door tot binnen in poolhuis wat dan 50m² is.

Terras afwerking rondom zwembad

Terras afwerking rondom zwembad (7 x 3. 5 meter). Het zwembad steekt aan beide kanten boven de grond uit, dit moet geëgaliseerd worden. Daarnaast moet ook een betonbandje gestort worden. Omringende grond moet geëgaliseerd worden met zand, vervolgens betegeld met 50 x 50 x 2 cm tegels (zijn al aangeschaft). Het betreft een kleigrond. Goed bereikbaar met een 'Bobcat' bijvoorbeeld.

Grondwerk en afbraakwerk uitvoeren

Afbraak van dubbele garage nog geplaatst met betonnen platen en golfplaten met asbest, afbraak van houten tuinhuis +- 10 m2 met houtdikte van 45 mm kan nog terug gebruikt worden eventueel, uitgraven van klinkerterras van +- 70 m2 en tegelterras van + - 25 m2 tegels liggen in beton klinkers gewoon in zand. Het uitgegraven terras gereed maken om te chappen of beton te leggen waarna daarna tegels op gelegd worden. Volgende uitgraven van zwembad groot 9 x 4 x 1. 5 plus leggen van beton vloer in put. Afwerking nog te bezien.

Mijn voor- en achtertuin zijn ...

Mijn voor- en achtertuin zijn verwilderd. Snoeien en heraanleg struiken. Inkadering van mijn zwembad (afwerking met hout). Eventueel paadjes ... heraanleggen. Deskundig advies is gewenst.

Wij willen een binnenzwembad in ons ...

Wij willen een binnenzwembad in ons huis. De kuip wordt door ons zelf gegoten, het gaat om het plaatsen van de folie en verdere afwerking van het zwembad.