Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Afbraakwerken verbouwing

Afbraakwerken

Afbraakwerken

Kleine of grote afbraakwerken te doen?
Casius brengt je in contact met de beste vakmannen in de regio.

Afbraakwerken laten uitvoeren?

De renovatie van een woning vergt heel wat kap- en breekwerk. Sommige onderdelen kan je uiteraard zelf slopen, maar voor complexere zaken is het verstandig een vakman in te schakelen.

Vakmensen werken efficiënter, hebben professioneel materiaal en hebben jaren ervaring en kennis om op terug te vallen. Doe je beroep op een expert, dan minimaliseer je het risico dat structurele constructies van de woning foutief worden afgebroken. Denk hierbij aan het verwijderen van een draagmuur of het slopen van een schouw.

Afbraakwerken verbouwing of renovatie
Afbraakwerken of renovatie bij jouw verbouwing?

Offertes op maat

Casius bezorgt je offertes op maat. Gratis en zonder verplichtingen.

Offertes aanvragen

Recent ontvangen opdrachten voor afbraakwerken

dinsdag 08 juni 2021

Vernieuwen van dakgoten

Renovatie /vernieuwen van dakgoten. Oude dakgoten afbreken, en afvoeren, bekleden van dakgoten met multiplex 28 LM, bekleden van dakgoten met trespa (wit) 28 LM, zinken gotennop maat 0.6 28LM, zinken afvoerbuizen +haken+ hulpstukken


Dakdekken en dakherstelling Lanaken
maandag 07 juni 2021

Plaatsen afsluiting betonpanelen

We zouden graag betonplaten met een dubbelzijdige bedrukking wensen. Zo snel mogelijk te plaatsen tussen onze tuin en die van de buurman, voor augustus! De afstand is ongeveer een 10.5 m. Er staat nu een gemetste muur, maar die gaan we afbreken, want die begint helemaal scheef te staan. Het betreft een rijwoning, maar aangezien wij zelf aan het verbouwen zijn, is onze voorgevel open (momenteel) zodat de doorgang iets makkelijker is als bij een gewone deur.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Amandsberg
dinsdag 01 juni 2021

Vervangen tuinschutting (beton) door uitvoering in kunststof

Ik zoek iemand die een bestaande tuinmuur kan afbreken, afvoeren en vervangen door een kunsttof-uitvoering. Er is een niveauverschil tussen beide tuinen dus er moet waarschijnlijk wat grondwerk uitgevoerd worden. Inplanting is bereikbaar via een weggetje langs de achterzijde van de tuin, hoewel niet toegankelijk met een wagen. De tuinmuur (gedeelde omheining) moet liefst vervangen worden door een kunststof uitvoering (grijs). De lengte van het te vervangen gedeelte is ongeveer 11m.


Tuinaanleg en -onderhoud Opwijk
Offertes aanvragen