Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Oostende

Betonrot herstellen bij 6 appartementen - Totaalrenovatie - Oostende

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Betonrot herstellen bij 6 appartementen

Betonrot herstellen van appartementsgebouw (6 appartementen). Aantal boorden van terrassen brokkelt af. Ook brokken onderaan gebouw aan inrit naar de lager gelegen garages achteraan.


Aannemer Middelkerke

Offertes totaalrenovatie in Oostende aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Oostende

maandag 13 februari 2023

Totaalrenovatie gelijkvloers

- verwijderen vloer (in zand) - afbreken muur - bijplaatsen muur - ramen vervangen - gevels isoleren - vloeren isoleren - 2 kleine platte daken vernieuwen en isoleren - reling plaatsen plat dak - dakgoten vernieuwen - nieuwe badkamer - oude badkamer afbreken en tot wasruimte inrichten - vernieuwen elektriciteit - vernieuwen en wijzigen water leidingen en afvoer -verwijderen gaskachels - nieuwe trap - nieuwe keuken - plaatsen warmtepomp (lucht-water voor glvl en lucht/lucht boven) - warmtepompboiler plaatsen - Waterontharder plaatsen - vloerafwerking


Renovatie Oostende
maandag 16 januari 2023

Totaalrenovatie appartement

Totaalrenovatie appartement 2 kamers 75 vkm. Keuken, badkamer en wc renoveren. Nieuwe elektriciteit en leidingen leggen.


Renovatie Oostende
zondag 15 januari 2023

Woonrenovatie

Van dak tot begane grond: isolering, elektriciteit, verwarming, water enz.. We wensen te renoveren ,tot een A label is bekomen. eventueel zonnepanelen, warmte boilers, gas dient vervangen te worden door elektriciteit.


Renovatie Oostende
woensdag 05 oktober 2022

Badkamer en keuken renoveren

Wij zouden graag een offerte willen hebben voor werkzaamheden aan de keuken en badkamer mijn man heeft kanker en ziet het niet meer zitten om alles alleen af te werken wij hebben een krediet lening aangevraagd maar zonder een offerte kunnen wij de lening niet krijgen ik hoop dat u ons kan helpen


Renovatie Oostende
woensdag 17 augustus 2022

Strippen appartement

Strippen van een appartement op 20e verdiep (oppervlakte van 100 m²). Vloeren uitbreken (laminaat, tegels) 3 muren slopen (niet dragend) Muren valse plafond en ingebouwde kasten strippen (behang, pleister, hout, gyproc, …) Alles klaarzetten voor opbouw. Alles diens via lift te gebeuren van het gebouw.


Renovatie Oostende
woensdag 20 juli 2022

Totaalrenovatie woning

Ik heb een huis in Oostende dat ik volledig zou willen laten renoveren. Graag een aannemer om me te begeleiden bij het hele proces.


Renovatie Oostende
vrijdag 18 februari 2022

herstellen van waterschade en opsporen van lek

Ik ben opzoek naar een vakman om de muur te behandelen en uitvlakken, trap te herstellen en waterlek opsporen. Er is veel schimmel en de muur moet gans behandeld worden. Men moet ook het lek vaststellen. Reeds aangegeven aan de verzekering, die een voorlopig bestek vraagt.


Renovatie Oostende
zaterdag 15 januari 2022

1 deurgat maken niet-draagmuur, 1 deurgat dichten en afpleisteren, 1 deurgat pleisteren

Ik wens een nieuw deurgat (1)van de hall naar de keuken en een ander deurgat (2) te dichten van de hall naar de living . Dit alles proper afgewerkt. Een ander deurgat (3) dient afgewerkt te worden met houten omkadering, (doorgang living naar keuken, daar heeft een deur gezeten, deze wensen wij niet meer te installeren maar wel de doorgang open te houden dus). is in Halfopen bebouwing.


Renovatie De Haan
maandag 20 december 2021

Betonrot herstellen bij 6 appartementen

Betonrot herstellen van appartementsgebouw (6 appartementen). Aantal boorden van terrassen brokkelt af. Ook brokken onderaan gebouw aan inrit naar de lager gelegen garages achteraan.


Renovatie Middelkerke
maandag 13 september 2021

Studio te renoveren

Ik zoek iemand voor de renovatie van een studio. Het gaat om een kleine badkamer. Plaatsen van15 m² Dumawall panelen die op de muren moeten worden gelijmd + 3 m2 Quick Step parket + 3 m2 plafond dat moet worden geschilderd. Installeer een gootsteen, een kastje + een toiletkastje + een spotje, allemaal aan de muur te bevestigen. Living 25 m2 plafond te schilderen + Quick Step 25 m2 vloer + 34 m2 Grofillex panelen te verlijmen op de muren.


Renovatie Middelkerke
maandag 30 augustus 2021

Schoorsteen afbreken en dichtmaken

Ik ben op zoek naar iemand om de schoorsteen af te breken tot de 2de verdieping en de schouw dicht te maken. Deze bestaat voornamelijk uit bakstenen. Het gaat om een gesloten bebouwing. Op de eerste en tweede verdieping zouden we het zelf afbreken, jullie moet de schouw op het derde verdiep doen.


Renovatie Oostende
dinsdag 09 maart 2021

Grondige renovatie uitvoeren

Keuken uitbreken en vervangen en volledige nieuwe keuken plaatsen. Nu staat er een keuken van de jaren 50, alles moet dus gestript worden en een totaal nieuwe keuken moet geplaatst worden. Badkamer uitbreken en vervangen - Alles moet gestript en opnieuw geplaatst worden. Elektriciteit moet nagekeken worden. De slaapkamers moeten opgefrist worden dus schilderen of behangen. Nieuwe vloerbekleding aanbrengen. Woning van ongeveer 80 m².


Renovatie Oostende
maandag 09 november 2020

Plaatsen vaste trap + afbraakwerken betonnen plafond

De trap mag in hout geplaatst worden, dit zal gaan over 10-15 treden. Het gat dat naar de zolder moeten komen zal ietsjes groter gemaakt moeten worden want momenteel is daar nu een plooitrap. Alsook zou er een Velux geplaatst moeten worden, er is nog geen gat voorzien om dit te plaatsen, dit moet nog gebeuren door de vakman. Alsook kan het mogelijk zijn dat er een klein muurtje moet afgebroken worden, dit om makkelijk te kunnen passeren.


Renovatie Eernegem
woensdag 17 juni 2020

Herstellingswerken na waterschade

Wij hebben een lekkage in een afvoerbuis onder de keuken . We willen de vloer vervangen in de keuken. Ook in de gang en berging ongeveer een 40 m2 afvoerbuis vervangen. De muur tussen de veranda willen we uitbreken en integreren in de keuken. Ook de wc willen we vervangen indien mogelijk. Dit is een behoorlijk dringend werk omdat de buis stuk is en het water nu onder de vloer loopt


Renovatie Bredene
vrijdag 05 juni 2020

Renovatie stacaravan

Renovatie stacaravan binnen en buiten Nieuwe ramen, deuren. Buitenkant renoveren afmetingen: 10m lengte x 2.5m-3m breed


Renovatie De Haan
Offertes aanvragen