Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtprobleem in muur oplossen Zottegem

Vochtanalyse maken in slaapkamer - Vochtbestrijding - Zottegem

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Vochtanalyse maken in slaapkamer

Vochtprobleem analyse maken en indien mogelijk verhelpen. Appartement gelijkvloers, vochtprobleem in de slaapkamer. We vermoeden condensatieprobleem. Twee oudere mensen waar er weinig in wordt verwarmd. Regelmatig water op ramen en op muur.


Vochtexpert Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem)

Offertes voor vochtbestrijding in Zottegem aanvragen

Recente aanvragen uit Zottegem

woensdag 12 april 2023

Renoveren plafond van kelder

We hebben problemen met het plafond in onze kelder (waar onze veranda op rust). Bij het verwijderen van een valse plafond in de kelder (simpele houten latten) merkten we dat de vulstenen (potten?) op 1 plek voor een stuk meekwamen. We zouden hier graag naar laten kijken om te zien of dit plafond (/verandavloer) structureel nog in orde is (roest, betonrot ...) en om dit ook te laten repareren.


Renovatie Borsbeke
donderdag 29 december 2022

Totaalrenovatie: poutrel, sanitair en elektriciteit

Ik zoek iemand die het elektriciteit netwerk in mijn huis volledig kan vernieuwen. ook zou er een muur en schouw moeten uitgebroken worden en een poutrel steken. Sanitair moet ook volledig vernieuwd worden + een badkamer plaatsen.


Renovatie Elene
woensdag 30 september 2020

Kelder renoveren

Onze kelder moet volledig gerenoveerd worden. Onze kelder is in 2 delen ( deel bouwjaar 1980 en deel bouwjaar 1950 ) totaal ongeveer 20 vierkante meter. met 50 % gedeelte met gewelven ( bouwjaar 1950) Dit moet er gebeuren: -Gewelven nazien en onderhoudsbehandeling. -Stenen muur , vloer, trap : cementage en/of vloer ( propere vochtvrije dichting ). -Hoofdafvoer riolering nazien ( dikke gres buisnaar straat in nieuw keldergedeelte ). -Twee Verluchtingroosters vervangen.


Renovatie Herzele
zondag 14 juli 2019

Schuurtje compleet renoveren

Totaalrenovatie van oud bestaande losstaand schuurtje waarbij enkel de muren blijven bestaan. Heel dakconstructie moet eraf en in andere richting gezet worden. Oude dakpannen moet hergebruikt worden. Delen van metselwerk moet afgebroken worden en opnieuw gedaan worden. Zoveel mogelijk recuperatie van bestaande bruikbare materialen. Sommige dragende structuren moeten vervangen worden. Schuurtje van 30 m².


Renovatie Zwalm
donderdag 23 augustus 2018

Arduinen boord opnieuw vastzetten

Het balkon is rondom afgezet met blauwe steen waarvan er 2 zijn losgekomen(in het midden). Daardoor liggen er nu ook tegels los. De blauwe steen (arduin) moet dus terug vastgelegd worden en ook de vloer moet worden vernieuwd (misschien geen tegels meer maar een waterdichte specie).


Renovatie Zottegem
dinsdag 16 januari 2018

Kelder gewelven herstellen

Ik ben net naar de kelder geweest en heb gezien dat de stalen tussen m'n gewelven volledig verroest zijn en dat de bakstenen loslaten.


Renovatie Zottegem
zondag 09 juli 2017

Betonrot aan terras verwijderen

Ik heb een kleine appartementsblok, maar op de terrassen een beetje betonrot is. Ik denk dat dit per verdiep over 2-4 vierkante meter gaat, is het eerste, 2 de, 3 de verdiep.


Renovatie Zottegem
zaterdag 04 juni 2016

Aanleg dakterras

Ik zou graag een dakterras laten aanleggen met balustrade en inox trap. Het gaat hier om ongeveer 43 vierkante meter.Foto's ter beschikking.


Renovatie Herzele
zondag 17 mei 2015

Renoveren van living en keuken

Voor de winter, zou ik graag, mijn living en keuken willen vernieuwen. De werken bestaan uit : het plaatsen van nieuwe betegeling op bestaande, oude vloer 6m2, plaatsen van nieuwe elektriciteit, en watertoevoer voor keuken, en berging,verder plaatsen van chauffage op benedenverdieping (bovenverdieping gebeurde al eerder) en nieuwe keuken !


Renovatie Zottegem
donderdag 25 september 2014

Renovatie van woning

De renovatie bestaat onder andere uit, draagvloer vernieuwen, isoleren,elektriciteit conform wetgeving maken, rendement verwarming oplossen, afdichting ramen, wind en waterdicht maken gebouw en dak, ...


Renovatie Zottegem
woensdag 10 september 2014

Renovatie van living

Renovatie van living :Uitbreken bestaande vloer , vervangen verwarmingsleidingen centrale verwarming , plaatsen vals plafond , chappewerken & aanleg parketvloer .


Renovatie Herzele
maandag 11 november 2013

Opmetsen van schoorsteen + deksteen plaatsen

Het gaat over 2 schoorstenen, de ene dient heropgemetst worden vanop het niveau dat boven het dak uitsteekt en een steen op geplaatst voor het indringen vogels binnen te gaan en de tweede schoorsteen dient enkel een deksteen geplaatst te worden. Zie foto's.


Renovatie Zwalm
zondag 04 augustus 2013

Gyproc

gyproc plaatsen,gyproc plaatsen en deur in maken, en elektriciteit leggen


Renovatie Steenhuize-Wijnhuize
dinsdag 16 juli 2013

Huis en tuin

Ik zoek een "all-rounder" voor allerlei kluswerk, zowel binnen als buiten.


Renovatie Zottegem
woensdag 26 juni 2013

Zolder ombouwen in 2 slaapkamers

Wij zouden graag onze zolder (L vorm van +/- 80m²)in ofwel: A) 2 gelijkaardige kinderkamers en een gemeenschappelijke ruimte willen omvormen. B) een open slaapkamer met dressing en ontspanningsruimte. - Er zou nog een dakraam geplaatst moeten worden. - Huidige gyproc en isolatie moet verwijderd worden en vervangen worden. - Er moet elektriciteit gelegd worden (chauffage is reeds voorzien).


Renovatie Zottegem
Offertes aanvragen