Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Afbraakwerken verbouwing

Afbraakwerken

Afbraakwerken

Kleine of grote afbraakwerken te doen?
Casius brengt je in contact met de beste vakmannen in de regio.

Afbraakwerken laten uitvoeren?

De renovatie van een woning vergt heel wat kap- en breekwerk. Sommige onderdelen kan je uiteraard zelf slopen, maar voor complexere zaken is het verstandig een vakman in te schakelen.

Vakmensen werken efficiënter, hebben professioneel materiaal en hebben jaren ervaring en kennis om op terug te vallen. Doe je beroep op een expert, dan minimaliseer je het risico dat structurele constructies van de woning foutief worden afgebroken. Denk hierbij aan het verwijderen van een draagmuur of het slopen van een schouw.

Afbraakwerken verbouwing of renovatie
Afbraakwerken of renovatie bij jouw verbouwing?

Offertes op maat

Casius bezorgt je offertes op maat. Gratis en zonder verplichtingen.

Offertes aanvragen

Recent ontvangen opdrachten voor afbraakwerken

dinsdag 28 september 2021

Renoveren en vernieuwen van bovenverdieping

Wij zouden graag renoveren in ons huis op de bovenverdieping. Nieuwe badkamer (16m²)+ nieuwe verwarming installatie, afbreken van 3 schoorstenen, nieuwe binnenmuren plaatsen met cyproplaten met isolatie, plaatsen van nieuwe binnendeuren, pleisterwerken, nieuwe plafonds met spots,...


Renovatie Brussel
woensdag 01 september 2021

Verschillende renovatiewerken uitvoeren

Ik heb enkele werken die moeten worden uitgevoerd. - De binnenkant van de keukenkoepel moet men afwerken met mdf of gyproc. Deze is ongeveer 1m op 2m. - De dubbele deuropening tussen keuken en living moet men afbreken alsook de houten boord /chambranle maken en plaatsen. - Afwasmachine installeren dat ik zelf ga kopen. - Nieuw blad op het keuken meubel plaatsen dat iets groter is dan het vorige. - In de traphal gyproc zetten en afwerken.


Renovatie Kessel-Lo
maandag 30 augustus 2021

Schoorsteen afbreken en dichtmaken

Ik ben op zoek naar iemand om de schoorsteen af te breken tot de 2de verdieping en de schouw dicht te maken. Deze bestaat voornamelijk uit bakstenen. Het gaat om een gesloten bebouwing. Op de eerste en tweede verdieping zouden we het zelf afbreken, jullie moet de schouw op het derde verdiep doen.


Renovatie Oostende
Offertes aanvragen