Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Afbraakwerken verbouwing

Afbraakwerken

Afbraakwerken

Kleine of grote afbraakwerken te doen?
Casius brengt je in contact met de beste vakmannen in de regio.

Afbraakwerken laten uitvoeren?

De renovatie van een woning vergt heel wat kap- en breekwerk. Sommige onderdelen kan je uiteraard zelf slopen, maar voor complexere zaken is het verstandig een vakman in te schakelen.

Vakmensen werken efficiënter, hebben professioneel materiaal en hebben jaren ervaring en kennis om op terug te vallen. Doe je beroep op een expert, dan minimaliseer je het risico dat structurele constructies van de woning foutief worden afgebroken. Denk hierbij aan het verwijderen van een draagmuur of het slopen van een schouw.

Afbraakwerken verbouwing of renovatie
Afbraakwerken of renovatie bij jouw verbouwing?

Offertes op maat

Casius bezorgt je offertes op maat. Gratis en zonder verplichtingen.

Offertes aanvragen

Recent ontvangen opdrachten voor afbraakwerken

dinsdag 19 januari 2021

Steunmuur verwijderen + poutrel

Ik zou graag een muur uitbreken op de gelijkvloers, zodanig dat mijn woonkamer vergroot en ik eventueel een open keuken bekom. Nu weten wij niet goed welke muren steunmuren zijn en welke niet. En wij zouden deze dan graag laten afbreken


Verbouwing
maandag 18 januari 2021

Veranda afbreken + Nieuwe fundering aanleggen

Er moet eerst een bestaande verande afgebroken worden ( dak roofing weghalen , uitgraven bestaande vloer , opmetsen muur , uitgraven nieuwe fundering + betonplaat voorzien + isolatie) Eenmaal dit in orde is moeten enkel de grondwerken uitgevoerd worden. De totaaloppervlakte van de veranda die afgebroken moet worden is ongeveer 28 vierkante meter.


Renovatie
vrijdag 15 januari 2021

Oude keuken afbreken + tegelvloer

Wij zoeken iemand om onze keuken af te breken met behoud van kookvuur, oven en vaatwas die in de nieuwe keuken moeten komen. Ook tegels op de wand en tegelvloer moeten afgebroken worden. Indien mogelijk dan ineens een nieuwe tegelvloer leggen. De vloer is 2,6x3,5m


Tegelwerken
Offertes aanvragen