Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtprobleem in muur oplossen Geraardsbergen

Vochtprobleem oplossen door installatie ventilatie - Vochtbestrijding - Geraardsbergen

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Vochtprobleem oplossen door installatie ventilatie

Wij hebben een huis van 70jaar oud. Nu krijgen we op 2 slaapkamers aan de muren vochtplekken aan een buitenmuur. In de bijbouw is een keuken en daar is in de kasten ook schimmel. En boven de plint in het toilet is er ook schimmel.


Vochtexpert Schendelbeke

Offertes voor vochtbestrijding in Geraardsbergen aanvragen

Recente aanvragen uit Geraardsbergen

zondag 15 januari 2023

Bovenverdieping vernieuwen

We zoeken iemand die onze bovenverdieping van 3 slaapkamers kan renoveren. Het gaat om nieuwe vloeren, extra isolatie en herinrichting van de bovenverdieping naar 3 nieuwe ruimtes


Renovatie Geraardsbergen
maandag 02 januari 2023

Onderzagen van muren na condens

Ik zou evt graag gaan voor het onderzagen van muren. We zijn een woning aan het renoveren maar zitten met problemen van condens en schimmel. Onlangs hebben we chape gegoten, muren geplakt etc. Toen we na de vakantie terugkwamen, was het vocht plots serieus opgekropen. Of het nu van de chape komt of vocht in de grond, moet nog bekeken worden. Sowieso zitten we hier in een vochtige streek met veel grondwater.


Renovatie Bever
dinsdag 11 oktober 2022

Buitengevel renovatie

IK wil graag mijn gevels laten renoveren. Ik heb 2 gevels die moeten bekleed worden. Op de gevel die in het zicht komt zou ik steenstrips willen laten aanbrengen in natuursteen. Op de andere gevel zou ik ofwel ook steenstrips maar dan in een ander materiaal willen laten aanbrengen of kunststof planchetten met houten look. Voor de oppervlakte zou u eens zelf moeten komen om op te meten.


Renovatie Vollezele
donderdag 20 januari 2022

Herstellingwerken na waterschade

Ik heb een radiator waar onderaan een lek is ontstaan en daardoor waterschade is ontstaan op de vloer en onderliggende verdieping (muren en plafond). Deze radiator dient dan ook vervangen te worden en daarvoor heb ik vooraf offerte nodig voor de verzekering. De radiator heeft afmetingen24cm breedte, 150cm lengte en 60cm hoogte en bestaat uit 5 stalen bladen wit (het betreft klassieke centrale verwarming met mazoutketel en radiatoren doorstroomd met water). Op de toevoer van de radiator staat een thermostaatkraan die misschien herbruikt kan worden. De offerte moet dan ook omvatten afbraak oude radiator, leveren, plaatsen en indienststellen nieuwe radiator aan te sluiten op bestaande toevoer en afvoerleiding. De radiator bevindt zich op de tweede verdieping (via trappen bereikbaar).


Renovatie Geraardsbergen
zondag 14 maart 2021

Renovatie van een woning

- remplacement électricité + panneaux solaire si possible - refaire tout la plomberie avec du chauffage aux gaz ( actuellement mazout) + placement gaz au niveau de la cuisine - refaire salle de de douche - refaire revêtement sol séjour + cuisine + chambres - refaire toiture.


Renovatie Ophasselt
dinsdag 20 oktober 2020

Fundering herstellen na scheur in muur

Herstellen van fundering, wegens verzakking muur. De zijgevel. We zijn niet zeker dat het de fundering is. Scheur zowel zichtbaar aan binnen- en buitenkant.


Renovatie Idegem
woensdag 14 oktober 2020

Verschillende klussen binnen en buiten

Regenputten oprit x2 (Leegpompen, smurrie uitscheppen, reinigen met hoge druk + betonnen gewelven voor oprit ipv deksels) Garagepoort dichten (Huidige beton uitgraven, sneldroogbeton gieten, Metalen stang) Blauwe stenen boven & beneden, Slijpen waar nodig + opvoegen + Alle ramen siliconeren Lek dakgoot herstellen + gevel reinigen hoge druk Aanpassen afvoer garage Verlichtingsgat bdk plaatsen, Incl buis en molentje + electr voorzien Plaatsing 2 kattenluiken Geurhinder wc beneden nog te onderzoeken Roofing plat dak mastiqueren, nog te onderzoeken Al dit afval moet meegenomen worden en naar het afvalcontainer gevoerd moeten worden.


Renovatie Onkerzele
vrijdag 05 juli 2019

Oude beschermde hoeve compleet renoveren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een door erfgoed beschermde hoeve zou kunnen renoveren. De volledige hoeve is beschermd, maar de renovatie zou zich initieel beperken tot het woonhuis wat zo een 440 m² is. Het gaat om een totaalrenovatie. Woning zou men moeten strippen naar de ruwbouw om dan opnieuw alle technieken en dergelijke te installeren. Ook isoleren, herbepleisteren, nieuwe vloeren, enzovoort.


Renovatie Sint-Pieters-Kapelle (Vl-Br)
maandag 19 november 2018

Plaatsen plinten in woonkamer

Plaatsen en op voegen van 2 meter plinten in een woonkamer. Ik beschik over de plinten.


Renovatie Geraardsbergen
dinsdag 11 april 2017

3 Ruimtes renoveren

Kort samengevat betreft het de volgende structurele werken: Ruimte 1: ombouwen van ruwbouw naar afgewerkte kamer, met - vloer - electriciteitsaanleg, stopcontacten - aanmaak nieuw raamgat - plaatsen van raam + buitendeur Ruimte 2: ombouwen oude badkamerruimte, met - nieuwe geïsoleerder vloer - voorbereidingswerken voor plaatsing nieuwe badkamer - plaatsen velux raam - optioneel: plaatsing nieuwe badkamer Ruimte 3: bestaande kamer ombouwen naar bewoonbare kamer, met - voorbereidingen + plaatsen nieuwe geïsoleerder vloer - maken van deurgat - plaatsen van buitendeur - optioneel: plaatsen van houtstoof In bijgevoegd plan gaat het om de ruimtes 'bergruimte', 'badkamer 01' en 'ouderslaapkamer'


Renovatie Bever
zondag 19 maart 2017

Betonrot herstellen

Herstelling aan een overstekende erker: afbrokkeling van beton, wapening zichtbaar. Scheur in een verticale betonbalk: scheur op te vullen en coaten van de verschillende beton elementen in de gevel (balustrade balkon onder en bovenkant alsook steunbalk van erker).


Renovatie Geraardsbergen
zondag 05 februari 2017

Lek en gevolgschade waterschade te herstellen

Onder de douchebak is een lek . De douchebak moet vervangen worden omdat er geen opening voorzien is onder de bak om de afvoer te herstellen Er moet vanuit de garage een nieuwe kraan op de buitenmuur geplaatst worden en de oude kraan moet afgesloten worden omdat er een lek is in de leiding naar die kraan. Door een lek onder de douchebak zijn er verschillende muren en plafonds aangetast. (1) een muur in de slaapkamer naast de douchebak (2) een muur in de keuken onder de douchebak (3) twee muren in de living : de muur onder de douchebak en de buitenmuur met de lekkende leiding (4) De zoldering in de keuken gedeeltelijk onder de douchebak waarbij water langs de muur loopt en ook door de ingebouwde spot naar beneden loopt De zoldering in de living gedeeltelijk onder de douchebak


Renovatie Denderwindeke
woensdag 07 september 2016

Vernieuwen toilet ruimte-afvoer

Totale renovatie van de wc ruimte. Oude wc pot en lavabo eruit tegels langs de muren eruit Hangende wc pot ipv staande wc pot. Wellicht ook onmiddellijk vernieuwing van de aan en afvoer water voor lavabo en toilet. Afvoeren bevinden zich onder toilet in de kelder.


Renovatie Grimminge
zaterdag 03 september 2016

Renovatie en verbouwingen

In bijlage vindt u een gedetailleerde project plan met alle details en fotos. Mag ik u dan vriendelijk vragen om mij een gedetailleerd offerte te maken en te sturen per e-mail. Ik wil liever per email gecontacteerd worden. Maar als u mij telefonisch contacteer, gelieve altijd een bericht te laten als ik niet opneem aub. Ramen: Keuze is nog niet gemaakt: Hout, PVC of aluminium


Renovatie Ophasselt
zondag 28 februari 2016

Renovatie gevelhoek

1. Herstelling zijgevel hoek met voorgevel. 2. Renovatie binnenruimte living.


Renovatie Geraardsbergen
Offertes aanvragen