Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Tienen

Steunpalen terras renoveren of vervangen - Totaalrenovatie - Tienen

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Steunpalen terras renoveren of vervangen

We hebben een open, houten, overdekt terras. De steunpalen moeten worden vervangen of verstevigd. Het gaat om houten 5 steunpilaren van het dak. Deze meten 12cm op 12cm en zijn ongeveer 2.5m hoog. Dit terras is 25j oud.


Aannemer Bunsbeek

Offertes totaalrenovatie in Tienen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Tienen

donderdag 08 juni 2023

Totaal renovatie woning

Op zoek naar een aannemer voor een totale renovatie van een vrijstaande woning.


Renovatie Hoegaarden
zondag 21 augustus 2022

Totaalrenovatie woning

Totaalrenovatie van bovenverdieping (badkamer, elektriciteit, verwarming). Ik heb een verouderde woning gekocht die gerenoveerd moet worden. De renovatie zou in stappen moeten verlopen, allereerst zou ik de bovenverdieping willen renoveren, bestaande uit de slaapkamers en de badkamer. Daarnaast moet de elektriciteit vernieuwd worden.


Renovatie Tienen
woensdag 09 maart 2022

Renovatie stormschade tuinhuis

Ik ben op zoek naar een vakman voor de renovatie van een tuinhuis. Het tuinhuis moet rechtgetrokken worden. De roofing moet volledig opnieuw aangelegd worden. En de 2 deuren moeten gerepareerd worden. Het is een tuinhuis van 3,5m op 2,2m.


Renovatie Tienen
donderdag 24 juni 2021

Steunpalen terras renoveren of vervangen

We hebben een open, houten, overdekt terras. De steunpalen moeten worden vervangen of verstevigd. Het gaat om houten 5 steunpilaren van het dak. Deze meten 12cm op 12cm en zijn ongeveer 2.5m hoog. Dit terras is 25j oud.


Renovatie Bunsbeek
zaterdag 06 februari 2021

Kleine renovatiewerken

Wij zoeken iemand om ons bij te staan in onze werken. We zijn dus zelf al gedeeltelijk begonnen, maar door tijdsgebrek komt het niet vooruit. Wat moet er nog gedaan: enkele ruimten moeten verder voorzien worden van Gyproc en Rockwol, evenals nieuwe stopcontacten en lichtschakelaars. Ook moet er nog een gasleiding van de teller naar het toekomstig gasfornuis voorzien worden. Als laatste graag het aansluiten van de stroomkabels in de zekeringkast.


Renovatie Linter
woensdag 03 februari 2021

Oud herenhuis renoveren tot verschillende studios en appartementen

Ons pand heeft tientallen jaren leegstand achter de rug. Er is een omgevingsvergunning van de gemeente Hoegaarden afgeleverd voor renovatie naar 2 studios en 2 a 3 appartementen. Ik zoek een aannemer om deze totaalrenovatie uit te voeren.


Renovatie Hoegaarden
vrijdag 03 juli 2020

Trappenhal en woonkamer renoveren

Traphal van 8.5m x 2m en woonkamer van 8.5m x 3.7m opfrissen. Tussenmuur in woonkamer verwijderen. Houten planchetten plafonds uit traphal en woonkamer verwijderen. Plafonds opnieuw afwerken met gyproc en bepleisteren. Deuropening in woonkamer dicht maken. Oude tegelvloer van 40-45m² vernieuwen. Dichte houten trap van 13 treden renoveren of nieuwe plaatsen. Stopcontacten herplaatsen of bijplaatsen. Leiding CV onder tegelvloer plaatsen. Alle lambrisering verwijderen uit traphal, opnieuw bepleisteren en enkele retouches uitvoeren.


Renovatie Waasmont
maandag 16 maart 2020

Grote renovatie uitvoeren

Algemene renovatiewerken van een 100 jarige woning: openingen in draagmuren, chape, bijbouw, schrijnwerkerij, .... Veel werken waarvoor we één aannemer zoeken die mogelijks met onderaannemers werkt. Plannen liggen bij de architect.


Renovatie Waasmont
woensdag 25 december 2019

Studio renoveren

Een kleine studio 18 m2 in centrum te renoveren, elektriciteit te vervangen, keuken en badkamer.


Renovatie Tienen
vrijdag 14 september 2018

Hangar 100 m² renoveren

Wij zouden graag onze hangar verbouwen oppervlakte is ongeveer 10 meter op 10 meter. Het afbreken van muren, plus poutrels steken, ook veel metselwerken , vloeren van de hangar vernieuwen.


Renovatie Oplinter
zondag 26 februari 2017

Slaapkamer en badkamer renoveren

Slaapkamer: 2 muren egaliseren, behangen met vliespapier en schilderen, 2 andere muren schilderen laminaatplinten bevestigen, en deur schilderen. Badkamer: plafond lijstwerk verwijderen en vervangen, tegelplaat aan bad langs weerszijden vervangen, schilderen, andere deur plaatsen, en andere lamp hangen.


Renovatie Tienen
maandag 09 januari 2017

Hestellen gevolgschade en waterlek

Door waterlek is er zichtbare schade aan de vloer en plafond onderliggende verdieping. Voor de verzekering dien ik een bestek binnen te doen voor de kosten van de herstellingen en uiteraard dienen de herstelling ook uitgevoerd te worden.Voor verzekering.


Renovatie Tienen
zondag 08 januari 2017

Hersteling fundering

Scheur in binnenmuur living/garage en vloer in garage. Volgens expert moet fundering nagekeken worden.


Renovatie Walshoutem
donderdag 25 augustus 2016

Open haard renoveren

Bestaande open haard renoveren


Renovatie Tienen
woensdag 03 augustus 2016

Herstellen beschadigd plafond

Ik wil een nieuw plafond in de slaapkamer na waterschade. Houten planchetten te vervangen. Ong. 4m op 3m


Renovatie Tienen
Offertes aanvragen