Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Afbraakwerken verbouwing

Afbraakwerken

Afbraakwerken

Kleine of grote afbraakwerken te doen?
Casius brengt je in contact met de beste vakmannen in de regio.

Afbraakwerken laten uitvoeren?

De renovatie van een woning vergt heel wat kap- en breekwerk. Sommige onderdelen kan je uiteraard zelf slopen, maar voor complexere zaken is het verstandig een vakman in te schakelen.

Vakmensen werken efficiënter, hebben professioneel materiaal en hebben jaren ervaring en kennis om op terug te vallen. Doe je beroep op een expert, dan minimaliseer je het risico dat structurele constructies van de woning foutief worden afgebroken. Denk hierbij aan het verwijderen van een draagmuur of het slopen van een schouw.

Afbraakwerken verbouwing of renovatie
Afbraakwerken of renovatie bij jouw verbouwing?

Offertes op maat

Casius bezorgt je offertes op maat. Gratis en zonder verplichtingen.

Offertes aanvragen

Recent ontvangen opdrachten voor afbraakwerken

donderdag 14 januari 2021

X2o badkamer installatie

Oude badkamer met ligbad en tegels afbreken en nieuwe badkamer van x2o met inloopdouche installeren. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 4.5vierkante meter.


Badkamer
dinsdag 12 januari 2021

Hellend pannendak herstellen

Er zijn dakpannen verwijderd bij afbreken van mijn buren hun huis. Mijn buren hebben hun huis laten afbreken maar zij hebben iets te veel afgebroken en ons dak is daardoor ook stuk gegaan. Nu zouden wij dat graag permanent laten maken, nu is er een tussenoplossing maar dat kan natuurlijk niet blijven duren


Dakdekken en dakherstelling
zaterdag 09 januari 2021

Buitenwanden en dak van het tuinhuis bekleden

Planken tuinhuis afbreken. Op skelet osb platen aanbrengen en daarna Twinson of PVC panelen aanbrengen, alsook dak dat bedekt is met betumen platen, daar een nieuw dak op. Het zou gaan om 42m²


Gevel- en metselwerken
Offertes aanvragen