Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Lanaken

Betonrot terras appartement herstellen en stuk terras verwijderen - Totaalrenovatie - Lanaken

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Betonrot terras appartement herstellen en stuk terras verwijderen

Appartementen Lanaken. (Bouwjaar 1978) Terras van het 5de verdiep lekt Waterschade in de living van het vierde verdiep (Veel voorkomend probleem in deze blok)


Aannemer Gellik

Offertes totaalrenovatie in Lanaken aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Lanaken

woensdag 02 februari 2022

Zolder zowel vanbinnen als langs buiten vernieuwen

Volledige zolderrenovatie. Nieuwe dakgoten, dak reinigen/ontmossen. Schoorsteen schoonmaken/vernieuwen (houtkachel). Ook een nieuwe vaste trap nodig. Eventueel dakkapel of dakvenster plaatsen.


Renovatie Rekem
dinsdag 20 juli 2021

Karweiwerken uitvoeren

Voor het verfraaien van een klein appartementje (totale oppervlakte 35 m² incl slaapkamer) op gelijkvloers zoeken we een handige allrounder voor volgende klussen: -Volledige ruimte te schilderen -(Deur)opening in gevel afdichten met nog aanwezige gevelsteen/bakstenen, en langs de binnenzijde met gyproc, geëgaliseerd met plamuur en finisher -Vloer betegelen 10m² -Laminaat leggen 10 m² -Wand betegelen 1.5 m breedte op 0.4 m hoogte -In de keuken zou een keukenblokje (paar kastjes met een laatje) zonder apparatuur geplaatst moeten worden. Afspoelbak en kraan aan te sluiten.


Renovatie Lanaken
zondag 05 juli 2020

Huis renoveren

Huis renoveren. Badkamer maken. 2 toiletten maken. Nieuwe plafonds plaatsen. Muren stuccen.


Renovatie Lanaken
maandag 10 februari 2020

Badkamer renoveren en vaste zoldertrap plaatsen

Badkamer plaatsen met douche, toilet en wastafel, helaas geen idee van oppervlakte. Alles moet nieuw aangelegd worden, zoals water en riolering aansluitingen. Er zijn wel al 2 badkamers aanwezig in het huis. Ook vaste trap naar de zolder plaatsen en een kamer van 15-20m² realiseren. Ik heb nu een vlizotrap.


Renovatie Lanaken
dinsdag 09 april 2019

Balkon renoveren

Balkon voorzijde, 1ste verdieping, 7m X 1m, heeft waterinsijpeling langs muurkant. Tegels vertonen barsten en voegen zijn verweerd. Ook de balustrade is aan vervanging toe. Ten slotte is een behandeling van de onderkant wellicht nodig. Balkon van woning.


Renovatie Lanaken
woensdag 20 juni 2018

Woning renoveren

Complete renovatie van een oud pand. Er staat geen keuken noch badkamer , alles is leeg. Maken van keuken en badkamer. alles nieuw.


Renovatie Lanaken
woensdag 20 juni 2018

Renovatie woning

Complete renovatie in de woning. Keuken en badkamer vloeren. Nieuwe badkamer plaatsen en keuken, deuren dichtmetselen, tegelwerken. Stucwerken.


Renovatie Gellik
maandag 29 januari 2018

Herbouwen van chalet na stormschade

Herbouwen van chalet na stormschade. Afmeting 6 x 6 meter. Schuin dak 15 graden . Hoogte nok 4 meter


Renovatie Lanaken
woensdag 13 mei 2015

Renovatie van nog aan te kopen woning

We wensen een woning aan te kopen waar nog werken aan uitgevoerd dienen te worden. Graag hadden we de een offerte van de werken gehad. Er is een nieuwe gevel rond de woning geplaatst die nog afgewerkt en opgevoegd dient te worden. De ramen dienen van de oude woning in de nieuwe gevel geplaatst te worden. Laminaatvloeren in de woonkamer en tegelvloer in de keuken dienen opgebroken te worden en nieuwe vloeren dienen geplaatst te worden.


Renovatie Lanaken
vrijdag 05 december 2014

Renovatie van appartementje

Keukentje uitbreken, muurtje over 1 m afbreken, badkuip en enkele kranen vervangen. Is een kleien renovatie in een appartementje.


Renovatie Lanaken
maandag 03 november 2014

Renovatie van kelder

Essentieel: - Vervanging draagmuur Optioneel: - Verhogen ventilatie - Vervangen gedeelte vloer (voor voordeur) - Vervangen ramen


Renovatie Lanaken
donderdag 31 juli 2014

Aanbouw : verbouwing van veranda

Omschrijving: We hebben een overdekt terras (3 muren van het huis met een dak erboven). We willen dit graag bij het huis trekken als volledige leefruimte. Afmetingen ruimte: 590x313 (lengte en diepte) Wat komt er o.a. bij het project kijken: * fundering maken voor de te metselen muur * 1 muur metselen + voegen * 1 raam + deur plaatsen * (plat) dak aanleggen * vloer verhogen * elektriciteit aanleggen * verwarming aanleggen


Renovatie Lanaken
zaterdag 20 juli 2013

Houten vloer - installatie sanitair

Bestaande houten vloer weg breken en nieuw plaatsen. Installatie van inloopdouche lavabo en wc


Renovatie Lanaken
zondag 28 oktober 2012

Renovatie bestaande achterbouw

Voor het moment staat er een achterbouw, half open bebouwing met 1 gesloten muur, 1 aanbouwmuur naar bestaande woning, zijmuur met een deur, achterkant met deur naar tuin en stalling. groote is 7m x 6m60 bedoeling is deze om te vormen tot 1 grote ruimte zonder binnenmuren, met een venster van ong. 1m breed x 1m70 hoog en eventueel een inkom deur en bijkomend venster. achterkant zou schuifraam worden met zicht op tuin dak, lichthellend, gesloten


Renovatie Lanaken
donderdag 01 maart 2012

Volledige renovatie binnenzijde huis

buitenmuren zijn ok nieuw dak is geplaatst binnen volledig vernieuwen plafonds en zoldering zijn van hout volledige renovatie binnenkant woning


Renovatie Lanaken
Offertes aanvragen