Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtprobleem in muur oplossen Heist-op-den-Berg

Oorzaak vocht in muren opsporen en herstellen - Vochtbestrijding - Heist-op-den-Berg

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Oorzaak vocht in muren opsporen en herstellen

Wij kochten in 2012 een huis in Hulshout (bouwjaar 2006), een erg natte omgeving met hoog grondwater. We kregen naast onze schouw van de open haard vorig jaar wat schimmel op de binnenmuur, dat we weggepoetst hebben met een schimmelwerend middel. Inmiddels zie ik een verkleuring van de muur wat me doet vermoeden dat er toch nog vocht aanwezig is. Ik was toch wat nieuwsgierig en heb de toegang naar de kruipruimte even geopend, hier staat behoorlijk wat water in, ik schat zo een 20 a 25cm, ik ben niet helemaal of dit normaal is, en of het de oorzaak kan zijn van ons vochtprobleem op de muur.


Vochtexpert Hulshout

Offertes voor vochtbestrijding in Heist-op-den-Berg aanvragen

Recente aanvragen uit Heist-op-den-Berg

dinsdag 05 april 2022

Muur uitbreken en poutrel steken.

Ik zoek een aannemer die een muur kan uitbreken en dan een poutrel van 6 à 7m kan steken om de keuken te vergroten.


Renovatie Heist-op-den-Berg
vrijdag 20 december 2019

Ruwbouw afwerken

Ik en mijn partner zouden graag ons huis laten afwerken . We hebben ramen nodig, verwarming, elektriciteit en rioleringswerken, Het huis staat nu in ruwbouw.


Renovatie Itegem
woensdag 11 december 2019

Muren en planchetten herstellen na waterschade

We hebben waterschade geleden in de inkomhal en daardoor ook in onze logeerkamer. Planchetten en onze geverfde muren moeten opnieuw worden gedaan. Het gaat om een hal van 2,5 x 2 meter en een logeerkamer waar 3 muren beschadigd zijn.


Renovatie Beerzel
donderdag 03 oktober 2019

Living en keuken renoveren

Type woning = hout. Het zou gaan om een totale renovatie van keuken en living. De totale opp. 37,5m². Af te breken en te vernieuwen: plafond graag dun hout, vervangen door giproc schilderklaar en plaatsen 6 spots. Vervangen houten planchetten van de muur muur, ong. 24m² door giproc, schilderklaar plus extra isoleren. Vloer (parket) vervangen door tegels, 20m plinten, en voegen. Vervangen 1 deur (living). In de keuken verleggen sanitair, voorzien 6 stopcontacten bij kookeiland, plus extra stopcontacten voor ijskast, dampkap, oven, en vaatwas + vervangen keukenbord.


Renovatie Westmeerbeek
donderdag 04 mei 2017

Kelder renoveren

Ik wil de kelder renoveren. De oude cement bezetting verwijderen en opnieuw laten bezetten. Tot op heden is de kelder waterdicht. 4x5m ongeveer.


Renovatie Heist-op-den-Berg
dinsdag 07 februari 2017

Renoveren tuinhuis tot poolhouse

Wij willen graag ons houten tuinhuis renoveren naar een materiaal dat onderhoudsvriendelijk en duurzaam is, liever geen hout. Het zou een poolhouse moeten worden met isolatie en ruimte voor technische apparaten en omkleedruimte.


Renovatie Heist-op-den-Berg
maandag 20 juni 2016

Gevelrenovatie

Wij zouden onze gevel dit najaar willen renoveren.


Renovatie Putte
maandag 02 mei 2016

Bouwen van een achterbouw achter keuken

Zou een achterbouw willen zetten van steen achter de keuken, stuk muur zou eruit moeten. Afmetingen : van 5 op 3 meter met twee ramen en deur dak er op met ijzeren panelen met isolatie. Dakgoten en waterafvoer aanpassen.


Renovatie Booischot
donderdag 21 januari 2016

Polycarbonaat platen vervangen

Dak van veranda in polycarbonaat beschadigd na hagel. Begint te lekken vandaar graag zo snel mogelijk herstellen. Veranda is 5 m breed en 6 m lang. 6 platen van 98 cm - 3 dubbel.


Renovatie Booischot
woensdag 16 september 2015

Renovatie van chalet

Ik had graag mijn chalet laten renoveren, dat wil zeggen: Bestaande veranda : schuifraam inzetten en ombouwen naar living zodat mijn living groter wordt. Keuken dient ook uitgebroken te worden en vergroot naar buiten toe. Graag asap contact opnemen aub. Foto's ter beschikking.


Renovatie Westmeerbeek
maandag 13 juli 2015

Afbreken van schouw en muurtjes

Afbreken schouw en aanpalende muurtjes op gelijkvloers. Rest van de schouw moet behouden blijven.


Renovatie Heist-op-den-Berg
woensdag 18 maart 2015

Renoveren van living en keuken

Ik wil mijn living renoveren dit houdt in nieuwe open haard nieuwe vloer misschien spanplafond en kleine klussen zoals verven en behangen in keuken kleine aanpassingen nieuwe badkamer alles aangepast aan onze leeftijd met de bedoeling zo lang mogelijk in onze woning te blijven (we zijn beiden 60 jarigen). Ook eventueel spanplafond. Leefruimtes moderner maken.


Renovatie Hulshout
donderdag 05 juni 2014

Vervanging door waterschade

In enkele ruimtes dienen het plafond, muurbekleding en eventueel zelfs vloerbekleding vervangen te worden. De verzekering vraagt ons om al offerte te laten opmaken door vakmensen, van zodra ze dat in hun bezit hebben zal er een expert worden aangesteld om na te gaan wat er door de verzekeringen wordt vergoed. De werken kunnen wel pas uitgevoerd worden nadat het dak vervangen is.


Renovatie Booischot
dinsdag 04 maart 2014

Dakkapel maken op zolder

Creatie van extra slaapkamer(s) op zolder mits dakkapel en/of op het plat dak van de keuken.


Renovatie Booischot
woensdag 04 december 2013

Totaal renovatie

Totaal renovatie van een vrijstaande woning in agrarisch gebied. Gevelsteen wordt vervangen door isolatie + nieuwe gevel achterbouw, wordt afgebroken en nieuwe achterbouw komt in de plaats. Puntdak, wordt plat dak.


Renovatie Westmeerbeek
Offertes aanvragen