Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Halle

Appartementen renoveren - Totaalrenovatie - Halle

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Appartementen renoveren

Renovatie van in totaal 8 appartementen. Isoleren, nieuwe loodgieterij, badkamers, keukens, verwarming en ook keuringen te voorzien.


Aannemer Halle

Offertes totaalrenovatie in Halle aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Halle

donderdag 26 januari 2023

Refaire douche pour problème d'humidité

Nous avons un problème d'infiltration d'eau dans notre douche qui a occasionné des dégâts des eaux ( murs, plafond). Pour réparer la conduite, il faudrait retirer le receveur de douche et les carrelages existants et les remplacer ainsi que corriger les dégâts occasionnés.


Renovatie Dworp
donderdag 29 december 2022

Berging verbouwen

Wij zouden onze bestaande berging willen laten opfrissen + er gedeeltelijk ook een hobbykamer van maken. We hiervoor graag hadden iemand laten langskomen voor: - muren en dak isoleren - trap aanpassen - achterdeur vervangen - 2 kleine ramen verwijderen en toemetsen - bestaande schouw afbreken en toemetsen - muren afwerken met gyproc + plamuren - elektriciteit bijplaatsen (lichtpunten en stopcontacten) - eventueel maatkasten bij plaatsen


Renovatie Herfelingen
zaterdag 03 september 2022

Herstelling na waterschade

Lekken in ons dak hebben veel schade aangericht, het dak werd volledig vernieuwd, maar hebben we bestek voor de verzekering nodig


Renovatie Halle
zondag 03 april 2022

Volledige renovatie van huis.

Ik ben op zoek naar een aannemer om een mijn huis volledig te renoveren. Alles moet helemaal vernieuwt worden. De vloeren, het sanitair, de elektriciteit,.... Alleen de muren moeten blijven. Het gaat om een huis met 2 duplexappartementen.


Renovatie Halle
zondag 16 januari 2022

Trap verplaaatsen

De trap in het midden van het gebouw loop vertikaal 90 graden naar omhoog. Wij willen nu een nieuwe schuine trap 45 graden. Vanuit het eerste verdiep willen we ook een trap naar het tweede verdiep. Onze voorkeur gaat uit naar beton. Maar moet eventjes naar gekeken worden voor andere opties indien nodig.


Renovatie Halle
dinsdag 06 juli 2021

Rénover barres de sol de grenier et corniches en béton

Une maison daté 68 structure en béton. Sol de grenier prolongation de corniche. Refaire ces barres en béton.


Renovatie Dworp
vrijdag 11 december 2020

Lampen terras hangen / kleine trap leuning maken / herstel muur & plafond kamer + verven

We hebben 3 klusjes die moeten gebeuren sinds grote renovatiewerken aan ons huis afgelopen zijn: - Terras aan tuin : ophangen van verlichting aan achtergevel (Dit gaat over 2 lampen) - Trap naar zolder veilig maken door een kleine geschikte trapleuning uit te meten, te maken en plaatsen. (halve meter breed) - Herstel van 1 slaapkamer : muur & plafond bezetting (delen met barsten wegkloppen en opnieuw vullen ) + nadien de hele kamer schilderen


Renovatie Gooik
woensdag 04 december 2019

Herstelling uitvoeren na waterinfiltratie

Plafond te herstellen na waterschade. Ingebouwde kast en deur beschadigd. Plafond bepleisteren en schilderen. Mogelijks schade aan elektriciteit van de lamp aan het plafond. plafond tot: 4m²


Renovatie Buizingen
woensdag 08 mei 2019

Metselen tuinmuur + ophogen stenen tuinhuis + nieuwe dakbedekking tuinhuis

Graag zouden wij onze tuin afschermen van de straatkant met een stenen tuinmuur - een deur in de muur dient als enige toegang nog - het stenen tuinhuis dient opgehoogd te worden, zodat de tuinmuur 2 meter hoog kan gebouwd worden. De dakbedekking van het tuinhuis (nu nog asbestplaten) dient vervangen te worden door pannen. De muur zal ongeveer 10 m2 bedragen.Metselen tuinmuur + ophogen stenen tuinhuis + nieuwe dakbedekking


Renovatie Gooik
donderdag 04 april 2019

Appartementen renoveren

Renovatie van in totaal 8 appartementen. Isoleren, nieuwe loodgieterij, badkamers, keukens, verwarming en ook keuringen te voorzien.


Renovatie Halle
zondag 24 februari 2019

Eiken paal vervangen

Graag had ik van ons bestaand overdekt terras 1 eiken steunpaal vervangen doordat deze "slecht" verouderd is (te veel spint). Daarnaast moet ook de voet aangepast worden wegens te breed; water kan niet weg onderaan de paal.Overkapping: 1 eiken paal vervangen (20x20cm)


Renovatie Gooik
woensdag 16 januari 2019

Balken steken en chapewerken uitvoeren

Op gelijkvloers werken uit te voeren : Potten en balken steken + chape + vloeren (30 m²) en eventueel wat plakwerken.


Renovatie Buizingen
donderdag 24 mei 2018

verbouwen woning

Betreft een verbouwing gelijkvloers keuken en toilet . Eerste verdieping slaapkamer en toilet. Tweede verdieping een nieuwe zolder. Alles weg en nieuw. Er moet ook een nieuwe trap komen.


Renovatie Halle
zaterdag 02 september 2017

Woning renoveren

Wij willen een woning renoveren om deze verhuurklaar te maken. In eerste instantie zou een specialist ons inzicht moeten geven in de werken die minstens zouden moeten worden uitgevoerd. De renovatie zou alvast omvatten: het plaatsen van dubbele beglazing, het vervangen van twee deuren, het herplaatsen van een veranda, het plaatsen van een keuken, het betegelen van delen van de vloer, het betegelen van de stenen trap die van de straat naar de voordeur leidt.


Renovatie Gooik
donderdag 10 augustus 2017

Volledige en grondige renovatie van badkamer en toilet

Ik wil de badkamer + toilet laten renoveren. Inloopdouche, badkamermeubels, betegeling,belichting en het toilet vernieuwen met betegeling.


Renovatie Halle
Offertes aanvragen