Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Brugge

Afbreken van schoorsteen op gelijksvloers, vervangen ramen - Totaalrenovatie - Brugge

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Afbreken van schoorsteen op gelijksvloers, vervangen ramen

Graag hadden wij iemand gehoord ivm het uitbreken van een schoorsteen op de gelijksvloers en het herstellen van de muur. De schoorsteen loopt door, dus zal ondersteund moeten worden. Wij hebben ook ramen aan de achterkant van het huis die vervangen dienen te worden door pvc ramen, deze bevinden zich ook op het gelijksvloers.


Aannemer Brugge

Offertes totaalrenovatie in Brugge aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Brugge

vrijdag 28 april 2023

Renovatie nieuwe woning

Op zoek naar een expert/aannemer die een inschatting kan maken van de kosten die dienen te gebeuren aan een half-afgewerkte nieuwbouw woning regio Brugge (tegen betaling + optie om het huis & bijgebouw af te werken).


Renovatie Aartrijke
donderdag 23 februari 2023

Totaalrenovatie woning

We zijn op zoek naar een aannemer voor een totaalrenovatie. De vloeren moeten uitgebroken worden tot het beton en opnieuw gedaan worden, gevelsteen afbreken om buiten isolatie te plaatsen, het zadeldak moet eraf en een nieuw geplaatst worden, pleisterwerken verwijderen,...


Renovatie Oostkamp
donderdag 09 februari 2023

Dak vernieuwen + voor en achter gevel isoleren

Aanbouw achteraan huis (plat dak): - Verwijderen en vernieuwen lichtkoepel - Verwijderen en vernieuwen roofing Schuin dak van huis: - Verwijderen en vernieuwen van goten voor- en achteraan - Verwijderen en vernieuwen Velux raam vooraan + eventueel achteraan - Dak volledig langs buiten isoleren - Dak vernieuwen (nadien worden hier zonnepanelen op geplaatst) Gevel vooraan: - Langs buiten isoleren + bezetten (steenstrips) (voordat gevel vooraan kan gedaan worden dient eerst de garage deels toegemetseld te worden) Gevel achteraan: - Langs buiten isoleren + bezetten met crepi Voordat de werken aan de gevel kunnen plaatsvinden zouden ook de ramen en deuren vernieuwd worden.


Renovatie Sint-Kruis (Brugge)
donderdag 05 januari 2023

Nieuwe betonplaat en tegels in garage

Oude vloer uitbreken en betonplaat gieten opnieuw betegelen nieuwe garagepoort plus oprijdorpel


Renovatie Brugge
donderdag 29 december 2022

Renoveren appartement

Wij overwegen ons appartement te renoveren, momenteel verhuurd, maar wij willen daar gaan wonen tegen dat we stoppen met werken. Bouwjaar 2014, dus sowieso wachten wij op de 10de verjaardag ivm de 6% BTW. Leefruimte is goed, ruim en hier volstaan nieuwe keuken en schilderwerken en kleine verfraaiing. Slaap gedeelde is opgedeeld in te veel kleine ruimtes, slaapkamer, dressing en kleine badkamer en nachtwaak ( samen 35 m2) en zou ik graag opentrekken in één geheel als slaapkamer met geïntegreerde dressing en badkamer, dus muren moeten eruit.


Renovatie Sint-Kruis (Brugge)
maandag 14 november 2022

Halfsteense draagmuur verstevigen

Ik ben op zoek naar een vakman die een halfsteense draagmuur kan verstevigen. Gelijktijdig zou ik geluidsisolatie tegen die muur willen.


Renovatie Brugge
dinsdag 25 oktober 2022

Deuren voorzien in betonnen muur

We hebben 3 nieuwe deuren nodig in bestaande muren. Er moet 3 gaten gemaakt worden in stevig beton om de deuren in te kunnen plaatsen.


Renovatie Damme
dinsdag 24 mei 2022

Renoveren winkelruimte

De winkelruimte staat al een gehele tijd leeg en zou moeten opgefrist worden om er opnieuw een zaakje te starten. Dit zou zeker inhouden dat de vloer moet vervangen worden, er sanitaire aansluitingen moeten komen, verwarming moet geplaatst worden en eventueel nog enkele karweien indien de staat van de muren, de ramen... niet goed zijn. Ik heb geen idee van de oppervlakte.


Renovatie Brugge
maandag 02 mei 2022

Vervangen garagepoort door deur en raam.

Ik zoek een vakman om een garagepoort te vervangen door een raam en een deur, omdat we hier een winkelruimte van willen maken. De garagepoort heeft een standaardgrootte.


Renovatie Lissewege
woensdag 23 februari 2022

Renoveren en isoleren van zolderruimte

Ik ben op zoek naar een vakman om de zolderruimte te isoleren. Er moeten 2 poutrellen ingestoken worden en het dak moet volledig geïsoleerd worden. De oppervlakte die geïsoleerd moet worden bedraagt 40m².


Renovatie Brugge
maandag 21 juni 2021

Meerdere renovatiewerken uitvoeren

Gezocht aannemer in de omgeving van brugge om volgende werken of een deel van de werken uit te voeren: Plafond van badkamer, beschadigd door waterinsijpeling, herschilderen van muren, badkamertegels vervangen Houten balustrade van terras op 2de verdieping vervangen Boiler verplaatsen.


Renovatie Brugge
zondag 10 januari 2021

Totaalrenovatie van een woning: binnen en buiten

Volledige renovatie van een oud huis, zowel vanbinnen als buiten. Huis van 120 m² met 1 verdieping. Elektriciteit, verwarming, gevel, vloer, ... Bijna alles moet worden vervangen. Er dienen ook enkele steunmuren worden uitgebroken.Oud huis helemaal vernieuwen.


Renovatie Oedelem
woensdag 02 december 2020

Renovatie werken woonhuis/hotel

Woonhuis plus hotel opfrissen: -Muren spack spuiten of glasvezel behang aanbrengen. -Laminaatvloer leggen of plaklaminaat (70 vierkante meter) -Schilderwerkzaamheden (kozijnen van de deur - 3 stuks). -Woonhuisje dient voor einde jaar klaar te zijn. -Muur woonhuis 100m2


Renovatie Sijsele
vrijdag 25 september 2020

Totale renovatie keuken, badkamer, woonkamer

Ik zoek iemand om een totale renovatie te doen van mijn beneden verdieping. Ook om een nieuw afdak te maken voor mijn terras.


Renovatie Brugge
zaterdag 20 juni 2020

Renovatiewerken uitvoeren

Dakgoten vernieuwen. Plafond met panelen vernieuwen. Muren vernieuwen. Van 1 muur komt bepleistering los en moet opnieuw bepleisterd worden. 2 Kleine ramen vernieuwen. 1 Deur vernieuwen. Electriciteit vernieuwen. Sanitair vernieuwen.


Renovatie Assebroek
Offertes aanvragen