Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Aannemer renovatiewerken Kontich

Betonrot herstellen - Aannemer renovatiewerken en verbouwing - Kontich

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Betonrot herstellen

Appartementsgebouw waarvan de terrassen betonrot hebben. Dit te herstellen het gaat om 4 terassen in totaal 3 m² per terras.


Aannemer Edegem

Offertes voor aannemer renovatiewerken en verbouwing in Kontich aanvragen

Recente aanvragen uit Kontich

zondag 23 oktober 2022

Appartement renoveren

Renovatie van oud appartement (1970) : vernieuwing volledige elektriciteit /nieuwe keuken / nieuwe badkamer/nieuwe vloeren / afwerking schrijnwerk na plaatsing van nieuwe ramen,... De oppervlakte van het appartement is 91m².


Renovatie Lint
woensdag 07 oktober 2020

Zolder en badkamer volledig renoveren

wij zoeken een aannemer om de zolder om te bouwen tot volwaardige slaapkamer en de badkamer volledig te renoveren.


Renovatie Hove
maandag 05 oktober 2020

Kelder bewoonbaar maken

Wij willen onze kelder laten ventileren. Het is een redelijk vochtige ruimte met toegang naar de kruipkelder. We willen er een bewoonbare ruimte van maken en hadden graag iemand ter plaatste laten komen om de beste mogelijkheden te bespreken. De totaalopp van de kelder is ongeveer 20vierkante meter.


Renovatie Lint
vrijdag 11 september 2020

Verbouwing van zolderruimte naar leefruimte

Ik wil de zolderruimte verbouwen/aanpassen om als leefruimte te kunnen gebruiken. De vloer dient verstevigd te worden. Ik wil ook het schuin dak aanpassen: grote dakkapel , zodat op de zolderruimte een aangenamere ruimte ontstaat met voldoende licht en lucht.


Renovatie Edegem
donderdag 20 februari 2020

Renoveren woning

Ik zou graag mijn living en keuken willen renoveren. We wensen ook een nieuwe trap te plaatsen, het trapgat is al aanwezig maar er moet eerst een muur open gebroken worden om de trap deftig te installeren. Naast deze muur zouden er nog een drietal muren uitgebroken moeten worden.


Renovatie Lint
woensdag 18 december 2019

Kruipkelder reinigen

Kruipkelder van 40 m² gereinigd moeten worden. Hier ligt afval, rommel en schimmel. Graag zouden we dit dus volledig laten ledigen, reinigen en schimmelvrij maken.


Renovatie Edegem
woensdag 27 november 2019

Herbepleisteren en schilderen na waterschade

Waterschade door lekkende kraan. Herstelling van een muur en hoek. Bepleistering en schilderen. Ook stukje parket te herstellen.


Renovatie Edegem
dinsdag 20 augustus 2019

Vervangen profiel tussen stucwerk en stucwerk douche

Ik zoek een vakman die het profiel tussen het stucwerk van de badkamermuur en de douchewand (waterwerend) kan vervangen omdat dit door een waterlek verroest is. Uiteraard dient het stucwerk te worden bijgewerkt en later in de douche een cardimat vlies te worden geplaatst. Afmeting douchewanden : 2 x 90 cm (Br) x 200 cm (H).


Renovatie Hove
maandag 04 februari 2019

Kleine herstellingen door waterschade

Enige tijd geleden hebben we waterschade geleden door een lek in het dak van de keuken. De muur vertoont blaasjes, het keukentablet is een stukje omhoog gekomen en een schuif is helemaal verzwakt/kapot. Mogelijks is er ook nog andere (onzichtbare ) schade. Hiervoor had ik graag een offerte gekregen ivm de uiteindelijke kostenraming. De verzekering is hiervan op de hoogte en vraagt een gedetailleerde beschrijving van de schade en de prijs van de herstellingen. ENkel herstelling van de gevolgschade, dak is reeds hersteld.


Renovatie Edegem
maandag 05 november 2018

Kruipkelder renoveren

Wij hebben al verschillende jaren last van water in de kruipkelder, en gingen er van uit dat het om grondwater ging. De kruipkelder is ongeveer 100 m² die zou volledig moeten gerenoveerd worden. Stuccen, vloeren,.. Hoogte kruipkelder ongeveer 80 cm.


Renovatie Boechout
donderdag 23 augustus 2018

Slaapkamer en badkamer renoveren

Project afzonderlijk of gezamenlijk uit te voeren: Project 1) Badkamer installatie: plaatsen van een volledige badkamer. Leidingen liggen reeds klaar en voorbereidingen reeds getroffen. Installatie bad + douche + lavabo + toilet + radiator. Plaatsen verlichting aan spiegel alsook afzuiging. Betegelen vloer en wanden. Afwerken (niet schilderen). Project 2) Deel slaapkamer (aansluitend): reeds geïsoleerd en gyproc geplaatst alsook leidingen naar boven getrokken. Afbreken niet-structurele wand + opbouwen nieuwe gyproc wand + verplaatsing deur. Plaatsing vloeren en plinten (vermoedelijk type quickstep). Voorzien 2 verlichtingspunten. Afwerken (niet schilderen).


Renovatie Edegem
vrijdag 23 maart 2018

Betonrot balkonnen herstellen

De terrassen/balkons aan ons appartementsgebouw zijn aan een grondige herstelling/renovatie toe. We hebben last van insijpelend water dus het zou helemaal terug waterdicht gemaakt moeten worden. Er zijn langs onder ook heel wat barsten te zien en de randen brokkelen al lichtjes af. Op het terras van de eerste verdieping liggen er momenteel nog de originele tegels en daarover zijn er houten planken gelegd. De tegels/stenen van het terras op de tweede verdieping zijn wel ooit al vernieuwd geweest, maar de structuur van het balkon zit met dezelfde problemen (weliswaar in mindere mate). De afmetingen van de terrassen zijn 1m op 2,4m. Het zou de bedoeling zijn dat de werken aanvangen zo kort mogelijk na de zomervakantie (september 2018).


Renovatie Boechout
dinsdag 23 januari 2018

Appartement renoveren

Bij deze zou ik graag mijn appartement volledig laten renoveren. Nieuwe tegels, nieuwe badkamer, nieuw plafond. Verschillende kamers. Plafond voor salon. Vloer over gans appartement. Sanitair voor badkamer.


Renovatie Edegem
dinsdag 28 november 2017

Binnenrenovatie uitvoeren

Binnenverbouwing op een bovenverdieping met afbraak m.b.h. van architectenplan + tegelwerken. Opdracht van korte duur. Afbraak van enkele muren - poutrellen plaatsen. Raamvergroting. Tegelwerken. Wellicht ook vernieuwing van ramen en deuren.


Renovatie Hove
dinsdag 04 juli 2017

Kruipkelder ombouwen tot muziekstudio

Ik zou graag van de kruipkelder een ruimte maken om mijn muziekstudio te bouwen. In deze kruipkelder lopen buizen voor water. Kruipkelder was voorzien voor leidingen. Hier moet rekening mee worden gehouden bij het uitkappen. Het zand zou weg moeten.


Renovatie Kontich
Offertes aanvragen