Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Nieuwpoort

Renovatie met aanbouw - Totaalrenovatie - Nieuwpoort

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Renovatie met aanbouw

renovatie met aanbouw: Bestaand huis wordt gerenoveerd en we hadden graag een aanbouw (keuken en living) met schuin dak van 6 op 8meter.


Aannemer Westende

Offertes totaalrenovatie in Nieuwpoort aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Nieuwpoort

dinsdag 14 maart 2023

renovatie vakantie woning

Wij zijn opzoek naar een partner voor de renovatie van onze vakantiewoning Wij hebben al een partner die het meubilair/ afwerking komt doen keuken installeren, inbouwkasten, living etc … Deze zou plaatsen begin juli, de rest zou hier dan voor al afgewerkt moeten zijn . De werken zouden over volgende gaan; - Chappe/ waterdichting in living (is verlaagd) - Lekken aan verschillende velux - Alle loodgieterij cv en sanitair - Afbraak werken; keuken, vloeren, badkamer,.. - Ramen vervangen/ schuiframen steken - 1 raam aanpassen naar groot raam - Eventueel elektriciteitwerken


Renovatie Nieuwpoort
maandag 27 februari 2023

Totaalrenovatie van een gelijkvloersappartement

Nieuwe vloer, nieuwe badkamer, nieuwe keuken, elektriciteit, nieuwe schuiframen (2) 80m2.


Renovatie Nieuwpoort
dinsdag 31 mei 2022

Appartement strippen

Ik heb een appartement 90m2 op het 10e verdiep op de zeedijk in nieuwpoort. Ik ben op zoek naar iemand om het te strippen. Vloer, keuken, badkamer, radiatoren, schrijnwerk en 1 muur moeten verwijderd en afgevoerd worden.


Renovatie Nieuwpoort
zondag 06 maart 2022

Renovatie van de gemeenschappelijke zalen van de 9 verdiepingen

Ik zoek een vakman om de gemeenschappelijke ruimtes van elke verdieping te renoveren (er zijn 9 verdiepingen). De vloer moet in laminaat worden gelegd. De muren, plafonds en deuropeningen moeten geschilderd worden. De oppervlakte van de gangen is 10m x 1m40 plus 1m70 x 3m60. Maar op elke verdieping zijn er twee van zulke gebieden, dus moet je dit 18 keer doen. De totale oppervlakte van de gangen bedraagt meer dan 1000m².


Renovatie De Panne
zaterdag 15 januari 2022

Renovatie met aanbouw

renovatie met aanbouw: Bestaand huis wordt gerenoveerd en we hadden graag een aanbouw (keuken en living) met schuin dak van 6 op 8meter.


Renovatie Westende
zaterdag 27 november 2021

Zolder renoveren: elektriciteit, pleisteren en trap plaatsen

Zolderrenovatie met plaatsing van een nieuwe trap, vernieuwen van de elektriciteit en bepleisteren van de ruimte. Oppervlakte van de zolder bedraagt ongeveer 100 m². We hebben nu al een kleine zoldertrap maar de opening moet waarschijnlijk gesloten worden om een echte trap te kunnen plaatsen.


Renovatie Koksijde
donderdag 03 december 2020

Plusieurs travaux de rénovation : terrasse, peinture, portes et fenêtres

Tapissage (25 m²), peinture plafond (85 m²), carrelage terrasse (23 m²), traitement de châssis intérieur et extérieur (porte coulissante 3m, fenêtre 2m50X1m, fenêtre 2mx1m, porte 2m05x0,86m), une double porte extérieure en bois pour petite remise (1m70x2m05).


Renovatie Westende
vrijdag 02 oktober 2020

Totaalrenovatie uitvoeren voor bungalow

Wij zouden graag onze bungalow laten renoveren. De werken aan de bungalow omvatten uitbreken van vloeren en chape, heropbouw ervan en tegelen, injecteren tegen opstijgend vocht, uitbreken en herinstalleren van badkamer en plaatsen van hangwc in gastentoilet + herstukken van 1 slaapkamer


Renovatie Westende
zaterdag 05 september 2020

Vochtbeschermende laag op buitengevel herstellen

Er bladert een caoutchou/ rubberachtige laag af van de gevel. Het gaat om een grote draagbalk van 12 meter uit beton, boven het venster. Daar ligt een laag over om te beschermen tegen vocht de gevel die hersteld moet worden.


Renovatie Westende
zondag 23 september 2018

Stuccen van een studio, schilderen en laminaat leggen

Bij het verwijderen is het plamuur van de muur gekomen. Eens egaal bijgeplamuurd moet de studio van 21 m² geschilderd worden en laminaat gelegd worden. Oude tapijt moet nog wel verwijderd worden.


Renovatie Westende
maandag 02 oktober 2017

Betonrot te herstellen van 2 balkons

In kleine residentie in De Panne dienen er twee balkons op 1ste en 2de verdieping hersteld te worden. Er is een Lichte (beginnende) vorm van betonrot.


Renovatie De Panne
zondag 24 september 2017

Afwerkingen in huis

Klusbedrijf: Faience tegels toilet plaatsen, vals plafond in keuken afwerken, trapgat behangen/Schilderen.


Renovatie Nieuwpoort
woensdag 06 september 2017

3 Balkons met betonrot herstellen

Bij een appartement met 3 verdiepingen is er aan de balkons betonrot. (6 delen van ca 50 cm² zijn losgekomen). Ter plekke komen kan vanaf 25 september.


Renovatie Nieuwpoort
zaterdag 22 juli 2017

Garage ombouwen naar leefruimte

Verbouwing van garage naar leefruimte. Vloer moet gelegd worden Plafond proper gemaakt worden. Meer electriciteit leggen.


Renovatie Adinkerke
donderdag 30 maart 2017

Renoveren en isoleren vakantiewoningen

Met de nieuwe normen van 2020 op komst zijn we geïnteresseerd in renovatie van ons vakantiehuisje. We maken deel uit van een vakantiepark. Alle huisjes moeten er gelijk blijven uitzien. De syndic zal de gezamenlijke isolatie van de daken regelen, maar zegt dat zij niet gemachtigd zijn om ALLE eigenaars te contacteren om gezamenlijke totaalrenovatie voor te stellen. Blijkbaar is er een premie voor renovatieprojecten: ONTWIKKELAARS/ENERGIEDESKUNDIGEN - BURENPREMIE - genoemd. Dit is nieuw en Infrax heeft nog geen lijst met goedgekeurde project begeleiders. Premie per huisje en voor een vakantiepark éénmaal werk om voor de 2 soorten huisjes (rijen van 4 met 2 gelijke binnenhuisjes en 2 gelijke buitenhuisjes is dat interessant voor zowel de projectbegeleider als de eigenaars. Hier een paar websites met meer info over die premie en de BENOvatie coach (er is nu reeds meer info over, maar ik vind nog steeds geen lijst van zo'n coaches op Infrax). Er zijn 58 x 4 huisjes in een rij dus 58 x 2 zijkanthuisjes en 58 x 2 binnenkant huisjes.


Renovatie Westende
Offertes aanvragen