Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Afbraakwerken verbouwing

Afbraakwerken

Afbraakwerken

Kleine of grote afbraakwerken te doen?
Casius brengt je in contact met de beste vakmannen in de regio.

Afbraakwerken laten uitvoeren?

De renovatie van een woning vergt heel wat kap- en breekwerk. Sommige onderdelen kan je uiteraard zelf slopen, maar voor complexere zaken is het verstandig een vakman in te schakelen.

Vakmensen werken efficiënter, hebben professioneel materiaal en hebben jaren ervaring en kennis om op terug te vallen. Doe je beroep op een expert, dan minimaliseer je het risico dat structurele constructies van de woning foutief worden afgebroken. Denk hierbij aan het verwijderen van een draagmuur of het slopen van een schouw.

Afbraakwerken verbouwing of renovatie
Afbraakwerken of renovatie bij jouw verbouwing?

Offertes op maat

Casius bezorgt je offertes op maat. Gratis en zonder verplichtingen.

Offertes aanvragen

Recent ontvangen opdrachten voor afbraakwerken

vrijdag 16 juli 2021

Afbreken oude schouw (dringend)

Ik ben op zoek naar iemand die een oude schouw kan afbreken. Deze zorgt voor vochtproblemen en neemt onnodig veel plaats in. Dit zou vrij dringend moeten gebeuren want rest van het project staat hierdoor on hold.


Renovatie Oostakker
donderdag 01 juli 2021

keuken afbreken + schilderklaar maken

In de slaapkamers van onze 2 kinderen bevinden zich nog 2 keukentjes (foto's). Dit heeft zijn nut gehad toen een student er logeerde maar nu onze kinderen er slapen is het nutteloos geworden. We wensen het daarom te laten verwijderen. De witte tegels op de muur wensen we eveneens te laten verwijderen. Ons plan is om de muur nadien te laten verven.


Renovatie Ledeberg (Gent)
maandag 18 januari 2021

Veranda afbreken + Nieuwe fundering aanleggen

Er moet eerst een bestaande verande afgebroken worden ( dak roofing weghalen , uitgraven bestaande vloer , opmetsen muur , uitgraven nieuwe fundering + betonplaat voorzien + isolatie) Eenmaal dit in orde is moeten enkel de grondwerken uitgevoerd worden. De totaaloppervlakte van de veranda die afgebroken moet worden is ongeveer 28 vierkante meter.


Renovatie Londerzeel
Offertes aanvragen