Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Oostakker

Betonrot herstellen - Totaalrenovatie - Oostakker

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Betonrot herstellen

Herstellen betonrot gevelzijde woning. Ijzer is op de ene plaats 10cm en op de andere plaats 60cm zichtbaar geworden net boven raamkozijn op 1ste verdiep.


Aannemer Oostakker

Offertes totaalrenovatie in Oostakker aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Oostakker

maandag 25 april 2022

Renovate roof, wall, windows, glasses, toilet

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het isoleren van mijn plafond en plat dak. Vervangen enkel glas raambeglazing door dubbel glas/hoog rendement. Eén zijgevelmuur isoleren (spouwmuurisolatie) en inkomend vocht/uittredende warmte tegenhouden. Installeer 2 Velux-ramen (0,75 m² elk) op zolder. Installeren laminaat houten vloeren (100 m²). Maak een nieuw toilet (2 m²) in verdieping-1.


Renovatie Oostakker
vrijdag 16 juli 2021

Afbreken oude schouw (dringend)

Ik ben op zoek naar iemand die een oude schouw kan afbreken. Deze zorgt voor vochtproblemen en neemt onnodig veel plaats in. Dit zou vrij dringend moeten gebeuren want rest van het project staat hierdoor on hold.


Renovatie Oostakker
donderdag 11 april 2019

Gevel herstellen

Ik zit met een beschadigd buiten en binnen muur aan mijn keuken deur. Totaal opp. H: 3m L: 2,5m Enkele deur met venster van 1m - 1m En mijn dak rand misschien ook herstellen.


Renovatie Oostakker
donderdag 11 juli 2013

Renovatie

Ik doe volledig renovatie van mijn huis + Uitbouw en Opbouw Op zoek achter de volgende: Aannemer Uitbouw / Opbouw Dakwerker Elektricien Raamwerk / Glas / Deuren Leidingwerk Loodgieter / Sanitarist Verwarming


Renovatie Oostakker
vrijdag 05 april 2013

Verbouwing Desteldonk

Wij hebben een te verbouwen woning gekocht in Desteldonk. Er zouden een drietal binnenmuren moeten uitgebroken en versterkt worden met steunbalken. Graag offerte (wij hebben geen idee van budget) en tijdstip wanneer de werken zouden kunnen uitgevoerd worden.


Renovatie Desteldonk
maandag 18 februari 2013

Renovatiewerken woning

graag hadden wij offertes voor volgende werken: algemeen: -veiligheidsplan, veiligheidsadministratie en veiligheidscoördinator -werfinrichting: verkeerssignalisatie, gevelsteigers, bescherming bestaande delen, opkuis van de werk ruwbouwwerken: -wegbreken raam in trappengang op achtergevel -uitbreken dubbelopendraaiend raam in de leefruimte -maken van nieuwe raamopening in slaapkamer op achtergevel in functie van plaatsing nieuw raam -plaatsing poutrels of lateien ter ondervanging van bovenliggend metselwerk -dichtmetselen openingen van trappengang en raam in de achtergevel -plaatsing arduinplint (hoogte 20 cm + isolatie langsheen de te bezetten muren) Timmer en schrijnwerken: -dichtmaken trapopening tussen gelijkvloers en 1e verdieping in achterbouw -plaatsen van geïsol


Renovatie Oostakker
vrijdag 15 februari 2013

Renovatie Van der Heyden

Het gaat om de renovatie van een halfopen huis waar de keuken dient te verruimen Ook de badkamer boven wordt verruimd. (beide met nieuwe vloer en parket) Vooraan wordt de inkom hal opgeschoven in de garage waar ook een gastentoilet en een berging wordt gemaakt. Het vooraanzicht van het huis veranderd door een nieuwe steen voor te plaatsen(enkel gelijkvloers). De trap dient te worden doorgetrokken naar zolder toe. Voor de keuken en aan de zijkanten wordt er een nieuw terras aangelegd. Er moet ook een nieuwe elektriciteitskast komen. De eerste 4 bijlagen laten zien hoe de situatie nu is... De volgende over hoe het ongeveer moet worden


Renovatie Oostakker
dinsdag 20 september 2011

Renovatie achterbouw

de achterbouw is momenteel opgesplitst in 3 vertrekken(keuken, badkamer en berging). Dit moet 1 grote keuken worden. De badkamer moet op de 1ste verdieping komen (bijbouwen). Het terras naast het huis wordt dichtgemaakt en moet berging worden met WC en douche. Bestaande verhoogd terras achteraan wordt gelijkgemaakt met de woning en met 100% tot 150% uitgebreid. Gedetailleerd voorontwerp van de architect is reeds beschikbaar. Werkzaamheden moeten tegen de zomer van 2012 af zijn.


Renovatie Oostakker
donderdag 07 juli 2011

Aannemer

Graag zouden wij onze kantoren te Gent laten renoveren, Het zou gaan over een 454 m² oppervlakte waarvoor nieuwe vloeren, plaatsing van een keuken, toiletten en schilderwerken nodig zijn. Indien u interesse heeft om de ruimte eens te komen bekijken hoor ik het graag van u. U kan mij bereiken op onderstaande nrs (volgende week enkel bereikbaar op gsm)


Renovatie Desteldonk
woensdag 13 februari 2008

Aannemer

Renovatie oud fabriekspand tot loft-burelen-stokage


Renovatie Desteldonk
woensdag 02 januari 2008

Aannemer

Het betreft een vebouwing van een woning; volgende zaken dienen te gebeuren: -nieuwe betonplaat+isolatie+chape, afbraak metselwerk + plaasen poutrel, nieuwe trap, plaatsing lichte wanden, afsluiting CV van mazoet naar gasinstallatie, Allemaal binnenwerk!


Renovatie Oostakker
dinsdag 22 mei 2007

Aannemer

Zolder isoleren en afwerken met Gyproc + opschuren en behandelen parket. Volledig nieuwe badkamer instaleren op een andere plaats dan nu, ook nieuwe vloer. Gedeeltijk vernieuwen van de keuken. 4 grote nieuwe ramen en 4 binnenwanden met Gyproc en deels glas. Centrale verwarming + gaskachel. Nieuw toilet op bestaande plaats. Nieuw trap + leuning oude trap. Deels afbreken bijbouw + een 15m² uitbreiden + dakbedekking en vloeren. Inloopkast maken. Nieuwe waterleiding trekken van teller aan de oprit tot badkamer (ligt niet onder het huis) + vochtinjectie beneden!!


Renovatie Oostakker
dinsdag 02 maart 2004

Aannemer

Aanbouw aan bestaande woning met recuperatie / verplaatsing van een deur en een venster


Renovatie Oostakker
donderdag 22 februari 2001

Aannemer

Vochtvrij maken van de muren en deze opnieuw bezetten. Eventueel een aantal ruimtes omvormen tot een grote ruimte


Renovatie Oostakker
Offertes aanvragen